Praktikant – Risikorådgivning og erhvervsforsikringsløsninger, Nærum og Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Nærum

Læser du til finansbachelor, og har du lyst til prøve din teoretiske viden af i praksis i en virksomhed med højt til loftet og et stærkt fagligt niveau, så har du nu mulighed for at blive praktikant i WTW.

Som praktikant i WTW kommer du til at løse mange forskellige opgaver, der alle relaterer sig til vores kunders risikorådgivning og forsikringsløsninger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger, der har den daglige kontakt med vores kunder, og med vores specialister, der er nogle af landets førende eksperter på deres fagområder inden for risikorådgivning, forebyggelse og forsikring.

Du kan i det hele taget se frem til en afvekslende hverdag, hvor du kommer i berøring med flere forskellige fagområder, så du får et bredt indblik i vores virksomhed, kan spore dig ind på din fremtidige karrierevej – og få inspiration og input til dit speciale. Dine konkrete arbejdsopgaver vil i høj grad afhænge dine egne interesser og til dels af, hvor vi har brug for din hjælp til rigtige kundeopgaver.

Om dig

WTWs forretningsmodel bygger på kundefokus, samarbejde, integritet, respekt og høj kvalitet. Vi forventer derfor, at:

  • Du er udadvendt, positiv og serviceminded over for dine kolleger og vores kunder
  • Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og trives i et fagligt stærkt arbejdsmiljø
  • Du er selvstændig og tager ansvar for at løse dine opgaver i rette tid og kvalitet
  • Du behøver ikke at have en forudgående viden om forsikring eller pension for at komme i praktik i WTW, og du vil opleve, at dine kommende kolleger er uddannet inden for mange forskellige områder og tidligere har arbejdet i andre brancher.

Om dit arbejdsområde

Du kommer til at arbejde i Corporate Risk & Broking, hvor vi arbejder med uafhængig risikorådgivning og erhvervsforsikring. De primære arbejdsopgaver består i:

  • Risikoanalyse af virksomheden
  • Rådgivning af virksomhedens beslutningstagere i forhold til at identificere, prioritere og minimere risici
  • Afdækning af virksomhedens forsikringer
  • Udbud og indkøb af virksomhedens forsikringer
  • Administration og servicering af virksomhedens forsikringer og skader

Vores tilbud til dig

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor der er en positiv ånd og en uformel omgangstone. Du kommer til at indgå i medarbejderstaben på lige fod med alle andre – naturligvis også, når det gælder vores sociale arrangementer som DHL-løbet, sommerfest, julefrokost, løbeklub m.m. I WTW skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi tilbyder derfor et fleksibelt arbejdsmiljø med rig mulighed for at skabe en god balance mellem arbejde og fritid.

Vores kontorer i Nærum og Aarhus er lyse og lækre, og vi har en udsøgt kantine med gratis frokost på hverdage og gratis morgenmad om fredagen. Der er gratis parkering og offentlig transport næsten lige til døren.

Vi har haft et stort antal praktikanter i løbet af årene og er rigtig glade for, at mange af vores tidligere praktikanter fortsat er ansat, og derfor kan praktiktiden også fungere som et springbræt for dig til en senere fastansættelse eller et studiejob i WTW.

Om os
WTW er en international virksomhed med 45.000 medarbejdere og hovedkontor i USA. I Danmark er vi 450 medarbejdere på kontorer i Nærum, Aarhus, Holstebro og Aalborg. Vi er uafhængige af alle forsikrings- og pensionsselskaber og kan derfor tilbyde vores kunder en uvildig rådgivning om risikostyring, forsikring og pension, hvor der alene er fokus på, hvad der er bedst for dem.

We Transform Tomorrows

Equal Opportunity Employer


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Nærum

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i Farum

    Den stokastiske hensættelsesmodel til solvens er blevet et centralt element i den finansielle styring i [xxxxx], og derfor ønsker vi at tilføre vores fagligt stærke team flere ressourc..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Farum
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Nordsjælland

    Kan du på egen hånd skaffe nye medlemmer enten via referencer, samarbejde med foreninger etc.? Kan du lukke ordrer ude hos medlemmerne uden at gå på kompromis med professionel rådgivning? Vil .
    • Forsikringsmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info