Vi søger en brolægger - Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tønder

Dit arbejde kommer ofte til at foregå under åben himmel. Du kommer både til at arbejde selvstændigt og i teams, hvor vi trækker på hinandens forskellige kompetencer og fagligheder. Vi vil nemlig være kundens fortrukne samarbejdspartner – som de går til for at få rådgivning om blandt andet specialdesignede haveanlæg, der passer til deres ønsker.
Dine arbejdsopgaver varierer, men består for eksempel i etablering af større og mindre anlægsopgaver i form af både industribelægninger, kantsten, indkørsler samt designede haveanlæg.Hvis jobbet som brolægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.Du er uddannet brolægger eller grå anlægsgartner, og har du samtidig nogle af disse kvalifikationer, er det et plus: Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for, at arbejdet bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.En fuldtidsstilling, hvor du bliver fastansat i Sønderborg. Du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.Hvis jobbet som brolægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til Dorthe Pedersen på mail: [email protected]. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 5115 3660.Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tønder.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Tønder

Lignende jobs