Rekrutteringsfirma

Konstruktionsingeniør, Byggeri, Midt- og Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Konstruktionsingeniør til konstruktionsgruppen i Viborg

I Swecos Byggeridivision er vi ca. 300 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner, bygherrerådgivning samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Vi har travlt med en række nye projekter, og vores mål er at fortsætte væksten over de kommende år. I Midt- og Vestjylland har vi et stort fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner. Vi er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab. På vores kontor i Viborg har vi samtlige ingeniørdiscipliner indenfor byggeri, hvilket bidrager til høj faglighed og effektiv projektering.

Har du lyst til at være en del af den rejse, som vores nye konstruktionsingeniør til konstruktionsgruppen i byggeriafdelingen i Viborg?

Alsidig hverdag med spændende opgaver

På kontoret i Viborg er der på nuværende tidspunkt 20 dygtige og engagerede kolleger. Konstruktionsgruppen er 5 konstruktionsingeniører, og du kan blive deres nye kollega, som kan hjælpe med god sparring på opgaveløsning og projektvikling.

Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige konstruktionsafdelinger i landet giver os endnu flere kræfter.

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Erfaren konstruktionsingeniør som brænder udvikling og læring

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du arbejder med projektering af bærende konstruktioner inden for såvel nybyggeri, ombygning og renovering.

Vi forestiller os, at du er uddannet konstruktionsingeniør Du har erfaring med konstruktionsfaget fra rådgiverbranchen og er vant til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder, dialog med kollegaer, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt, men er ikke et krav.

Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation
ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, derfor skal alle henvendelser ad denne vej.
For evt. spørgsmål, kontakt venligst Headhunter Michael Folmann tlf 2121 6464 eller Headhunter Tim Lykke Jensen tlf. 5455 2200.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi afventer naturligvis den rette

Vi glæder os til at høre fra dig og på forhånd tak!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Viborg

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1