Rekrutteringsfirma

web developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at udvikle til web og forbedre brugeroplevelser? Har du mod på at indgå i en nyoprettet stilling med stor indflydelse på løsningerne? Hvis du har interesse for biler og bilbranchen, så er dette en mulighed for at sætte dit præg i branchen.



Nielsen Car Group er på udkig efter en dygtig webudvikler til kontoret i enten Herning eller Silkeborg. Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, og rummer både Bilernes Hus, Bjarne Nielsen-kæden samt LEASING DK og Motorpoint. Koncernen har oplevet stor vækst og er i de senere år vokset, så der i dag er 500 dygtige medarbejdere fordelt på virksomhedens forretningsområder. Det er ambitionen at at udvide den online tilstedeværelse og øge de 150.000 besøgende om måneden til endnu flere tilfredse kunder.

om jobbet


Som webudvikler vil du indgå i koncernens marketingafdeling på 14 ansatte, der er et team med vækstambitioner, holdånd og forskellige kompetencer indenfor bl.a. grafik, SoMe m.m. Du får ansvar for udvikling og opbygning af Nielsen Car Groups forskellige online platforme, der er bygget med moderne teknologier og efter nyeste principper. Nogle sites er live og andre kommer du med til at lancere, og her bliver dine vigtigste opgaver den løbende udvikling, optimering og tilpasning - hele tiden med kvalitet, brugeroplevelse og brand for øje. Dit fokus vil være frontend-udvikling, men du vil også kigge ind i backend og sparre med eksterne omkring opbygning af de forskellige sites.

Daglige opgaver består i:
• Udvikling af/på website og webshops i Umbraco
• Optimerings- og justeringsopgaver på både UI og UX
• Udvikling af nye features/moduler, fx køberkartotek, salg af tilbehør o.l.
• Opbygning af visuelt image sætte og struktur på de enkelte platforme
• Tech stack bestående af Umbraco, Angular, Typescript, SCSS, Express, Nginx, Docker og Azure/DevOps

Jobbet indebærer ikke fast rejseaktivitet, men der kan komme besøg på øvrige lokationer. Du vil reference til IT & Marketingchef, Mikkel Jensen.

din baggrund


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer at du har nogle års erhvervserfaring med webudvikling, gerne fra et bureau eller internt i en virksomhed. Dertil forventer vi at du har erfaring med Umbraco CMS og Angular eller andre Javascript-baserede libraries.

Som person, ser vi gerne at du har en god forståelse for forretning og for kundens købsoplevelse på et site. Du er en god til at være samarbejds- og sparringspartner for dine kolleger. Du vil få ansvar for din egne arbejdsopgaver, og det er vigtigt at du kan lide at arbejde selvstændigt.

Derudover behersker du dansk i skrift og tale.

om Nielsen Car Group


Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. I 2020 blev Nielsen Car Group navnet på den nye bilkoncern, som har hovedkontor i Bilernes Hus i Silkeborg. Siden koncernen blev etableret, har den udelukkende oplevet vækst og organisationen har bevaret sin status som familieejet. Nielsen Car Group har i dag omkring 500 medarbejdere fordelt på 11 bilhuse. Hos Nielsen Car Group kan kunden både finde nye og brugte biler, hvorfor bilhusene også har deres egne værksteder.

søg jobbet



om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Herning

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Midtjylland

    [xxxxx]is looking for a strong bakery and lipid application expert for Palsgaard. Palsgaard is a worldwide leader in providing advanced plant-based emulsifier solutions to the food and pa..
    • Frontendudvikler
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Bjerringbro

    Om virksomheden Do you have experience working with user friendly and responsive front-end interfaces? If you are driven by creating seamless user experiences and have a passion for workin..
    • Frontendudvikler
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Ikast

    Brænder du for at være med i opbygningen af en ny tegnestuefunktion, hvor du kan bruge din erfaring til at skabe en effektiv og velfungerende tegnestue gennem valg af tegneprogram, fastlæggelse af .
    • Frontendudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Bjerringbro

    If you're a Front-End developer who seeks to create value adding solutions for users while also contributing positively to the environment with inventive and eco-friendly solutions, then seize the .
    • Frontendudvikler
    • Bjerringbro
    Få mere info