Rekrutteringsfirma

Manager Planning til Emerson

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Emerson søger en Manager Planning til ledelse og udvikling

Er du glad for at arbejde i en international, teknisk organisation med egen produktion? Er du en særdeles dygtig leder, der gerne vil udvikle og inspirere dine medarbejdere? Har du de analytiske kompetencer der kan udvikle og løfte produktionsplanlægningen på den lange bane? Så er det måske dig, vi søger til Operations hos Emerson Marine i Næstved.

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marine enheden er markedsledende indenfor Marine industrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flowsystemer til alle type skibe og offshore enheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor Emerson også har produktionsfaciliteter. Emerson har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sydkorea og Kina. Herudover har Emerson salgs- og/eller servicekontorer i marine strategiske lande som, Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele Marine enheden har ca. 490 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 175 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside: www.emerson.com/marine.

Med reference til Manager Operations Henrik Jensen får du din egen afdeling med ledelse af 11 medarbejdere (1 Senior Specialist, 3 planlæggere, 5 lagermedarbejdere og 2 i varemodtagelsen). De arbejder professionelt og dedikeret med produktions- og lageropgaver. Som leder sætter du mål og retning, udvikler processerne og lægger vægt på at lede og udvikle dine medarbejdere.

Manager Planning med perspektivet sigtet på den lange bane

Dine opgaver er med sigtet på den lange bane. Det som er vigtigt for Emerson er:

Ledelse:

  • – At få varetaget ledelsesdelen, hvor du er en synlig, mærkbar leder, der sætter retning og mål. Du uddelegerer og udvikler dine medarbejder og du holder løbende 1:1 samtaler.
  • – Teamledelse og forandringsledelse. For at følge med i markedet og samfundet rundt om os skal teamet være gearet og arbejde optimalt mod nye behov og efterspørgsel.
  • – Supportere, hjælpe og understøtte dine medarbejde samt dine kolleger i Operation management Team, som du bliver en del af.

Faglige ansvarsområder:

  • – Ansvarlig for udvikling af S&OP processer, så du får mere nøjagtige forecasts til planlægningen på den lange bane
  • – Ansvarlig for lager og varemodtagelse. Nøjagtige forecast skal være med til at sikre, at de rigtige varer er på hylderne til produktion.
  • – Prioritere og tage beslutninger, der understøtter planlægning og Emersons forretning generelt.

Dit ledelsesgen er din største styrke:

Du forstår ledelse, 1:1, team- og forandringsledelse. Du er kulturbærer og er synlig og en person, der ikke er bange for at tage ansvar og træffe beslutninger. Du får selv en meget synlig leder i Henrik, der vil give dig opbakning, vejledning og sparring og sammen vil I bringe afdelingen til nye højder.

Du er tilgængelig og du kan lide den store kontaktflade – ikke kun med din afdeling, men også Salg og Projektafdelingen, som du har tæt dialog med.

Vi forventer at du har erfaring med produktion og planlægning, heri også dokumenteret ledererfaring. Din uddannelse kan være fra flere retninger, men sandsynligvis en mekanisk, teknisk uddannelse som Ingeniør eller lignende.

ERP systemet hos Emerson er SAP.

Kender du LEAN eller Six Sigma. Så har du også mulighed for at præge Emerson med disse kompetencer. Skulle du ligge inde med kursus i Certified Planning Inventory Management, CPIM, så er det en fordel og ellers vil Emerson på et tidspunkt tilbyde dig dette.

Engelsk er naturligt for dig at både tale og skrive.

Emerson tilbyder:

Emerson tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. De arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart.

Emerson agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, de er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Emerson er en arbejdsplads i positiv udvikling.

I Emerson er alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Emerson mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idé-udveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Emerson tilskynder og støtter flere medarbejder-ledede ressource-grupper, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads, blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomhedsværdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at klikke på denne SØG knap, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / [email protected]

Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Erfaring +10 år IT/CAD Beliggenhed Næstved Tiltrædelse 1. april Ansættelsesform Fastansættelse Kontaktperson Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen hos Teknik Bureauet på mobil 4121 1451


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Næstved

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Vordingborg

    Vi søger dig som sygeplejerske med min. et års erfaring og gerne kendskab til det psykiatriske regi. Hvis du har interesse i eller brænder for at hjælpe vores sygeplejestuderende godt på vej gennem..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en dygtig & erfaren køkkenkonsulent til vores flotte butik [xxxxx] i NæstvedVi søger en stærk sælgerprofil til vores flotte køkkenbutik beliggende i Næstved. Har du solid e..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Skælskør

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Skælskør
    Få mere info