Rekrutteringsfirma

Senior Accountant til økonomiafdeling - international succesfuld softwarevirksomhed, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Vil du arbejde i en international økonomifunktion? Stillingen er nyoprettet og henvender sig til den erfarne kandidat med international erfaring, der ser denne mulighed som et skridt videre i karrieren. Læs videre og bliv klogere på hvad du tilbydes…

Virksomheden er en international dansk fondsejet softwarevirksomhed med en historie, der går mere end 200 år tilbage i tiden. Virksomheden har en omsætning tæt på DKK 1 milliard om året og globalt 800 medarbejdere med 200 medarbejdere på hovedkontoret i Aarhus. Virksomheden er inde i en kraftig vækst og kunderne tæller de største internationale brands i forskellige brancher. Virksomheden har en bundsolid økonomi og investerer kontinuerligt i innovativ produktudvikling og organisatorisk vækst.

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet og efter en grundig introduktion, vil du indgå fuldtid i økonomiteamet, der på nuværende tidspunkt består af +20 medarbejdere. Der er en god fordeling af både mænd og kvinder i teamet, og både mindre og mere erfarne medarbejdere.

Udover ledelse vil du også selv deltage aktivt i udførelse af opgaverne i teamet.

Som Senior Accountant er dine primære opgaver:

  • Sparring med økonomiteamet på 4 medarbejdere, der håndterer fakturering, løn og øvrige bogholderiopgaver i APAC og LATAM samt rejseomkostninger globalt
  • Backup/support til teamets arbejdsopgaver
  • Udvikle og vedligeholde processer og arbejdsgange
  • Kontaktperson til det eksterne revisions- og bogholderiselskab der bl.a. håndterer løn i relation til gældende lokale regler
  • Generel kontrol og kvalitetssikring af omkostninger
  • Vedligeholde transfer pricing dokumentation
  • Månedsafslutning
  • Årsafslutning

Stillingen indebærer som udgangspunkt ikke rejseaktivitet.

Din profil

Stillingen henvender sig til den erfarne økonomimedarbejder/controller, som efterspørger mere ansvar og udfordringer i en større virksomhed, hvor der er mulighed for at vokse endnu mere fremadrettet. Måske savner du mere ansvar, faglig sparring, flere karrieremuligheder, flere kollegaer eller måske lidt mere puls i hverdagen?

Du har formentlig en uddannelse inden for økonomi og taler og skriver både dansk og engelsk på højt niveau.

Personligt trives du med ansvar og i et internationalt miljø med en bred berøringsflade. Selvom stillingen indebærer et afgrænset ansvarsområde, bidrager du også gerne med en hjælpende hånd til dine øvrige kollegaer i perioder med særlig travlhed.

Du tilbydes

Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er lang anciennitet blandt medarbejdere og mulighed for at den enkelte også fremadrettet bliver fagligt udfordret.

Der vil være mulighed for hjemmearbejde i mindre omfang, men hovedsagligt ønsker vi en kollega, som har lyst til at komme på kontoret. Til gengæld tilbyder virksomheden nogle fantastiske fysiske rammer, hvor der daglig serveres frokost tilberedt at egen kok.

Løn tilbydes på en konkurrencedygtigt niveau bestående af fast løn, firmabetalt pension, sundhedsforsikring, fælles bonusordning, fitnesscenter, sociale arrangementer m.m.

Stillingen er fuldtid.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at høre mere, inden du sender en ansøgning, er du velkommen til at kontakte ekstern konsulent Nicholai Johannsen fra rekrutteringsfirmaet WolterJohannsen på +4530364951 eller [email protected]

Du kan søge stillingen ved at uploade en kort motivation, cv og eksamensbeviser (til højre).

Hvis du er usikker på, om du er den rette, så kontakt os alligevel. Måske har vi en anden stilling, der matcher.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Århus

Lignende jobs

  • Revisor i Risskov

    Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-li..
    • Revisor
    • Risskov
    Få mere info
  • Revisor i Århus

    Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme? Så inviterer vi dig til at læse videre..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor (elev) i Århus

    Drømmer du om at blive revisor, og intereserer du dig for økonomi og matematik?Så er det dig, vi leder efter!Hos Aros statsautoriserede revisorer søger vi lige nu revisortrainees til vores ko..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Revisor i Århus C

    Er du en analytisk og forretningsorienteret Business Controller, som med din kommunikative snilde kan omdanne økonomiske indsigter til gode beslutningsgrundlag for ejendomsudvikling? Så tag et kig .
    • Revisor
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Århus over tid

Dato Alle jobs som revisorer
18. april 2024 20
17. april 2024 20
16. april 2024 21
15. april 2024 21
14. april 2024 22
13. april 2024 22
12. april 2024 25
11. april 2024 16
10. april 2024 17
9. april 2024 17
8. april 2024 17
7. april 2024 17
6. april 2024 18
5. april 2024 19
4. april 2024 19
3. april 2024 18
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 20
30. marts 2024 20
29. marts 2024 19
28. marts 2024 21
27. marts 2024 20
26. marts 2024 20
25. marts 2024 21
24. marts 2024 21
23. marts 2024 22
22. marts 2024 23
21. marts 2024 22
20. marts 2024 20
19. marts 2024 20

Værd at vide når du søger job som revisor i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.