Rekrutteringsfirma

Sales Director til international dansk designvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Har du et kommercielt, udviklingsorienteret og nysgerrigt mindset? Og vil du med din store internationale forretningsforståelse og din strategiske sans gå forrest i den fortsatte udvikling af salget i en anerkendt dansk designvirksomhed med internationalt udsyn? Så har du muligheden som Sales Director til det industrielle marked hos Furnipart.

Greb i højeste kvalitet


Furnipart er en dansk designvirksomhed, der siden 1977 har designet og produceret greb af højeste kvalitet. Samarbejdet med både danske og udenlandske designere giver virksomheden et internationalt sigte, og kollektionerne pryder skuffer, skabe og møbler i hele verden.

Med et ønske om at udnytte sin stærke position og øge markedsandelene søger virksomheden en Sales Director, der kan stå i spidsen for fokuserede og forstærkede salgs- og markedsinitiativer til industrisegmentet.

Du vil få det overordnede salgsansvar for det af virksomhedens forretningsområder, der henvender sig til industrielle kunder i form af internationale bad- og køkkenproducenter. Mere specifikt kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvar for salgsbudget på +100 mio. ift. internationale industrikunder
  • Deltagelse i udviklingen af den overordnede salgsstrategi
  • Løfte, udvikle og implementere salgsstrategien for industrisegmentet
  • Motiverende og synlig ledelse af 3 KAM/sælgere og udvikling af industrisegmentet ud fra klare mål og KPI’er
  • Ansvar for egne internationale Key Accounts
  • Udarbejde analyser og statistikker på udviklingen og sikre action på handleplaner

For at sikre den fremtidige vækst ønsker Furnipart at gå fra en geografisk markedsopdeling til en segmentopdeling i salgsorganisationen, og den omstilling får du som Sales Director en vigtig rolle i at implementere. Du bliver en del af ledergruppen med direkte reference til CEO, Rasmus Byriel. Din faste base bliver på virksomhedsdomicilet i Hinnerup, og du kan se frem til 50-70 årlige rejsedag til kunde- og messebesøg.

Udviklingsorienteret Sales Director med stor forretningsforståelse


Vi er på udkig efter en Sales Director med et kommercielt, udviklingsorienteret og resultatorienteret mindset og en stor forståelse for forretning. Dine ambitioner er store – både på virksomhedens og egne vegne, og med din resultatorienterede og proaktive tilgang bidrager du til udviklingen af salgsinitiativer og salgsprocesser med innovative tiltag, der altid er funderet i strategiske overvejelser. Du interesser dig for design har selv et godt øje for æstetik.

Som leder er du motiverende, anerkendende og empatisk, men også eksekverende – og med dine kommunikative evner og din tillidsvækkende facon, har du let ved at opbygge langvarige relationer. Som salgsleder i Furnipart vil du få gavn af din med erfaring med styring, udvikling og opfølgning på eksterne sælgere i forskellige geografiske markeder; de er nøglen til succes.

Du har formentligt en kommerciel uddannelsesbaggrund kombineret med indgående erfaring med både salg og ledelse – gerne fra en virksomhed, der udvikler design og tekniske produkter. It-mæssigt er du ferm i Officepakken, og sprogligt er du stærk både på dansk, tysk og engelsk. Taler du fransk, er det en fordel.

Dansk design – internationalt udsyn


Passionen for at hjælpe mennesker med at skabe smukke og personlige hjem er det, der binder Furnipart sammen. Som den nye Sales Director bliver du netop en del af et passioneret hold, hvor 50 medarbejdere har deres daglige gang, og en ambitiøs virksomhed, hvor værdierne ordentlighed, fairness og fagligt højt niveau danner rammerne.

Hos Furnipart skeler man ikke til, hvad tendenserne siger – man skaber dem selv. Innovativt design, en state-of-the art supply chain, høj produktkvalitet, kundesupport og bæredygtighed har gjort Furnipart til første valg, når nye produkter skal udvikles, og når kunderne skal inspireres.

Du kan blive klogere på Furnipart på deres hjemmeside, Facebook, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Salgschef i Midtjylland

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Responsible for the global sales of customized tools.“Customized Tools” is a newly established business unit with a clear ambition to strengthen the global sales of customized tools, primarily .
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du styrke salget af VVS-produkter og samtidig have fokus på udvikling af tre afdelinger? Så er du den helt rette for Brødrene Kier.Brødrene Kier er i dag en betydende spiller i grossistbran..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du sætte retning for et internationalt salgsteam, der gennem et net af forhandlere og med en stærk supply- og produktorganisation i ryggen har skabt ID Identitys position som en af Nordeuropas .
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info