Konstruktionsingeniør med solid erfaring til tegnestuen i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en fagligt kompetent og selvkørende konstruktionsingeniør med solid erfaring, der har lysten og kompetencerne til at indgå aktivt i Konstruktionsafdelingens videre udvikling på tegnestuen i Roskilde. Kan du nikke til ovenstående, så læs vider her:

Om stillingen
Du vil indgå i en velfungerende konstruktionsafdeling med en stor og bred opgaveportefølje inden for nybyg og renovering. Dine opgaver vil blandt andet tælle:

  • Ledelse af projekteringsopgaver inden for konstruktionsfaget som fagansvarlig sagsingeniør.
  • Projektering af nybyggeri og renovering.
  • Udarbejdelse af statisk dokumentation efter SBI271.
  • Planlægning og styring af tid, økonomi og kvalitet som fagansvarlig for konstruktionsprojekter.
  • Projektering af konstruktionsdesign af nye konstruktioner samt risikoafdækning og projektering af forstærkninger for ombygninger af eksisterende konstruktioner.
  • Tæt samarbejde med tekniske tegnere og konstruktører i styringen af udarbejdelsen af tegnings- og beskrivelsesmaterialet for udførelsesprojekter.
  • Sparring med og delagtiggørelse i oplæring af afdelingens yngre ingeniører.
  • Repræsentation af firmaet udadtil i kontakten og samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere i arkitekt, bygherrer, myndigheder, entreprenører og producenter.
  • Kvalitetssikring af konstruktionsprojekter for både renovering og nybyggeri.
  • Udførelse af fagtilsyn på byggesager i udførsel.

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og har lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:

  • Du er uddannet konstruktionsingeniør med solid erfaring fra et rådgivende ingeniørfirma inden for de generelle ingeniørfaglige kompetenceområder.
  • Du er måske certificeret statiker til min. kk2 eller påtænker en certificering inden for den nærmeste tid.
  • Du har overblik og kan hurtigt og effektivt sætte dig ind i nye projekter.
  • Du er en god formidler og god til at formulere dig på dansk i skrift og tale.
  • Du har et kendskab til gældende lovgivning og standarder på området og sætter en dyd i at holde dig ajour.
  • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem.
  • Prioriterer sociale tiltag i afdelingen og tegnestuen generelt.

Til gengæld kan vi tilbyde dig
Du vil få en alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje, hvor din løn afspejles af dine kvalifikationer og din erfaring, og hvor du får gode muligheder for faglig udvikling.
Du vil indgå i en fagligt velfunderet og erfaren Konstruktionsafdeling med 16 gode kolleger og et tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger på tegnestuen i Roskilde og på tværs af OJ Rådgivende Ingeniørers øvrige tegnestuer. Vi prioriterer det tværfaglige og landsdækkende samarbejde højt, samtidig med vi har vores rødder og lokale netværk i Roskilde. Din hverdag bliver netop på tegnestuen i Roskilde, hvor vi mødes med et godmorgen, når vi møder ind på tegnestuen og slutter arbejdsugen af med kollegial fredagshygge, når tiden er til det. Du får en personaleforening, der arbejder benhårdt for at vi også nyder godt af det sociale samvær på tegnestuen med lokale arrangementer som fredagsbar, bowlingaftener, sommerfester etc. og personaleaktiviteter på tværs af tegnestuerne, hvor hele virksomheden mødes om faglige og sociale aktiviteter.

Hos OJ Rådgivende Ingeniører får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring og +300 medarbejdere og med vores nye strategi lægger vi fornyet vægt på vores lokale rådgivning, det digitale byggeri samt bæredygtigheden i byggebranchen. Vi har en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og varetager en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder. Med en række nye projekter på bedding, ser vi ind i en fremtid med spændende opgaver, hvor dine kompetencer kommer i spil med det samme.
Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at uploade din ansøgning og CV via linket på siden her.
Du kommer til at referere til afdelingsleder Martin Grys, så har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Martin på mail: [email protected] eller telefon: 2680 8007.
Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Roskilde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1