Er du vores nye Samsung servicetekniker i Ringsted-området?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Er du god i dialogen med kunden, og vil du gerne have en hverdag, hvor alt administrativt er planlagt for dig, så du kan holde fokus på at levere? Har du erfaring med reparation af hvidevarer eller er klar til at blive en del af hvidevarebranchen? Så er du måske vores nye kollega

Spanrep

Som servicetekniker fejlfinder du og foretager reparation på hvidevarer. Dit ansvarsområde bliver området Roskilde, Køge, Ringsted og de omkringliggende byer. Du får meget stor frihed omkring din egen hverdag. Dine opgaver er tilrettelagt og planlagt på forhånd, så alt du skal gøre er at levere den gode service ved at fejlsøge og reparere de defekte produkter og have en god dialog med kunden.

Du har måske en baggrund som f.eks. radio/tv tekniker, mekaniker, kølemontør eller lign. Og har du erfaring med reparation af hvidevarer, vil det bare være en fordel. Dine hænder er skruet rigtigt på.

Du er den selvstændige person, der kan få tingene løst og du er klar på at yde den (ekstra) indsats og service, der gør at kunden får en god oplevelse – hver gang.

Du har let ved at tale med kunder og kolleger, har et positivt sind, vil gerne lære mere og finder det naturligt at foretage faglig sparring med kolleger. Du taler og skriver dansk. Via bærbar PC, som du medbringer i bilen, foretager du dagligt den skriftlige kommunikation.

Serviceopgaverne varetages i området Roskilde, Køge, Ringsted og de omkringliggende byer, hvorfor det forventes at du har bopæl i dette område, og hvorfra du på daglig basis kører ud. På daglig basis leveres reservedele direkte til dig.

I forbindelse oplæring i jobbet deltager du på en række kursusgange hos DTS Akademi, så du bliver klædt på til dine opgaver. De enkelte kursusgange afsluttes med prøve og tildeling af certifikater.

Du tilbydes:

  • Et team af engagerende og kompetente kolleger i et uformelt miljø
  • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, serviceorienterede løsninger og handlinger
  • Et særdeles selvstændigt job med ansvar og stor frihed i hverdagen.
  • En solid oplæring foretaget af vores erfarne teknikere

Du bliver en del af et team på mere end 30 personer, der har fokus på at man deltager socialt og styrker fællesskabet. Du kommer med på holdet i en veletableret virksomhed i international vækst, og med særdeles gode og spændende perspektiver for fremtiden.

Mail din ansøgning med CV til [email protected]. Vedhæft også et nyere foto.

Spanrep reparerer ikke blot hvidevarer. Vi er Danmarks førende specialist inden for reparation af hvidevarer, TV og små elapparater og er autoriseret servicepartner for mere end 60 af de største brands i verden - bl.a. Samsung, LG, KitchenAid, Whirlpool mv. i hhv. Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvilket betyder, at vi som de første reparerer og arbejder med de nyeste teknologier. Derudover har vi webshop og butik for salg af reservedele og tilbehør til hele Europa. Vi har travlt og er i vækst. Derfor skal vi bruge en ny uerfaren eller erfaren servicetekniker til reparation af hvidevarer hos vores kunder i området Roskilde, Køge, Ringsted samt de omkringliggende byer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Ringsted
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med en omstrukturering af færgedriften og etablering af et rederi søger Sejerøbugtens færger løbende besætning til at deltage i dette spændende arbejde. kendetegnet ved ar..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2