Serviceteknikere til brandsikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi udvider vores team! Brænder du for brandsikring ligesom os, og ønsker du at give kunderne den bedste service og løsning på markedet? Så er det måske lige præcis dig, vi står og mangler!

Til Siemens Smart Infrastructure søger vi to nysgerrige og engagerede teknikere, som ønsker at udvikle sig yderligere inden for servicering af brandalarmanlæg og andre brandsikringsanlæg. Vi arbejder med kvalitetsprodukter for kunder i mange forskellige segmenter, eksempelvis national infrastruktur. Vi beskytter mennesker og værdier, og servicerer større eller mindre erhvervskunder og offentlige institutioner. Kvalitetsprodukter skal gå hånd-i-hånd med kvalitetsleverancer, hvorfor vi søger selvstændige og udadvendte teknikere, som motiveres af digitalisering og medfølgende muligheder, kundekontakt i mange forskellige sammenhænge samt mersalg.

Hvad er mine ansvarsområder?
Du vil indgå i et team bestående af 25 kollegaer, som udfører fejlretning, mindre udvidelser og service på brandsikringsanlæg. Dine øvrige arbejdsopgaver vil være:

  • Sikre høj kundetilfredshed ved at yde en kompetent service af høj kvalitet.
  • Reparation, vedligeholdelse samt spjældopgaver på brandsikringsanlæg, herunder opgradering af og udvidelser på eksisterende anlæg. Derudover udskiftning af ældre og udtjent udstyr til nye tidssvarende systemer.
  • Udføre eftersyn på brandsikringsanlæg i henhold til kundekrav og DBI’s retningslinjer.
  • Løsning af kunderelaterede opgaver via remote-opkoblinger i tæt samarbejde med vores landsdækkende Support Center i Ballerup.
  • Sikre en hensigtsmæssig planlægning af de daglige opgaver i tæt samarbejde med vores landsdækkende Service Center i Vejle.
  • Samarbejde på tværs af afdelinger og organisation i Smart Infrastructure.

Når du har opnået nødvendigt kendskab til vores produkter og løsninger, vil du indgå i en døgnvagtordning (pt. ca. hver 11. uge).

Dit primære arbejdsområde er Storkøbenhavn, Nord- og Østsjælland – det er derfor en fordel, hvis du har bopæl i dette område. Sekundært arbejdsområde er resten af Sjælland og Lolland-Falster.


Hvordan kvalificerer jeg mig til jobbet?


  • Du er uddannet elektriker eller har en anden teknisk baggrund, eventuelt kombineret med minimum et par års erfaring inden for sikringsområdet.
  • Du ved hvad god service er, og går op i at udføre arbejde af høj kvalitet inden for deadlines.
  • Du er fleksibel, serviceminded og god til at samarbejde konstruktivt.
  • Du arbejder selvstændigt, er en problemknuser, og er god til at kommunikere med kunder og kolleger.
  • Du har interesse for IT samt netværk og opsætning af dette.
  • Du har kørekort og kan fremvise en ren straffeattest.
  • Endelig behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine tilsvarende kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte – dine personlige kompetencer vil vægte højt.


Vi tilbyder dig


Du vil blive tilbudt ansættelse under Alarm- og elektrikeroverenskomsten (DEF/DI), herunder fordelagtige lokalaftaler og personligt tillæg i henhold til dine kompetencer. Derudover tilbyder vi servicevogn på gule plader eller papegøjeplader (inkl. privat beskatning), evt. fri telefon og et i det hele taget meget selvstændigt job med udgangspunkt fra din privatadresse.

Du bliver samtidig en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Se en kort film om Siemens som arbejdsplads her.

Bliv en del af os
Smart Infrastructure er en enhed i Siemens koncernen. I Danmark har vi aktiviteter og løsninger inden for brandalarmanlæg, slukningsanlæg, varslingsanlæg, bygningsautomatik, energioptimering samt tyverisikring, adgangssikring, og video-overvågning. Smart Infrastructure er med ansatte over hele verden blandt de førende på alle vores aktivitetsområder inden for udvikling, produktion, salg, installation og vedligeholdelse. Læs mere på her.

Siemens i Danmark bidrager til at elektrificere, automatisere og digitalisere
vores samfund - med fokus på bæredygtige produkter og løsninger. Du kan læse mere om hvordan Siemens støtter og har indflydelse på at opnå FN’s 17 verdensmål (SDG’er), som kan ændre verden: https://new.Siemens.com/dk/da/virksomhedsoplysninger/baeredygtighed.html

Interesseret?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte servicechef Henrik Falkenberg på telefon +45 21 26 56 52 eller mail [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Partner Sofie Sleiborg på mail [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens A/S

Experience Level: Mid-level Professional

Full / Part time: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Søborg

    At Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet. You can only achieve that by havin..
    • Maskintekniker
    • Søborg
    Få mere info