Rekrutteringsfirma

senior software engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du bidrage til den grønne omstilling og udvikle ny software, der kan redde verden fra plastspild? Så er er muligheden for at gøre en reel forskel hos verdens førende udvikler af industrielle recycling-løsninger



Som seniorudvikler hos Anker Andersen A/S kommer du til at spille en nøglerolle i et nyetableret softwareteam, der får til opgave at designe den nye, fremtidige platform. I samarbejde med både virksomheder og myndigheder i både Europa, Nordamerika og Australien udvikler og producerer Anker Andersen højteknologiske sorterings- og tællemaskiner til håndtering af emballage. Maskinerne er til industriel brug og kan håndtere op til 600 emner i minuttet og hjælper nationer med at formindske mængden af affald, der ender i naturen.
Med sine 20 år i recycling-branchen og 80 år som virksomhed er Anker Andersen en vigtig rådgiver for kunderne – og du vil blive en vigtig sparringspartner både indadtil som udadtil, når fremtidens emballage skal håndteres.

“Vi er en virksomhed i stor vækst, og fremtidens Anker Andersen er en teknologivirksomhed. Vi leder efter dem, der kan flytte grænserne for, hvordan vi arbejder”


CTO, Michael Gamtofte

rollen


Som senior softwareudvikler bliver dit primære ansvar at innovere, redesigne og udvikle den software, der i dag anvendes på anlæggene, og bringe din ekspertise til bordet.
Visionen er en mere skalerbar og modulær løsning, og du vil i samarbejde med CTO’en være med til at definere roadmap og vejen til målet. Der er i dag et mindre team, der arbejder med hhv. software, PLC og vedligehold, og du bliver én af tre nye folk til teamet.
Softwaren til anlæggene består i dag af en Windows-baseret løsning, der via visionteknologi aflæser koder på emballagen og opsamler/håndterer enhedernes data. Du får til opgave at vurdere as-is og sammen med de andre i teamet definere to-be.

Overordnede opgaver:
• Teknisk ansvar for at definere en ny softwarestrategi (metodevalg, teknologier, værktøjer)
• Input til en roadmap for at fremtidssikre softwareplatform
• Teknisk lead for softwaregruppen
• Softwareprojektledelse
• Hands-on på programmering og design

Den aktuelle teknologistack består af Windows, C#/.Net, Azure, Git, m.fl., men du får del i at vurdere, om det skal ændres fremadrettet.

din profil


Når fremtidens løsninger skal udvikles, får vi brug for de skarpeste hjerner, og som senior softwareudvikler er det vigtigt, at du tør at tage ansvar og udfordre organisationen og dens videreudvikling. For at kunne udfylde rollen er erfaring med design af systemer, hvor der både indgår PC-baseret og PLC-baseret software, nødvendigt i kombination med en forståelse af, hvordan mekaniske løsninger og softwareløsninger interagerer. Dertil har du erfaring som lead og formår at uddelegere opgaver og scope opgaver/projekter.
Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du har en baggrund som datalog, softwareingeniør eller lignende og har erhvervet dig kompetencer som teknisk lead.
Du har sikkert kendskab til IoT og SCADA-integration og har erfaring med programmering og anvendelse af opsamlet data. Det er en fordel, hvis du har erfaring med visionteknologi, sorterings- og industrielle løsninger samt machine learning.
Som person trives du i en rolle, hvor du har en bred berøringsflade og er i stand til at rumme og arbejde sammen med flere personlighedstyper. Du er nysgerrigt anlagt og får et kick ud af at arbejde tværfagligt. Dertil behersker du engelsk både i skrift og tale.

om virksomheden


Anker Andersen A/S blev etableret i 1945 og har siden 2003 haft fokus på udvikling og produktion af anlæg til sortering af pant og emballage. Virksomheden har 40+ ansatte og er beliggende i Ølholm ved Vejle. Anker Andersen A/S har etableret sig på en global førerposition inden for sit felt og stræber nu efter at forsætte den positive udvikling og herved formindske mængde af affald globalt. Anlæggene er de patenterede HLZ, der er i drift i ca. 15 lande, bl.a. USA, Canada, Irland og Tyskland, og flere nationer er på vej ind.
Anker Andersens arbejde bidrager til FN’s verdensmål, og du vil blive del af en virksomhed, der brænder for miljøbeskyttelse og bæredygtighed.
Du kan læse mere på anker-andersen.dk

ansøg og kontakt


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Allan Klausen på +45 48 80 22 31 eller [email protected].
For at søge stillingen skal du trykke på “ansøg” her på siden. Denne rekruttering håndteres af randstad, og al henvendelse bedes rettet hertil. Samtaler afholdes løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Vejle

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Are you interested in being a part on an environment that understands the value of giving employees time to experiment with different technologies and methods? This is something Schneider Electric .
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vejen

    Bliv en del af et dynamisk udviklingsteam hos Big Dutchman i Vejen, hvor du som C++ programmør vil spille en central rolle i udviklingen af software til avancerede mølleri- og fodringsanlæg. Vi til..
    • Softwareudvikler
    • Vejen
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to be a part of a company that cares about our environment, sustainability and carbon footprint? Come and join us at Maersk Container Industry in Tinglev to partici..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info