Rekrutteringsfirma

Økonomiassistent til ITSecurity

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du vores kommende Økonomiassistent der ser muligheder i at digitalisere økonomifunktionen?


Hos ITSecurity leder vi lige nu efter dig, der har helt styr på de klassiske bogføringsopgaver, og som ser en stor værdi i at arbejde med de nyeste værktøjer i økonomifunktionen.
Du motiveres af at opgaverne spænder bredt, du trives i at have en stor berøringsflade med både kunder og leverandører, og du ser dig selv på et kontor hvor god stemning, smil og nærvær er i højsædet. Alt dette finder du i den ledige stilling som økonomiassistent hos ITSecurity.


ITSecurity vil være den foretrukne IT-partner for SMV-markedet med levering af IT-løsninger inden for Microsoft. Vi har lige nu brug for en økonomiassistent til at hjælpe med at klare den daglige bogføring, og som føler sig godt hjemme i en økonomifunktion, hvor digitalisering og automatisering er i fokus i regnskabsprocesserne. Vi leder efter en profil, som besidder stærke IT-kundskaber, har et kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central og Excel, samt har mod på at lære nye systemer at kende og på at møde nye udfordringer.


Spændende hverdag hvor dine arbejdsopgaver spænder bredt
I din nye hverdag vil du få opgaver i form af finansbogføring, kreditor fakturahåndtering samt afstemninger i forbindelse med månedsafslutning. Der vil være opgaver, hvor du skal sørge for indberetning til myndigheder og klargøre grundlag til revision. Du får derfor et job med mange forskellige opgaver inden for økonomi, som giver dig en alsidig hverdag. Vi har samlet nogle af arbejdsopgaverne og hvis du kan tjekke af, at du har erfaring med flere af følgende punkter, kunne du godt være den, vi leder efter:

  • Kreditor fakturahåndtering
  • Debitoropfølgning
  • Afstemninger og periodisering ved månedsafslutning
  • Bogføring af finans/kassebilag
  • Lønhåndtering af funktionærløn
  • Udarbejdelse af dokumentation/grundlag for revision og årsregnskaber
  • Andre forefaldende bogholderi opgaver


Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring som enten revisorassistent eller bogholder, og har et ønske om at arbejde med de nyeste digitale muligheder og værktøjer. Du kan også være nyuddannet fra universitet, eller have færdiggjort en elevuddannelse inden for økonomi. Du behøver ikke være ekspert på alle områder - det vigtigste for os er, at dit mindset passer ind i vores kultur. Det vil sige, at du har lysten til at indgå i et team, hvor man altid hjælpes ad, men du er også selvstændig og sætter en ære i at have styr på dine opgaver og kvaliteten af disse.

Vi ser gerne, at du med din regnskabsmæssige forståelse besidder en naturlig evne til at overholde deadlines, og at du kan holde et skarpt overblik. Du har flair for koordinering og planlægning, og du spotter hurtigt en fejl - selv i større datamængder.


Hvad tilbyder vi – udover verdens bedste kolleger
Vi vil gerne have dig med om bord fordi vi tror på, at du kan bidrage med en masse til vores team. Du vil få medindflydelse i forbindelse med, at vi går over til et nyt ERP-system, hvor der vil være nye arbejdsgange, som vi skal fastsætte i teamet. Du får mulighed for at forenkle, og komme med forslag til automatiserede arbejdsgange. Derudover er det vigtigt for os at fremhæve, at ITSecurity er en virksomhed, der vægter teamet over individet, hvilket ses i vores flade organisationsstruktur. Vi arbejder sammen og omgås hinanden med tillid og nærvær, hvilket også er vores hovedprincipper, når vi samarbejder med vores kunder.

Vi tilbyder en løn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Oven i hatten får du en pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, samt en masse spændende faglige og sociale arrangementer.

På det mere praktiske plan, får du din egen PC, mobiltelefon, arbejdstøj, og muligheden for fleksible hjemmearbejdsdage.

Vi har en aktiv personaleforening og vi kan godt lide venskabelige dyster, og vi udfordrer derfor hinanden i den årlige Go-kart tur og musik quiz. Når ikke vi dyster, sætter vi pris på samvær, god mad og faglige indspark. For os handler det om, at vi godt kan lide at bruge tid sammen, og at vi kan udvikle os sammen.


Har stillingen fanget din interesse?
Så søg endelig jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV. Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen for os, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Stefan Andersen på tlf. 30 73 49 71.

Vi modtager ikke ansøgninger, men i stedet et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om ITSecurity kulturen - Din succes er vores succes
Vores værdier er “Tillid & Nærvær”, “Ansvar & Ejerskab”, “Teamet over Individet” – og de er årsagen til, at vi lykkes sammen.

Noget helt særligt ved os er, at vores værdier er gennemgribende i alt, hvad vi gør. Det kommer for eksempel til udtryk i den måde, vi arbejder sammen på og den måde, vi løser kundernes behov hver dag.

Vores arbejdsgange formes af fællesskabet, og derfor er teamwork, ansvar og ejerskab nøglebegreber hos ITSecurity. Når vi samarbejder på tværs af teams, sikrer vi nemlig de optimale forhold for, at kundernes IT altid er i topform – og hvis IT’en pludselig driller, sørger vi i fællesskab for at få den på rette spor igen.

Vi fejrer vores succeser (med masser af kage) og hylder hinanden ved bl.a. at uddele “månedens trolde” til kolleger, der har gjort det særligt godt i teamet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Økonom i Aalborg

    Er du ambitiøs, har sans for detaljen og lyst til rollen som lønkonsulent? Og er du rutineret i ét eller flere lønsystemer, opdateret på Funktionær- og Ferielov og kan lide at nørde med manuelle lø..
    • Økonom
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonom i Aalborg

    [xxxxx] Energy is hiring an Indirect Tax Manager for our Danish team based out of Aalborg and Copenhagen. Are you an experienced Tax professional with expert knowledge of indirect tax in an inte..
    • Økonom
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Aalborg

    Kan du sætte flueben ved de her fire punkter: Har du god forståelse for regnskabsdata og nemt ved at sætte dig ind i problemstillinger og forretningsgange og samtidig operationalisere det? .
    • Økonom
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonom (freelance) i Aalborg Øst

    Har du lyst til at være en central figur i arbejdet med budget, regnskab og økonomistyring, og har du blik for at tilrettelægge processer i det økonomiske årshjul, så er en stilling som økonomikons..
    • Økonom
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som økonom i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!