Lastbilmekanikerlærling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aars

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores afdeling i Aars, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler samt Renault person- og varebiler. Hvert år uddanner vi mange unge mennesker. På nuværende tidspunkt har vi 185 lærlinge og funktionærelever. Skal du med på holdet?

Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan - alt sammen understøttet af, at du, når du går i lære hos Ejner Hessel, kommer til at arbejde med nogle af de mest avancerede lastbiler på markedet. Du vil blive en del af det lokale team i Aars, der rummer 20 kolleger. Derudover vil du også være en del af det store Ejner Hessel-team med ca. 1500 kolleger fordelt over vores 27 forskellige afdelinger.

Du skal have bestået 9. klasse og være i gang med - eller have bestået grundforløbet. Det er en fordel, hvis du har hænderne skruet rigtigt på - og selvfølgelig være klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for. Derudover er du afklaret med, at skoleperioderne gennemføres på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, som gennemfører en mærkespecifik lærlingeuddannelse for de førende lastbilsmærker i Danmark, herunder Mercedes-Benz. Du vil dermed få en unik uddannelse og viden om "stjerne-produkterne", en studietur til Tyskland ned for at opleve fabrikkerne, og allerede når du modtager dit svendebrev, har du gennemført første uddannelsestrin hos Mercedes-Benz, hvor du derefter kan kalde dig "Mercedes-Benz vedligeholdelsestekniker".

Vi tilbyder desuden allerede en uddannelsesaftale, mens du er på grundforløbet. Det betyder for dig, at du får lærlingeløn i stedet for S.U., imens du er i gang med grundforløbet. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler!

Kontakt værkfører for lastbiler, Kurt Henneberg Andersen på telefon 7211 6830 hvis du har spørgsmål til jobbet eller bare gerne vil høre mere om Ejner Hessel som arbejdsplads.

NB: Tjek www.hessel.dk/dinfremtid hvor du bl.a. kan se medarbejdervideoer med forskellige Hessel-ambassadører, heriblandt Nikolaj der er udlært lastvognsmekaniker hos os og som i dag er vedligeholdelsestekniker i samme afdeling.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Aars

Lignende jobs

  • Mekaniker i Frederikshavn

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Frederikshavn tilbyder et job med grundig oplæring og relevant..
    • Mekaniker
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg SØ

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Aalborg Syd tilbyder et job med grundig oplæring og relevante ef..
    • Mekaniker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Mekaniker i Frederikshavn

    Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere I Frederikshavn der vil være ”branchens bedste”Er du en pe..
    • Mekaniker
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    trives du med værkstedsarbejde? har du erfaring med montage og en god teknisk forståelse? så har vi stillingen til dig! .
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info