Uopfordret ansøgning - stilling som systemkonsulent, remote eller onsite

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret og motiveret ansøgning. Skriv og fortæl os om dine erfaringer, samt hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Så tillader vi os at tage den i betragtning, hvis vi opslår en stilling, hvor dine kompetencer matcher. Vi gemmer din uopfordrede ansøgning i seks måneder.

Om jobbet
Som systemkonsulent er du en del Customer Care-teamet, et stærk konsulentteam på 35-40 kollegaer som sidder fordelt på lokationer i Esbjerg, København, Kolding eller Aarhus. Opgaverne spænder bredt og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundehåndtering og formår at finde de rette løsninger, der giver værdi for kunden. Du kan enten blive primær systemkonsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder indkommende sager i sagsstyrringssystemet og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger- eller som Onsite Custmer Consultant, hvor du supporterer kunden fra kundens lokation, hvor du skal kunne håndtere akut behov for IT-support på en imødekommende og effektiv måde.

Nogle af dine primære arbejdsopgaver kunne være:

  • Kundespecifik fejlsøgning, problemløsning og udbedring.
  • Løbende identificerer optimeringsopgaver hos vores kunder
  • Planlægge og prioritere ad-hoc opgaver som kan spænde fra alt som fejlfinding og optimering i forhold til servere, netværk og mail og til f.eks. klargøring af hardware etc.

Om dig
Vi forestiller os, at du har mindst 3-4 års erfaring fra lignende stilling, og har gennemført en relevant IT-uddannelse. Du kan navigere i Windows server, herunder performance fejlsøgning på RDS-miljøer. Gerne god erfaring med Microsoft, Office365, Microsoft Intune og Citrix. Har du erfaring med forskellige netværk er det en fordel.

Som person:

  • har et positivt mindset og gode kommunikationsevner
  • kan du håndtere mange bolde i luften og formår at levere gode resultater, selv om der kan være en skarp deadline.
  • bidrager med ny viden og brænder for den gode kunde IT-oplevelse og den fremragende service.
  • er du handlings- og løsningsorienteret, tager ansvar for dine opgaver, stiller spørgsmål og sætter dig ind i og får løst kundens udfordringer.
  • du er god til at arbejde struktureret og har sans for kvalitet


Har du konkrete spørgsmål til stillingen, eller har du bare brug for at afstemme forventninger, inden du sender os en ansøgning og dit cv, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Care, Camilla Lehmann Lund via [email protected].

#LI-DNI

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger 60 medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Aarhus og København, og har eksisteret siden 1999.

Læs mere omkring os på vores hjemmeside: www.mentor-it.dk

Mentor IT er en del af itm8.
itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i 10 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 10 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams og Me’ning. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Aabenraa

    Vær med til at udvide NORDs succes med de mest avancerede drevløsninger Grundighed, kvalitetsprodukter og god kundeservice giver travlhed hos NORD Gear Danmark, som er i gang med en udvidelse a..
    • Frontendudvikler
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kolding

    Senior Frontend Developer for Schneider Electric Our customer Schneider Electric is looking to ad a Senior Frontend Developer to their dynamic team of four in their core software division. .
    • Frontendudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kolding

    Senior Technical Lead – Mobile Application Development Position Overview: For our customer, Schneider Electric we are seeking a skilled Mobile App developer/technical lead with a deep focus on .
    • Frontendudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Esbjerg N

    Vil du være med til at sikre kvalitet for forretningen gennem en dataunderstøttet tilgang? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du får mulighed for at tilegne dig en masse erfaring som tegner .
    • Frontendudvikler
    • Esbjerg N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0