Rekrutteringsfirma

embedded softwareudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vil du udvikle bæredygtige løsninger og bidrage til bedre indeklimaer? Hvis du er en C/C++-enthusiast, der har mod på at udvikle state-of-the-art embedded software, så har Airmaster den helt rigtige stilling til dig.



I rollen som embedded softwareudvikler bliver du en del af R&D-teamet, der sikrer, at softwaren er state-of-the-art og lever op til kundernes forventning og markedets standarder. Airmaster A/S har siden 1991 udviklet intelligente ventilationsanlæg med den mission at udvikle løsninger, som tager hensyn til menneskers adfærd, behov og velbefindende. Du vil komme til at udvikle de applikationer og produkter, som Airmaster tilbyder og tage del i optimeringen af udviklingsprocesser, værktøjer og metoder. Der er store ambitioner, og Airmaster samarbejder i dag med større organisationer såsom skoler, universiteter og arbejdspladser, både herhjemme og i Europa.

om stillingen


Som softwareudvikler får du indflydelse på produkternes samlede softwareløsninger og den overordnede arkitektur. Du bliver del af R&D på 15 ansatte og vil arbejde tæt sammen med de to øvrige udviklere i teamet. Dit hovedansvar er at bygge og designe softwareløsninger, som i sidste ende giver brugerne den bedst mulige oplevelse af produkterne. Du vil blive involveret i at optimere udviklingsprocesser, værktøjer og metoder i et hardwarenært miljø, og du kan få masser af sparring fra kolleger i hele virksomheden.

I det daglige vil du arbejde med:
• Embedded udvikling i C i hardwarenært miljø
• Softwarearkitektur og softwaretest
• Linux (embedded)
• Kommunikationsprotokoller som MODBUS, BlueTooth, RS485, LAN, WLAN
• Control strategy og regulering
• Energi- og ydelsesoptimering
• Digitale services, f.eks. predictive maintenance

Du vil referere til CTO’en i denne stilling. Der er rig mulighed for rejsedage, både hvis du har lyst til at se nogle af de andre kontorer i Belgien, Sverige eller Norge, men også hvis du gerne vil med ud og se nogle af de større installationer rundt omkring i Europa. Du vil også opleve stor fleksibilitet i hverdagen med gode muligheder for hjemmearbejde.

din profil


Som embedded softwareudvikler er det vigtigt, at du trives i en dagligdag, hvor det sociale sammenhold er i højsædet. Vi ser gerne, at du har erfaring med embedded software og er vant til at kode i C eller C++, og at du har en uddannelsesbaggrund som software-, elektro- eller softwareingeniør eller noget helt fjerde. Derudover er det fordel, at:
• Du har arbejdet med kontrol og regulering og kan begå dig ubesværet i et Linux-miljø
• Du evner at arbejde såvel selvstændigt som i teams
• Det ligger dig naturligt at påtage dig nye opgaver og ansvaret for disse
• Du trives godt i en mindre afdeling, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor miljøet er præget af en uformel tone

om airmaster


Airmaster blev etableret i 1991 med den mission at udvikle ventilationsanlæg, som tager hensyn til menneskers adfærd, behov og velbefindende. De vil være med til at skabe god luftkvalitet til et lavt energiforbrug, så de kan tilbyde den rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og byggeprojekter.
Der er særligt fokus på udvikling; faktisk arbejder over 10 % af Airmasters medarbejdere direkte med produktudvikling, og de samarbejder med universiteter og vidensinstitutioner for hele tiden at gøre teknologien bedre.
Hos Airmaster vil du få indblik i hele fødekæden i en virksomhed fra udvikling og innovation, til lokal produktion, salg m.v. og bidrage til, at f.eks. skoler og større organisationer får bedre fundament for læring og arbejde.

ansøgning


randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Airmaster, og alle henvendelser bedes rettet hertil. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Eva Pedersen på tlf. +45 92921848 eller konsulent Julius Hauge på +45 48803450.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aars

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (elev) i Aalborg

    Har du en oprigtig ambition om at hjælpe dem, der bliver akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance? Kan du skabe ro omkring din person, så denne smitter af på a..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7
24. marts 2024 7
23. marts 2024 7