Customer Care Software Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Hvad tilbyder vi?

Hesehus er landets førende e-handelshus, som hver dag arbejder med nogle af landets mest spændende og ambitiøse kunder såvel inden for B2B- som B2C-branchen. Vi udvikler avancerede e-commerce løsninger for kunder som Kansas, Davidsen, BabySam, Matas og mange andre.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og sætter en ære i at yde en hurtig og professionel service. Som Customer Care Software Developer bliver du first line til en række af vores mindre kunder og får ansvar for at sikre et højt serviceniveau igennem support og teknisk sparring. Du kommer til at arbejde med daglig drift af eksisterende kundeløsninger og håndtere daglige incidents, herunder overvågning og håndtering af alarmer.

Hos Hesehus bliver du en del af et stort udviklermiljø, som består af mere end 100 engagerede og fagligt højt kvalificerede udviklere, designere og arkitekter. Engagementet viser sig i det professionelle arbejde, hvor vi har stort fokus på videndeling og udvikling. Du vil opleve os som en arbejdsplads med spændende opgaver, hvor du altid har mulighed for at komme med innovative tiltag og gode ideer. Vores kultur bærer præg af et stærkt socialt og fagligt sammenhold, positiv atmosfære og stor fokus på god ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Prioritere indkomne opgaver fra kunderne.
  • Dialog og tilbagemelding til kunderne omkring status og løsning på deres opgaver.
  • Fejlsøgning og debugging samt fejlrettelser og mindre udviklingsopgaver på kundeløsningerne og driftsmiljøet.
  • Lave deploys og sætte løsninger i drift.


Hvem er du?

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse som datamatiker eller lignende og minimum 1-2 års erfaring fra en stilling som softwareudvikler. Du er en problemknuser, der motiveres af fejlsøgning og debugging. Du har desuden en god teknisk forståelse, der gør dig i stand til hurtigt at sætte dig ind i kundernes problemstillinger. Vi forventer du har erfaring med C#, .NET, Windows Server og SQL Server og gerne VB.

Som person er du udadvendt og serviceminded, og trives med kundekontakt. Du er selvkørende og god til selv at prioritere mellem indkomne opgaver og vurdere vigtigheden af hver enkelt opgave op imod hinanden ud fra dialogen med kunderne. Du har en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsning og sætter en ære i at opnå de bedste løsninger for kunderne. Samtidig forstår du også at vurdere hvornår, det er nødvendigt at inddrage andre i løsningen. Det er vigtigt, at du kan holde mange bolde i luften og trives i en varieret hverdag, hvor der er mange forskelligartede opgaver, der skal løses.

Hesehus add-ons:

  • Hesehus Training Academy – tid til fordybelse og fokus på din udvikling
  • Egen licens til Pluralsight

  • Målrettede kurser og certificeringer, som understøtter din udvikling

  • Stor indflydelse på egen karriere og tæt sparring med nærmeste leder om din udvikling

  • Familievenlige og fleksible arbejdstider

  • Forældreorlovsordning med gode vilkår

  • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år.

  • Stor morgenmadsbuffet hver fredag og frokostordning

  • Flotte lokaler placeret centralt i Aarhus med firmabetalt parkering

  • Gode rabataftaler bl.a. gennem LogBuy



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
24. april 2024 18
23. april 2024 18
22. april 2024 18
21. april 2024 17
20. april 2024 19
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 21
16. april 2024 21
15. april 2024 21
14. april 2024 20
13. april 2024 19
12. april 2024 20
11. april 2024 22
10. april 2024 22
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 19
6. april 2024 21
5. april 2024 20
4. april 2024 21
3. april 2024 21
2. april 2024 16
1. april 2024 20
31. marts 2024 20
30. marts 2024 20
29. marts 2024 21
28. marts 2024 22
27. marts 2024 21
26. marts 2024 20
25. marts 2024 17

Værd at vide når du søger job som kundeservicemedarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.