Rekrutteringsfirma

LEDELSE AF PRODUKTION & LAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Ledelse af ordreproduktion og logistik


Med reference til COO får du ledelsesansvar for produktion og lager med ca. 10 medarbejdere. I tæt samarbejde med konstruktionsafdelingen og den efterfølgende montage varetager du den ordrebaserede produktions- og kapacitetsdimensionering og planlægning.

Herudover skal du sikre den nødvendige lagerbeholdning i forhold til ordrebeholdningen og underleverancer samt forestå den løbende lagerstyring, ordreklargøring, -pakning og forsendelse.

Med fokus på leverancestabilitet og høj kvalitet sikrer du et effektivt produktionsflow med kortest mulig gennemløbstid og optimal bemanding.

Du har en synlig, motiverende og engagerende ledelsesstil, som bidrager til en god korpsånd og et godt samarbejde såvel internt i afdelingen som med konstruktion og montage.

Operationel og motiverende produktionsleder med overblik


Du er teknisk velfunderet og har ledelseserfaring, gerne fra en ordreproducerende virksomhed med egen konstruktion.

Din erfaring omfatter produktionsledelse, kvalitetsstyring og logistik og du er vant til at være hands-on.

Du er en motiverende og respekteret leder, der effektivt formår at analysere data og herudfra udarbejde handlingsplaner i den løbende optimering.

Har du konkret erfaring med LEAN/Six Sigma eller lignende værktøjer og er i stand til at identificere og etablere de rette KPI’er for produktionen er det et plus.

Af natur er du struktureret og dynamisk og du besidder gennemslagskraft og et godt overblik. Du kommunikerer fornuftigt på engelsk, og også gerne på tysk. Du har erfaring med produktionsstyringssystemer og også gerne kendskab til Visma.

Du tilbydes


Du tilbydes en central operationel nøglefunktion som højre hånd og stedfortræder for COO i en ambitiøs virksomhed, hvor målet er klart, og hvor kulturen er uformel og præget af entreprenørånd og gejst.

Fremsend din ansøgning med CV, gerne som pdf, ved at klikke på nedenstående link.

Lyngsøe A/S er landets førende leverandør af carport, redskabsrum, garage, cykelparkering og andre overdækninger og har kontor i og eksport til Tyskland. Virksomheden kendetegnes ved stort kundefokus med et klart mål om at levere kvalitetsløsninger til både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Virksomheden er på en vækstrejse og ønsker at underbygge dette gennem en styrkelse af organisationen. Lyngsøe A/S beskæftiger ca. 35 medarbejdere og er beliggende i Søften ved Århus. Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Østbirk

    Flair søger en produktionsmedarbejder på vegne af Velux bygningsindustri i Østbirk. Har du en åben og lærerig indstilling samt hænderne skruet rigtigt på? Så har du nu muligheden for at blive..
    • Bygningsarbejder
    • Østbirk
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Århus

    Job Description Dygtige brolæggere søges til opgaver mellem Aarhus & Randers området På vegne af kunde, søger vi to dygtige brolæggere til opgaver mellem Aarhus & Randers. Du/ i har skal have..
    • Bygningsarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Skanderborg

    Vil du være en del af et stærkt teknisk serviceteam? Er du service-minded og har lyst til at prøve kræfter med alsidige opgaver i en afdeling hvor dagene sjældent er ens? Har du lyst til at arbejde..
    • Bygningsarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hadsten

    Textilia Group A/S i Hadsten søger produktionsmedarbejdere til sommerferie afløsning. På vores vaskeri i Hadsten servicerer vi blandt andet industrien med vask af deres beklædning. Vi går s..
    • Bygningsarbejder
    • Hadsten
    Få mere info