Rekrutteringsfirma

It-sikkerhedsspecialist i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Har du en passion for Cyber Security, og for at identificere og håndtere de trusler, vi står overfor i vores hverdag?

Kan du kommunikere og skabe planer for håndtering af Cyber Security hændelser, og kan du samtidig bevare overblikket i pressede situationer? Så er du måske den nye kollega, som vi søger hos IT Forum i Esbjerg.

Succes starter med et team

Du bliver en del af et velfungerende team. Sammen har vi ansvaret for, at vi som virksomhed har overblikket og det sikkerhedsniveau, der skal til, for at vi kan opretholde en sikker og stabil drift.

Du kommer til at varetage udvikling, drift, vedligehold og support af vores IT-infrastruktur og dertilhørende produkter og services. I vores dagligdag er samarbejde, sikkerhed og kvalitet i højsædet. Hos os er der plads til at være innovativ og til konstruktivt at udfordre den tekniske opsætning.

Vi tilpasser opgaver og roller til den enkelte medarbejder. Vi arbejder i et uformelt miljø, der bygger på gensidig tillid og en god omgangstone.

Finger på pulsen og styr på beredskabet

Som vores nye kollega har du fingeren på pulsen for de sikkerhedshændelser, der rammer os, hvad enten det kommer fra brugerhændelser eller fra vores overvågningsværktøjer. Du har også styr på de beredskaber og processer, der skal til for at håndtere hændelser på alle niveauer. Du har ansvaret for løbende at forbedre både identificering og håndtering af sikkerhedshændelser, blandt andet ved at analyse af hændelser bruges til at forbedre vores generelle sikkerhedsniveau. Du vil i samarbejde med dine dygtige kollegaer skabe den rette balance og sammenhæng, så vi til enhver tid vil have det rette sikkerhedsniveau i forhold til det gældende trusselsbillede.

Dine primære opgaver

  • Daglig gennemgang af sikkerhedshændelser i vores Security Operations Team
  • Håndtering og koordinering af sikkerhedshændelser i samarbejde med tekniske teams
  • Sikre at Root Cause analyser på hændelser bruges til at forbedre vores generelle sikkerhedsniveau
  • Løbende udvikling og forbedring af sikkerhedsmonitorering, log management system og vores Open XDR-platform
  • Løbende udvikling og vedligehold af handlingsplaner og beredskab
  • Vulnerability Management af vores kunder samt løbende koordinering og vurdering af både aktuelle trusler og det generelle trusselsbillede

Du vil desuden kunne blive involveret i større og mindre support-opgaver, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil.

Analytisk og struktureret Cyber Security Specialist

Vi forestiller os, at du har en relevant Cyber Security-faglig baggrund eller har opnået dine faglige kompetencer på anden vis. Alternativt har du en relevant IT-baggrund eller -uddannelse samt stor interesse for Cyber Security. Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til monitorerings-løsninger, log management tools, håndteringsprocesser samt sårbarhedsscorings-systemer (CVSS/CMSS). Ud over dette, vil det være en fordel med erfaring med, eller viden om, produktionsorienteret IT.

Du er nysgerrig, arbejder struktureret og går systematisk og målrettet til dine opgaver. Du har et analytisk mindset og en høj grad af ansvarsfølelse samtidig med, at du hurtigt sætter dig ind i ukendte eller nye teknologier. Derudover trives du i en rolle, hvor du er udadvendt og har en effektiv kommunikation med forretningen samt dine kollegaer – tekniske såvel som ikke-tekniske. Og du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Solveig Helsing på tlf. 50 93 61 61.

Send ansøgning med relevante bilag til Solveig Helsing her.

Vi vurderer kandidater løbende, så send os dit CV og din ansøgning snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Om virksomheden:

IT Forum Esbjerg er en succesfuld IT-virksomhed i vækst med flere gazelle-priser, der tilbyder deres kunder rådgivning, samt drift og vedligehold af deres IT-løsninger. Virksomheden beskæftiger i dag 17 medarbejdere.

Vores ambitionsniveau er skyhøjt, så vi tilbyder dig meget mere end blot et job. Vi brænder alle for vores arbejde og vi prioriterer at løfte i flok.

Uanfægtet af, om du er supporter, softwareudvikler, systemkonsulent eller sælger, vægter vi faglig udvikling.

Et godt samarbejde samt kollegialt sammenhold er fundamentet for arbejdsglæde. Vi er til gode grin og en uformel omgangstone på kontoret – ligesom vi godt kan lide at have det sjovt efter arbejde. Vores personaleaktiviteter strækker sig fra at nyde en dejlig middag til sved på panden til Vestkystløbet.

Du kan læse mere om IT Forum Esbjerg på www.itfe.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Esbjerg

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i Sønderborg

    Stillingen som Technical Sales Application Engineer i TECHLINE vil bestå af en blanding af support og hands-on, som hovedsageligt vil foregå i vores tekniske supportafdeling, hvor vi sikrer, at kun..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

    At a glance At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydrop..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Sydjylland

    Vil du være bindeled mellem organisationens systemejere, Databeskyttelsesrådgiveren, leverandører og Digitalisering? Kan du skabe overblik og synes du informationssikkerhed er spændende, så er du m..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1