Mødekonsulenter til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Et godt job med mange karrieremuligheder!
Leder du efter et job i faste og gode rammer, med stor kundekontakt og med mange karrieremuligheder på sigt - så har vi jobbet til dig! GF Forsikring søger nu ekstra deltids- og fuldtidsmødekonsulenter til vores allerede fantastiske team i Odense.

Som mødekonsulent i GF Forsikring vil du via telefonen booke forsikringsmøder med nye, potentielle medlemmer til vores assurandører og rådgivere. Du åbner døren til medlemmerne, hvor du giver et godt førstehåndsindtryk, afdækker behov for forsikringer og sikrer en god efterfølgende oplevelse hos både medlem og kollega.

Kan du tale med mennesker og samtidig skabe resultater?
Vi prioriterer kvalitet og gode medlemsoplevelser højt, og samtidig bliver du en del af et energisk, dynamisk og udviklende miljø med højt til loftet. Det er vigtigt, at du ved hver medlemskontakt formår at sætte dig i medlemmets sted, og skaber klarhed over de muligheder GF Forsikring kan hjælpe med.
For at lykkes i rollen som mødekonsulent kræves gode kommunikationsevner, et stort personligt drive og et medfødt vindergen.

Da vi skal lykkes som team, er det vigtigt, at du, udover egen succes, også bidrager til fælles sparring, hjælp og udvikling. Vi er som team afhængig af hinanden både fagligt og socialt, hvilket også er vigtigt, at du bidrager til at lykkes med.

Du er den rette kandidat hvis:

  • Du har erfaring fra mødebooking eller telemarketing - dog ikke et krav
  • Du har drive og gåpåmod
  • Du er vedholdende i din tilgang til opgaver
  • Du er ansvarsbevidst og mødestabil
  • Du har vindermentalitet helt ud i fingerspidserne

Favorable vilkår og gode karrieremuligheder
Vi vægter sammenhold og udvikling højt, hvorfor vi investerer i dine personlige samt faglige kompetencer til at skabe resultater nu og til fremtiden. Det er vigtigt, at du hele tiden bestræber dig på at blive bedre og lykkedes med dine opgaver. Jobbet vil derfor også være et naturligt springbræt til videre karriere her i GF Forsikring eller branchen.

Arbejdsstedet er i GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV.

Her bliver du omfattet af kantineordning og andre gode fysiske forhold. Lønpakken består af en høj fast grundløn. Herudover kommer pension, sundheds-, tand- og ulykkesforsikring samt andre gode medarbejderfordele - inkl. julefrokoster, koncernfester, sommerfester mm.

Vi tilbyder både timelønnet og fuldtidsstillinger.

Har du lyst til at høre mere om jobbet og komme til en samtale hos os?
Så send en kort ansøgning sammen med dit CV + evt. relevante papirer til os på linket. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rette - så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.
Vil du gerne høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Wortmann på mail [email protected].

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i Odense

    Er du velbevandret i private forsikringsprodukter og har et solidt greb om branchens dynamik? Formår du at kommunikere komplekse forsikringsbegreber på en letforståelig måde og sikre en fremragend..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
21. marts 2024 1
20. marts 2024 1
19. marts 2024 1