Alsidig konstruktionsingeniør til vores tegnestue i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en erfaren og alsidig konstruktionsingeniør med +5 års erfaring til vores tegnestue i Roskilde.

Om stillingen:

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du får din hverdag på tegnestuen i Roskilde. Opgaverne kommer til at bestå af en række opgaver inden for bygningskonstruktioner ved både nybyggeri og renovering:

  • Projektering af nybyggeri og renovering.
  • Planlægning og styring af tid, økonomi, kvalitet og risici for konstruktioner, vurderinger på nedbrydningsplaner og sikkerheden for ombygninger.
  • Beskrivelse og projektering af renoveringsprojekter, herunder gennemgang af eksisterende materiale, undersøgelser og registreringer på stedet, udarbejdelse af statisk dokumentation for ombygningerne.
  • Udførelse af tilsyn.
  • Kvalitetssikring af konstruktionsprojekter, både renovering og nybyg.

Om dig:

Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:

  • Du har mindst 5 års erfaring som konstruktionsingeniør.
  • Du kan agere som disciplinleder inden for alle byggefaser fra ide til udførelse og tilsyn.
  • Du har erfaring med nybyg, renoveringsprojekter og har kendskab til betonkonstruktioner.
  • Du har erfaring med digitale projekteringsprogrammer.
  • Du har erfaring med beregningsprogrammer, BIPS beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser og til gældende lovgivning og standarder.
  • Du begår dig hjemmevant i tværfaglige projekter og grænseflader i forhold til teknikfag.
  • Du kommunikerer på forståeligt dansk – tale og skrift – til forskellige bygherrer, der har forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørdisciplinen
  • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til føre egne initiativer igennem.

Vi tilbyder dig

På kontoret i Roskilde er vi i alt omkring 55 kompetente kolleger, hvoraf de 17 sidder i Konstruktionsafdelingen. Du vil opleve stærkt samarbejde med kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.

Vi er flyttet i nye og større lokaler i erhvervshuset Samspillet på Rabalderstræde i Roskildes nye kreative bydel Musicon. Erhvervshuset har vi selv været med til at projektere og i Musicon-bydelen bliver vi en del af en kreativ og mangfoldig bydel, hvor kultur, erhverv og kreativitet vil spille sammen.

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Send os din ansøgning snarest muligt

Kunne du se dig selv tage del i OJ Rådgivende Ingeniørers projekter? Så send os hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til OJ Rådgivende Ingeniører A/S.

Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Du kommer til at referere til afdelingsleder Martin Grys. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Martin på tlf.: 2680 8007.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Roskilde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1