Vi søger en faglært anlægsgartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tønder

Vi har travlt med en masse spændende projekter, derfor søger vi en faglært
og ambitiøs anlægsgartner, der er initiativrig og har lederpotentiale.
Fra basen i Tønder og hos kunden er du med til at skabe flotte og unikke
udendørsarealer.Dit arbejde kommer både til at foregå to dage om ugen inde på kontoret i Tønder og tre dage ude hos kunden. Det vil sige, at du bliver en del af hele processen fra planlægning til udførelsen af opgaven.Dine opgaver varierer. Blandt andet går din dag på kontoret med kundebesøg,
regne tilbud, planlægge fremtidige opgaver samt hjælpe med at understøtte
effektiv kundebetjening. Ude hos kunden går din dag blandt andet med etablering og vedligeholdelse af grønne områder, haveanlægning og belægning.Du arbejder selvstændigt eller i teams – og for den rette person er der mulighed for at få ansvaret for dit eget team på tre personer.Hvis jobbet som anlægsgartner hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.Er du faglært anlægsgartner, eller har du nogle af disse
kvalifikationer, er det et plus:
Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du trives med at være udendørs og har lyst til en udfordrende hverdag med mange bolde i luften. Samtidig er du kvalitetsbevidst og tager ansvar for, at arbejdet bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.En fuldtidsstilling, hvor du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.Hvis jobbet som gartner hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til Tina Pelle Andresen på mail: [email protected]. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 22 89 95 93.
Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tønder.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Tønder

Lignende jobs

  • Gartner i Fredericia

    Har du kendskab til alt det grønne og kan du yde pleje for blomster og planter? Kan du opstille og udstille planter så de fremstår præsentabelt og indbydende? Ville du stortrives i en stilling med .
    • Gartner
    • Fredericia
    Få mere info
  • Gartner i Fredericia

    Har du erfaring som gartner og elsker du når hverdagen er alsidig og dynamisk? Så kan stillingen som gartner i vores plantecenter i Fredericia være lige noget for dig![xxxxx] søger en ny e..
    • Gartner
    • Fredericia
    Få mere info
  • Gartner i Sønderborg

    Primære arbejdsopgaver: Pleje og vedligeholdelse af kommunens grønne områder, samt evt. deltagelse, hvis der skal etableres nye grønne anlæg. I din læretid vil du komme rundt i hele kommunen..
    • Gartner
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Gartner i Kolding

    Vi søger en erfaren og selvstændig anlægsmedarbejder til trekantsområdet Du vil skulle møde ind i Kolding, og herfra opperere fra Vejle og ned til Middelfart langs banerne. Arbejdsopgaver..
    • Gartner
    • Kolding
    Få mere info