Rekrutteringsfirma

business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du en udpræget forretningsforståelse, og sætter du en ære i at levere korrekte data og vigtige indsigter til forretningsledere og beslutningstagere? Motiveres du af at tage ansvar og ejerskab over egne forretningsområder og projekter, samtidig med at du trives med at være en del af et team? Og har du lyst til at blive en del af en spændende og dynamisk virksomhed inden for mediebranchen? Så er du måske Jysk Fynske Mediers nye Business Controller.

om stillingen


Som Business Controller hos Jysk Fynske Medier vil du indgå i et tæt samarbejde med forretningen, forretningsledere og økonomi. Du vil få din daglige gang på Jysk Fynske Mediers kontorer i Odense og Vejle, men du vil også være ude i forretningen hos Jysk Fynske Mediers virksomheder, hvor du gennem kyndig rådgivning og vejledning vil agere værdifuld sparringspartner for de enkelte forretningsledere. Derudover tilbydes der også en stor fleksibilitet mht. hjemmearbejde. Din hverdag vil på den måde være dynamisk og afvekslende, og du vil få en stor kontaktflade og spille en central rolle i virksomhedens udvikling.

Du bliver en del af økonomiafdelingen bestående af mere end 20 kolleger og vil indgå i controllerteamet på i alt 10 fagligt dygtige og engagerede controllere, hvorigennem du vil have rig adgang til faglig sparring og videndeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

- Rollen som forretningens sparringspartner for ledere i forretningen
- Deltagelse i løbende forecasts og budgettering og vedvarende optimering af modeller og processer
- Udarbejdelse af business cases i samarbejde med de forretningsansvarlige
- Rapportering og udvikling af præsentationsmateriale
- Salgscontrolling og udarbejdelse af salgsanalyser
- Måneds- og årsafslutning samt opfølgning på flere forretningsområder i tæt dialog med de forretningsansvarlige og økonomichefen

din profil


Som person er du nysgerrig og imødekommende, og du har selvsikkerheden til at udfordre virksomhedens forretningsledere. Du har en professionel tilgang til dit arbejde, er serviceminded og i besiddelse af gode sociale kompetencer, ligesom du kommunikativt har let ved at begå dig på flere niveauer.

Herudover besidder du følgende kvalifikationer:
- En relevant finansiel uddannelse, f.eks. HD, cand.merc. eller controller
- Minimum 4-5 års relevant erhvervserfaring som controller eller lign.
- Et digitalt mindset, erfaring med eksempelvis Power BI er desuden en fordel
- Flydende på dansk mundtligt og skriftligt og kan formidle tal og budskaber på en let og forståelig måde

Det er afgørende, at du har en god forretningsforståelse og kan lide at sparre med og udfordre de forretningsansvarlige. Du trives både med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men kan samtidig uden besvær indgå i samarbejdet med andre.

om jysk fynske medier


Jysk Fynske Medier lever for at formidle og er Danmarks næststørste private mediekoncern. Hos Jysk Fynske Medier finder du en organisation med 1.800 engagerede medarbejdere og en lang række spændende forretningsområder.

Jysk Fynske Medier står bag 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en landsdækkende taleradio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. JFM har virksomheder, der skaber kommunikation mellem mennesker: To rotationstrykkerier og et full service printhouse Step Print Power. Datterselskabet, kommunikationsbureauet STEP er blandt Danmarks største. Dertil drives digitale aktiviteter som Gul og Gratis, deal.dk og SPOTdeal.

Læs mere på www.jfmedier.dk

ansøgning og kontakt


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Jysk Fynske Medier, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du søge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske på tlf. 25974429 eller konsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Odense C

Lignende jobs

  • Revisor i Odense

    Forestil dig situationenNogle måneder, måske endda nogle uger, efter at du startede som revisor hos BDO, mødes du med nogle venner. De spørger ind til dit nye job, og hvordan det er hos BDO? Du s..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    De sidste par måneder har du haft fornøjelsen af at have din daglige gang hos BDO i Odense på den centrale beliggenhed på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej. Lige fra dag et har du følt dig godt tag..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info
  • Revisor i Odense M

    At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your .
    • Revisor
    • Odense M
    Få mere info
  • Revisor i Odense M

    At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your .
    • Revisor
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
12. april 2024 2