Erfaren UI- & visuel designer til Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Lokation: Aarhus

Kan dit visuelle design skabe begejstring, og kan du samtidig sikre en intuitiv brugerflade? Er du fortrolig med de nyeste trends inden for UI-design? Og vil du gerne lave designs, som hver dag får flere tusinde danskere til at sige ”waow”? Så vil vi gerne give dig muligheden for at bringe alle dine færdigheder i spil med en kombineret rolle som UI- & visuel designer i Vertica.



Baby - let’s make it U and I



"Hvem er Vertica?”, tænker du måske. Lad os derfor introducere os selv. Vertica er et e-commerce hus, som udtænker og bygger e-commerce-løsninger til nogle af landets største og mest visionære virksomheder. Bolia, Normal, Søstrene Grene, Louis Poulsen og Kvadrat er blandt vores kunder. Fælles for dem er, at de har et stort fokus på det visuelle udtryk og den brugerflade, som kunden møder.

Vertica består af softwareudviklere, UX-konsulenter, UI- & visuelle designere, projektledere, testere med flere. Vi arbejder sammen på kryds og tværs af fagligheder for at lave de bedste løsninger i markedet. Og så har vi valgt at give magten (og æren) til de teams, som laver løsningerne – amen! Her er ingen mellemledere eller chefer, der bestemmer, hvordan en opgave skal designes eller løses. Vi lader dem, som sidder med den faglige viden træffe beslutningerne. Og det kommer også til at gælde dig!

Og hvem er du så?



Det vigtigste er, at du er en kreativ designer (men dog struktureret), at du er god til at søge sparring med dine kollegaer og at du nyder hele tiden at holde dig ajour med de seneste trends indenfor visuelt design. Du har en god forståelse for det medie der designes til samt viden om, hvordan dine designs fungerer optimalt på forskellige enheder og i forskellige oplæsninger. Derudover er du i dit es, når du skal præsentere, argumentere og formidle dine designvalg overfor vores kunder.

Forståelsen for UI er også en vigtig faktor for at komme i betragtning til stillingen. Hvordan udnytter vi bedst transitioner og animationer til at skabe en bedre brugeroplevelse? Hvilke UI-elementer fungerer bedst i den enkelte situation? Hvis du også er vant til at tænke i de baner, er du rigtig godt på vej til at blive vores nye kollega.

Derudover er følgende punkter relevante for stillingen:

  • Du har øje, øre og smag (og en sjette sans) for lækkert visuelt design.
  • Du har en god forståelse for mikrointeraktioner.
  • Du nyder at arbejde tæt sammen med UX’ere og udviklere
  • Du har kendskab til de nyeste UI-trends
  • Du har og erfaring med at arbejde i designsystemer – gerne Figma som vi bruger.
  • Du har evnen til at røre farver, typografier og grids sammen i en lækker cocktail.
  • Du mestrer at italesætte og argumentere for dine designmæssige valg, og præsentere en retning for kundens visuelle udvikling.

Er du god til at sætte dig ind i kundens forretning og deres behov og har du erfaring med e-commerce er det klart en fordel. Erfaring fra lignende stillinger er også et plus.

Hvilke opgaver skal du løse?



Dit arbejde handler både om UI-design og visuelt design på vores kundeprojekter, og dine opgaver bliver blandt andet følgende:

  • Udarbejde visuelle designs til vores kunder
  • Udarbejde intuitive og æstetiske brugergrænseflader i vores e-handelsløsninger
  • Opsætning og vedligeholdelse af designsystemer
  • Løbende udfordre vores kunders eksisterende rammer og løsninger rent designmæssigt
  • Præsentation og formidling af visuelt design der skaber tryghed i maven hos vores kunder

Du bliver en del af et engageret team med fokus på UX og digitalt design, og du får rig mulighed for at præge udviklingen af vores måde at arbejde med digitalt design.

What became of U and I?



Hvis du har læst med hertil, så er du højest sandsynligt en person vi meget gerne vil møde og snakke med. Hvis du vil høre mere om stillingen, så skriv eller ring til Henning Nielsen på +45 60 15 10 85 eller [email protected].

Ellers kan du sende din ansøgning og dit CV til os ved at klikke på linket herunder. Så hører du fra os!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Århus

Lignende jobs

  • Grafisk designer (studiejob) i Århus

    Studiejob & Praktik: Digital designer hos prisvindende bureau i Aarhus Brand by Hand ApS Aarhus InternshipStudent Salary Competitive Er du kreativ, nytæn..
    • Grafisk designer
    • Århus
    Få mere info
  • Grafisk designer i Århus

    Har du passion for at udvikle kreative koncepter og kampagner, der skaber kendskab, kundskab og kærlighed mellem brands og forbrugere? Har du erfaring med programmer som Photoshop, Indesign, Illust..
    • Grafisk designer
    • Århus
    Få mere info
  • Grafisk designer i Århus

    Har du passion for at udvikle kreative koncepter og kampagner, der skaber kendskab, kundskab og kærlighed mellem brands og forbrugere? Har du erfaring med programmer som Photoshop, Indesign, Illust..
    • Grafisk designer
    • Århus
    Få mere info
  • Grafisk designer (freelance) i Århus

    Graphic Designer/ Multimedia Designer Intern WakeupData Aarhus Internship Salary Unpaid WakeupData is a SaaS data integration platform that was founded i..
    • Grafisk designer
    • Århus
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som grafisk designer i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.