Vikarstilling: Pædagogmedhjælpere/Pædagoger/PAU til Rotationsvikariater til Aarhus Kommune, deltid/fuldtid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus C

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Pædagogmedhjælpere/pædagoger eller PAU til Aarhus Kommune, Børn & Unge søger Rotationsvikarer til ca. 10 børneinstitutioner

Jobcenter Aarhus søger på vegne af Børn & Unge i Aarhus Kommune Pædagogmedhjælpere til 10-15 institutioner. Der er tale om rotationsvikariater af ca. 5 mdr. varighed.

Vil du blive en del af mange børn og unges hverdag i Aarhus Kommune?

Kravet for at kunne søge er at du er tilmeldt som ledig på dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse mulighed for at blive Rotationsvikar i vuggestue, børnehave eller SFO/fritidshjem med tidsbegrænset ansættelse i Aarhus Kommune. Du må først starte når du har 26 ugers ledighed. Er du i tvivl kan du kontakte din A-kasse, eller din jobkonsulent i dit jobcenter.

Børn & Unge i Aarhus Kommune er i fuld gang med at efteruddanne deres faste personale til Meritpædagoger for at styrke det faglige niveau i vores institutioner. Derfor har institutionerne mulighed for at ansætte Rotationsvikarer med start hurtigst muligt og frem til 30. juni 2023.

Institutionerne er fordelt ud over hele kommunen, og timeantallet for rotationsvikariaterne varierer fra 19 – 37 timer pr. uge.

Vigtig info:
Disse rotationsjob er opslået eller opslåes løbende på www.aarhus.dk under ledige stillinger – skriv ROTATION i søgefeltet. OBS! Rotationsvikariaterne kan KUN søges via jobportalen på Aarhus kommunes webside.

Du skal være motiveret for at arbejde med børn og unge, og har du tidligere erfaring som Pædagogmedhjælper, Pædagogisk Assistent, Undervisningsassistent/lærervikar, Klubmedhjælper el.lign. arbejde er det en fordel. Men vi hører også gerne fra dig hvis du kommer med anden erfaring som kan bruges som et aktiv indenfor institutionsområdet. Der kan også træffes aftale om at starte i en 4 ugers virksomhedspraktik inden opstart som Rotationsvikar.

Har dette vakt din interesse, så kontakt Virksomhedsservice, Jobcenter Aarhus for en uforpligtigende snak. Du kan kontakte:

Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, direkte 4185 4539, mail [email protected] eller

Virksomhedskonsulent Ingrid Roed, direkte 8713 4000, mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fakta om jobrotation:

I 2023 er det i lovgivningen om Jobrotation muligt at blive jobrotationsvikar efter 26 ugers ledighed og perioden hvor man kan være jobrotationsvikar er op til 6 mdr. (26 uger).

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Århus C
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg søger en pædagogmedhjælper til Vuggestuen Lillefod fra. 1. juni 2024Om Jobbet:Vuggestuen Lillefod, Katrinebjergvej 140, 8200 Aarhus N søger pr. 1. juni en medhjælper på..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Børnehuset og Mariendal søger en pædagogmedhjælper med 35 timer med tiltrædelse den 15. maj 2024.Børnehuset og Mariendal er en 0-6 års afdeling med en vuggestue med 26 børn, en naturb..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi passer ikke børn, vi understøtter børns udvikling og trivsel, hvilket har en kæmpe betydning både på kort og på lang sigt!Vi mangler 1 pædagogmedhjælper i vores hus, da to af vores n..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:I Molevitten søger vi en pædagogmedhjælper 32-37 timer pr. 1. juni, stillingen er i vuggestuen. Molevitten er en forholdsvis nyopstartet institution, vi er flyttet i helt nye lækre .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1