Rekrutteringsfirma

COO/Driftsdirektør, Kbh

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

COO/Driftsdirektør
For vores kunde i Storkøbenhavn, søger vi en forretningsorienteret COO/Driftsdirektør, idet virksomhedens ejer ønsker at hellige sig andre aktiviteter i virksomheden.

Virksomheden:
Virksomheden er centralt beliggende i Storkøbenhavn – og er et succesfuldt større Elinstallatørfirma med mere end 20 års erfaring.

Deres hovedområde er primært Projekter og Entrepriser, og sekundært service herunder overvågning (TVO), kommunikation, bolignetværk, brand- og tyverisikring (ABA) samt stærkstrømsinstallationer.
De benytter udelukkende produkter af bedste kvalitet, og de stiller høje krav til deres leverandører, både kvalitets- og miljømæssigt. Alle medarbejdere har selvstændigt ansvar.

Sunde værdier:
Frihed under ansvar og fleksibilitet er ikke floskler. De giver dig ansvar og er fleksible, men de forventer også, at du gør dit bedste hver dag. Det gør dine nye kollegaer nemlig. De udfordrer status quo og tænker miljøet ind i deres hverdag. Deres løsninger skal være så gode for miljøet som muligt. Og de er stolte af at være kendt som en værdsat samarbejdspartner og autoriseret elinstallatør med håndværksmæssigt højt niveau og stor faglig ekspertise.

Høj medarbejdertilfredshed:
Der er et afslappet miljø, hvor de behandler hinanden ordentligt og i fællesskab sørger for, at arbejdsglæden er så høj, som den er. De ved også, at de kommer længst med et godt sammenhold og samarbejde. Og så har de det sjovt sammen – også selvom de har travlt. De arbejder ikke for sjov, men de har det sjovt, mens de arbejder.
Virksomhedens kultur er flad, fri og meget motiveret.

Jobbet
Opgaverne som COO/Driftsdirektør består hovedsageligt i at forestå den daglige ledelse, drive væksten både i HT-området og på det øvrige Sjælland samt medvirke i det strategiske arbejde, sammen med den øvrige ledergruppe og bestyrelse.
Du har ansvaret for samspillet på kryds og tværs af virksomheden - både på medarbejderplan og ledelsesplan.
Du er selv en del af det daglige salgsarbejde og formår at skabe, planlægge, gennemføre og integrere strategisk ledelse af organisationen, ligesom økonomi, administration, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere samt indkøbssystemer, er en del af ansvarsområderne.

Faglige kompetencer
Det er en fordel, at du har en el-teknisk uddannelse og erfaring med denne.
Du har erfaring med strategisk arbejde, og kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde med ledelsen og medarbejderne.
Du har erfaring med at drive en professionel håndværkervirksomhed med et højt fagligt niveau.
Dansk og Engelsk er et krav.

Personlige kompetencer
Som person besidder du et stort drive, et højt engagement, og en proaktiv positiv tilgang til opgaverne, og kan stå inde for ”Ordentlighed”.
Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre.
Du tænker struktureret og analytisk - men også visionært, og du handler praktisk - ligesom du evner at se muligheder, og kan gennemskue konsekvenser.
Du er synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere, da det er vigtigt at virksomhedens medarbejdere kan inddrages i vision, strategi og værdier.

Virksomheden tilbyder
Du tilbydes en spændende post i en dynamisk og meget velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på virksomhedens fortsatte vækst.

Attraktiv fast løn, bonus, pension og bil.

ERHR/Effektiv Rekruttering forestår denne opgave, hvorfor al henvendelse skal ske hertil.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Folmann på 21 21 64 64 eller [email protected]

Alle ansøgninger skal oploades via ERHR´s hjemmside - ansøgninger som sendes direkte via mail, accepteres ikke.

Samtaler afholdes løbende


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København K

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Manufacturing Training Coordinator We are a leading biopharmaceutical manufacturing company dedicated to producing high-quality pharmaceutical products that improve patients' lives BRINGING HO..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København SV

    Vil du bruge din madlavningsfaglighed til noget, der giver mening?Vi søger en kok til vores FOOD by Coor kantine hos Falck i Sydhavn. I jobbet tilbyder vi en spændende job hvor vi ikke går på kom..
    • Forretningsudvikler
    • København SV
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity OpportunityWe’re striving to be at our very best and we want our employees to do exactly the same. We’re transforming the way we work so we can unfold our potential as a business..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som serviceleder hos en pharma kunde i København vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info