Praktikant - Pension og Sundhedsforsikringer, Nærum og Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Nærum

Læser du til finansbachelor, og har du lyst til prøve din teoretiske viden af i praksis i en virksomhed med højt til loftet og et stærkt fagligt niveau, så har du nu mulighed for at blive praktikant i WTW.

Som praktikant i WTW kommer du til at løse mange forskellige opgaver, der alle relaterer sig til vores kunders pensionsordninger og sundhedsforsikringer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger, der har den daglige kontakt med vores kunder, og med vores specialister, der er nogle af landets førende eksperter inden for sundhed, pension og medarbejderes ‘financial wellbeing’.

Du kan i det hele taget se frem til en afvekslende hverdag, hvor du kommer i berøring med flere forskellige fagområder, så du får et bredt indblik i vores virksomhed, kan spore dig ind på din fremtidige karrierevej – og få inspiration og input til dit speciale.

Læser du til finansbachelor, og har du lyst til prøve din teoretiske viden af i praksis i en virksomhed med højt til loftet og et stærkt fagligt niveau, så har du nu mulighed for at blive praktikant i WTW.

Om dig

WTWs forretningsmodel bygger på kundefokus, samarbejde, integritet, respekt og høj kvalitet.

Vi forventer derfor, at:

  • Du er udadvendt, positiv og serviceminded over for dine kolleger og vores kunder
  • Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og trives i et fagligt stærkt arbejdsmiljø
  • Du er selvstændig og tager ansvar for at løse dine opgaver i rette tid og kvalitet

Du behøver ikke at have en forudgående viden om forsikring eller pension for at komme i praktik i WTW, og du vil opleve, at dine kommende kolleger er uddannet inden for mange forskellige områder og tidligere har arbejdet i andre brancher.

Om dit arbejdsområde

Du kommer til at arbejde i Health, Wealth & Career, hvor vi arbejder med uafhængig rådgivning inden for hele People Risk- området – blandt andet om:

  • Virksomheders firmapensionsordninger, sundhedsforsikringer, pensionsmarkedet - og administrationen heraf
  • Individuel pensionsrådgivning til kunders medarbejdere
  • Uafhængig rådgivning til individer – herunder seniorøkonomisk rådgivning, formue- og finansiel rådgivning (realkredit, banklån, overskud i egen virksomhed m.m.)
  • Financial Wellbeing – privatøkonomisk rådgivning til medarbejdere
  • Corporate Health & Wellbeing – rådgivning om forebyggelse og fokus på medarbejders sundhed og trivsel

Vores tilbud til dig

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor der er en positiv ånd og en uformel omgangstone. Du kommer til at indgå i medarbejderstaben på lige fod med alle andre – naturligvis også, når det gælder vores sociale arrangementer som DHL-løbet, sommerfest, julefrokost, løbeklub m.m. I WTW skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi tilbyder derfor et fleksibelt arbejdsmiljø med rig mulighed for at skabe en god balance mellem arbejde og fritid.

Vores kontorer i Nærum og Aarhus er lyse og lækre, og vi har en udsøgt kantine med gratis morgenmad på fredage. Der er gratis parkering og offentlig transport lige til døren.

Vi har haft et stort antal praktikanter i løbet af årene og er rigtig glade for, at mange af vores tidligere praktikanter fortsat er ansat, og derfor kan praktiktiden også fungere som et springbræt for dig til en senere fastansættelse eller et studiejob i WTW.

Om os

WTW er en international virksomhed med 45.000 medarbejdere og hovedkontor i USA. I Danmark er vi 450 medarbejdere på kontorer i Nærum, Aarhus, Holstebro og Aalborg. Vi er uafhængige af alle forsikrings- og pensionsselskaber og kan derfor tilbyde vores kunder en uvildig rådgivning om risikostyring, forsikring og pension, hvor der alene er fokus på, hvad der er bedst for dem.

We Transform Tomorrows

Equal Opportunity Employer


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nærum

Lignende jobs

  • Pædagog i Farum

    Har du erfaring med at arbejde med børn med særlige behov? Søger du lidt ekstra timer, og vil du skabe nogle hyggelige eftermiddage for en dreng på 6 år? Så læs med her. Om opgavenStillingen er h..
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi kan tilbyde et børnehus, hvor vi har stor fokus på at skabe det bedste børneliv. Mens vi arbejder på det, kan vi tilbyde et godt fællesskab af kollegaer, hvor der er en høj psykologisk tryghed b..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Kan du sige ja til følgende?Du er uddannet pædagogDu har erfaring med mennesker med demensDu besidder en stor portion tålmodighed og empatiDu bruger dine faglige overvejelserDu er god til at observ..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du lyst til at arbejde i en lille ny opstartet daginstitution – med en gennemtænkt indretning, skønt udeareal med bålhus, St. Dyrehave skov forenden af stien, grønne områder og et væld af legep..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1