Souschef søges til Shell i Nærum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Soucshef

Vores dygtige forretningschef på Shell mangler en topmotiveret makker!

Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell, som souschef, så er det måske lige dig, at vi står og mangler.

Vi leder efter en ny kollega, der skal være forretningschefens højre hånd. Du vil komme til at indgå i den daglige ledelse sammen med forretningschefen og du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst.

Du er som person serviceminded og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det forventede. Du er udadvendt og fleksibel – du er en figther, der ved at det kræver hårdt og dedikeret arbejde at nå i mål.

Det er naturligt for dig, at være med til at gå forrest og vise vejen som det gode eksempel ifht kundeservice og standarter i butikken. Du deltager også i udvikling af den øvrige medarbejderstab, så vi tilsikre at hele teamet altid er top motiveret og klar. Du vil få rig mulighed for at udfolde dit lederpotentiale og udvikle dig, i samarbejde med forretningschefen og dine øvrige kollegaer, ud fra dine kompetencer.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fokus på at opdyrke og udvikle de talenter, som vi får i vores fold- så skulle lysten og evnerne til at nå næste skridt på karriestigen være der, så er du landet det rette sted.

. Dine opgaver består bl.a. af:

* Daglig ledelse af personale samt ansvar for butikken

* Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell's standarter - rengøring

* Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet.

* Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads

* Bogholderi

Så er du frisk og positiv, har du mod/lyst til at prøve kræfter med at meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg og evt. erfaring fra tidligere jobs, så glæder vi os til at høre fra dig.

Straffeattest skal fremvises.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning:-)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Nærum
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs