Rekrutteringsfirma

Webudviklere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

TRIMIT Group er tekstil-, møbel- og industrivirksomheders foretrukne ERP-leverandør og sparringspartner. Brancheløsningen TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov baseret på Microsoft Dynamics Business Central. Cirka 10.000 brugere benytter allerede TRIMIT til at skabe mere omsætning med færre ressourcer.
TRIMIT Group består af fantastiske mennesker i en passioneret organisation med en unik kultur. Vi er et internationalt team på mere end 120 højt specialiserede medarbejdere i Danmark, Tyskland, Norge, Holland og Schweiz. Vi repræsenterer den verden, vi lever i, og vi fejrer vores mangfoldighed i baggrunde og kulturer.
Vi er en virksomhed med et minimum af regler – vi stoler på, at vores medarbejdere altid gør det, der er bedst for virksomheden og for os som team. Vi sætter ledelsesadfærd som en parameter for den samlede adfærd i organisationen – ingen personer er hævet over virksomheden.
Ledelsesfilosofien sætter mennesket i centrum, men man må aldrig være i tvivl om, at vi er her for at lave forretninger! Hos TRIMIT har vi en bevidst tilgang til ledelse – vi har et fælles fundament for vores ledelsesfilosofi, som alle ledere løbende trænes i.
For at imødekomme den stigende efterspørgsel og vækst i Portal-afdelingen søges der nu dygtige
Webudviklere med fokus på frontend Er du en dygtig og passioneret webudvikler med dokumenteret erfaring i webprogrammering? Og drømmer du om at omsætte din viden og erfaring til værdi som portal-udvikler hos en af Danmarks førende Microsoft Partnere inden for MS Dynamics 365 Business Central? Som webudvikler hos TRIMIT Group bliver du en del af en virksomhed, som dagligt byder på spændende udfordringer, og hvor der er fokus på at udvikle både organisationen og medarbejdere. Hos TRIMIT Group vil du opleve et unikt arbejdsmiljø og en kultur, hvor nærhed, tillid og de personlige relationer er i højsæde.
Du får en vigtig og attraktiv rolle, hvor du i tæt dialog med kunden sætter dig ind i dennes behov og ønsker, hvorefter du designer, udvikler og bistår med implementeringen af løsningen hos kunden. Du arbejder med udvalgte kundeprojekter, hvor du løbende indgår i et tæt samarbejde med dine kollegaer i udviklingsteamet, projektledere samt forretningskonsulenter. Du vil opleve kompetent sparring fra dine kollegaer, og selvom jobbet kræver en stor grad af selvstændighed, så er det i høj grad teamwork og den fælles indsats, der sikrer dig og dine kunders succes. Som webudvikler i E-commerce refererer du til Head of E-commerce, Asbjørn Buch Sørensen.
For at lykkedes i rollen som webudvikler er du formentlig uddannet inden for informatik, datamatiker, IT-teknologi, multimediedesigner eller lignende, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.
Du har erfaring fra en lignende stilling som webudvikler og bliver involveret i programmering af funktioner på såvel klientside som serverside samt layout, hvor der arbejdes med følgende teknologier; Sass/Scss, Bootstrap, JavaScript, jQuery, JSON, XML i samspil med TRIMITs egne web controls. Har du erfaring fra tekstil-, møbel- og industribranchen vil det være en klar fordel, men dog ikke et krav. For at få succes i rollen er det i øvrigt afgørende, at du formår at skabe gode relationer til dine kollegaer og til de mange medarbejdere, du vil møde på alle niveauer i kundens organisation. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau. Som person er du imødekommende og serviceminded, og du får energi af at hjælpe andre. Du har samtidig en skarp sans for forretning, hvor positive resultater skaber motivation, ligesom du er kendetegnet af et stort drive og en konstruktiv indstilling til arbejdet. Du arbejder på at finde den bedste løsning, er vedholdende og giver ikke op, før opgaven er løst.
Er du en af de nye webudviklere, vi søger til TRIMIT i Viborg og Kolding, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Thomas Bech fra Sensu A/S, på +45 22 89 89 76.
Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler