Teknisk designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vil du have en nøglerolle i design af fremtidens biogasanlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas i både ind- og udland? Som teknisk designer hos Nature Energy bliver du en del af en ambitiøs organisation, der arbejder med bæredygtig energi og har store internationale vækstambitioner for fremtiden.

Forvandl skitser og diagrammer til intelligent 3D systematik

Nature Energyejer og driver i dag 13 biogasanlæg i Danmark og forventer kraftig vækst i de kommende år, hvor vi vil udvikle og opføre nye store biogasanlæg i en række europæiske lande samt Nordamerika.

Du bliver en del af Drawings, som spiller en afgørende rolle i projektering af nye biogasanlæg og supportering af driften. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med dine seks kolleger i afdelingen, men også på tværs af hele Nature Energy. Her kommer du til at arbejde med systematisk opbygning i 3D, herunder:

  • Opbygning af komplet anlæg
  • Intelligent og struktureret opbygning af komponenter, moduler og enheder
  • Optegning af rørføring med tilhørende komponenter og instrumenter
  • Omsætte P&I-diagrammer og 2D tegninger til 3D
  • Kvalitetssikring
  • Udarbejdelse af arbejdstegninger og slutdokumentation i 2D

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i enten Odense eller Århus.

”For at den enkelte tegner får succes i jobbet, har vi stort fokus på oplæring. At tegne 3D er måske ikke raketvidenskab, men metodikken bag kan være afgørende for, om den samlede model fungerer og om dit team kan hjælpe til, når der er brug for det,” Head of Drawings, Helle Mølgaard.

Som Helle Mølgaard siger i citatet, er det altafgørende, at du får en grundig introduktion, oplæring samt sparring med teamet i starten af din ansættelse hos Nature Energy, hvis du skal opnå succes i rollen. Derfor vil del af din opstartsperiode foregå på vores kontor i Støvring.

CAD 3D tegner med passion for den grønne omstilling

Vi forestiller os, at du allerede har erfaring fra en tilsvarende stilling, optimalt set inden for procesindustrien, hvor du har arbejdet med P&I-diagrammer og detaljerede rørtegninger. Hos Nature Energy anvender vi primært værktøjerne AutoCAD Plant 3D, Navisworks og Vault, og vi forventer, at du allerede har erfaring med og solide kompetencer inden for et eller flere af programmerne.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du brænder for at udvikle dine kompetencer inden for 3D og søger at sætte nye standarder for dit arbejde. Som person er du imødekommende overfor kollegaer, og det falder dig naturligt både at opsøge hjælp og lære fra dig, når behovet opstår.

Du begår dig ubesværet på både dansk og engelsk.

Spændende hverdag i en bæredygtig virksomhed med en markedsledende position

Hos Nature Energy vil du opleve en høj ekspertise og ambitioner inden for biogasproduktionen. Du bliver en del af en kultur, som er karakteriseret ved at være innovativ og ambitiøs i forhold til vores vækst. Nature Energy tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst.

Som en del af Engineering i Nature Energy vil du opleve stort fokus på vidensdeling og en stærk holdånd. Du får mulighed for at sætte dine kompetencer i spil og kan se frem til ugentlige teammøder og tværgående samarbejde med kompetente kollegaer fra de øvrige teams i Engineering.

Du kan læse mere om Nature Energy på www.natureenergy.dk

Interesseret?

Dit team og resten af Nature Energy glæder sig til at få dig med på vækstrejsen, så skynd dig at søge stillingen! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Drawings Helle Mølgaard på telefon +45 2331 3619.

We encourage applications from all backgrounds

In Nature Energy we treasure differences. We believe that the best results come from including people and nurturing a diverse workforce. Creating a green future demands people of diverse backgrounds, perspectives, and abilities. We are committed to creating a workplace where all kinds of people can do their best work. Together we can do more.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Odense

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Odense S

    We are looking for a creative and ambitious professional for an Applications Engineer position with strong technical proficiency and pre-sales experience in the automation and robotics industry.
    • Frontendudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Odense

    Vil du indgå i designafdelingen i [xxxxx] Teknologi og skabe gode brugeroplevelser? Har du erfaring med kvalitative metoder og kan forvandle både adfærdsdata og brugerindsigter til brugerrejse..
    • Frontendudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler (freelance) i Hele Danmark

    🧑‍💻 Frontend/Fullstack React Intern Regulars Remote Internship Salary Unpaid 💫 Overview:Regulars is a loyalty app that..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Odense over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 6
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 8
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 6
28. marts 2024 8
27. marts 2024 7
26. marts 2024 8
25. marts 2024 9
24. marts 2024 8
23. marts 2024 8
22. marts 2024 7
21. marts 2024 7
20. marts 2024 6

Værd at vide når du søger job som frontendudvikler i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.