Rekrutteringsfirma

CFO med lyst og evne til at drive forandring og projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Har du lyst til at tage ejerskab på økonomifunktionen i en international virksomhed med egenproduktion, hvor du både får personaleansvar, bliver en del af ledergruppen og får en nøglerolle i virksomhedens forandrings- og forbedringsprocesser? Så skal du helt sikkert søge denne stilling som CFO.

Ekspert indenfor sit felt


Vores kunde er en international produktionsvirksomhed med base i Syddanmark, der er kendetegnet ved sin store tekniske knowhow, sin særlige innovationsevne og sin passionerede, langsigtede ejerkreds.

Som den nye CFO i den succesrige virksomhed bliver du overordnet ansvarlig for økonomistyring og for at drive projekter på tværs – selvstændigt – og sammen med dine ledelseskolleger. Du ser de ledelsesmæssige muligheder i de driftsøkonomiske discipliner. Du får personaleansvar for medarbejdere i både Danmark og udland og bliver en del af et dynamisk lederteam med et godt mix af kompetencer. Du får desuden en vigtig rolle som økonomisk sparringspartner for virksomhedens CEO og bestyrelse.

Mere konkret kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Overordnet ansvarlig for økonomifunktionen inkl. ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne
  • Fokus på at drive en effektiv og stærk økonomiafdeling, der imødekommer forretningens forventninger og understøtter væksten
  • Sikre udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning, månedsregnskaber-og månedslukninger, forecast samt driftsøkonomiske analyser og projekter
  • Sikre fokus og fremdrift på fremtidig udlejningsforretning, der kombineret med serviceindsatsen allerede udgør et væsentligt fundament
  • Ledende rolle i virksomhedens forandrings- og forbedringsprocesser inkl. planlægning af mål- og strategiplaner for den økonomiske vækst samt kontinuerlig fokus på automatisering og digitalisering
  • Ensrette rapportering samt skabe enighed og overblik over de vigtigste nøgletal som styreredskaber

Tung økonomi- og ledelseserfaring samt kendskab til produktionsmiljøer


Du kommer med minimum 5 års ledelseserfaring på CFO-niveau kombineret med et solidt kendskab til en produktionsvirksomheds værdikæder. Din faglige styrke ligger særligt indenfor regnskab og økonomistyring, og samtidig brænder du for at udvikle på forretningsgange og skabe struktur. Du har erfaring med automatisering og ved derfor præcis hvordan, du skal sætte strøm til processerne indenfor økonomiområdet.

Din personlige ledelsesstil kan beskrives som anerkendende, inddragende og motiverende. Da jobbet kræver, at man skal arbejde tæt sammen med forskellige afdelinger, er det vigtigt, at du både har en ydmyg tilgang og er en ægte teamplayer.

Samtidig kommer det nemt til dig at tænke fem år frem, for du har store ambitioner på både egne og virksomhedens vegne. Derfor er du heller ikke bange for at udfordre ledelsen på det nuværende setup med økonomiske velfunderede argumenter, som du formår at omsætte til konkrete handlingsplaner og initiativer, der rent faktisk rykker noget.

Uddannelsesmæssigt kunne du være cand.merc., cand.oecon., cand.merc.aud., HD-R eller tilsvarende. Det vigtigste er dog din solide erhvervserfaring kombineret med det rette mindset. IT-mæssigt er det en fordel, at du er stærk i Excel og Power BI samt fortrolig med ERP-systemer, og sprogligt skal du både beherske dansk og engelsk.

En arbejdsplads med plads til både ambitioner og humor


Som den nye CFO kan du se frem til at blive en del af en arbejdsplads, hvor der både er høje ambitioner og fagligt dygtige kollegaer samt masser af humor og sociale arrangementer. Medarbejderstaben er fordelt over hele verden og tæller et par hundrede medarbejdere, heraf størstedelen i Danmark. Er du den nyeste tilføjelse til teamet?

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Kolding

    Vores kunde er en velkonsolideret virksomhed, der udvikler, producerer og sælger egne produkter i hele verden. Virksomheden ønsker at være anonym i den indledende proces, men det kan oplyses at den..
    • Økonomichef
    • Kolding
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig/regnskabschef til en veletableret produktionsvirksomhed beliggende i Vejle Syd. Virksomheden, der ønsker at bevare sin anonymitet, har omkring 25 de..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info
  • Økonomichef i Sydjylland

    Forretningsorienteret CFOMed reference til virksomhedens CEO søger vi en erfaren, forretningsorienteret CFO. Der er tale om en veldrevet og meget velrenommeret ejerledet, international virksomhed..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 6
25. marts 2024 6
24. marts 2024 6
23. marts 2024 6