Bliv Procesoperatørelev på Danmarks eneste cementfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg Øst

Ønsker du at blive lærling hos Danmarks eneste cementproducent, som lige nu er i gang med en radikal grøn omstilling? Har du samtidig lysten til at lære større procesanlæg at kende i en spændende og kompleks virksomhed, så er du måske Aalborg Portlands nye Procesoperatørelev.

Om jobbetSom Procesoperatørelev vil du blive oplært i at styre, planlægge og overvåge processer på fabrikken og dermed bidrage til, at vores produkter produceres til aftalt tid i den rigtige kvalitet og uden spild af ressourcer. Du lærer at finde og rette fejl i produktionsanlæg samtidig med, at du vil blive en vigtig bidragsyder til forebyggelse og løsninger af tekniske problemer.

Opgaverne vil variere, men din arbejdsdag vil, foruden ovenstående, omfatte løbende kontrol af kvaliteten og support til forbedring af produktionen. Du vil ligeledes få mulighed for, via rotationer i forskellige afdelinger, at arbejde i flere dele af vores cementproduktion såsom kridtgrav, ovnafdeling, cementmølleri, lager, laboratorium og kontrolrum.

Arbejdstiden vil primært være 7-døgns kontinuerlig holddrift, hvilket betyder, at du skal være fyldt 18 år for, at du, ifølge Arbejdsmiljølove, må indgå i skifteholdsarbejde. Det vil sige, at mødetiden både er dagvagt, aftenvagt, nattevagt og weekendvagt. Du vil blive en del af et team, som består af både smede, elektrikere, faglærte og ufaglærte, kontrolrumsoperatører og laboranter. Teamet er præget af en uformel omgangstone og et godt sammenhold, hvor der er mulighed for at få en masse ansvar, men altid med råd og sparring fra erfarne kollegaer.

Din profil
Vi forventer, at du som person er nysgerrig, deltager med åbenhed og ærlighed i teamet og medvirker til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø. Du skal være indstillet på at samarbejde med mange mennesker i forskellige jobfunktioner, hvorfor du skal kunne give plads til den forskellighed, der kan være blandt kollegaerne. Du arbejder selvstændigt og tackler pressede situationer med et smil og overskud. Vi forventer, at du stiller høje krav til din faglighed og udtrykker dine holdninger og meninger på en positiv måde.

Det er en fordel, hvis du har kørekort, men det er ikke et krav. Derudover skal du som minimum have gennemført 9. eller 10. klasse for at komme i betragtning til jobbet. Udover den praktiske uddannelse vil du blive tilknyttet skoleophold på EUC Lillebælt i Fredericia.

Vi tilbyder
Aalborg Portland er en ambitiøs og professionel arbejdsplads, der med sin høje faglighed løbende sætter fokus på medarbejdernes faglige og personlige udvikling. Derfor håber vi selvfølgelig på, at du som færdiguddannet procesoperatør har et ønske om at blive hos os, så vi kan strikke et spændende karriereforløb sammen til dig.

Vi er en uformel arbejdsplads med fokus på tæt samarbejde, vidensdeling og den frie dialog. Hertil har vi et arbejdsmiljø, som er præget af frihed under ansvar.

Vi tilbyder ligeledes følgende personalegoder:

  • Pension, fritvalgsordning og 6. Ferieuge

  • Frokostordning i vores kantine, der altid har et udbud af varierende retter

  • Sundhedsforsikring gennem PFA

  • Medlemskab i diverse personaleklubber (motionsklub, fodboldklub, fiskeklub m.m.)

  • Sociale arrangementer i afdelingen

  • Personalerabatter og sponsorbilletter



Sådan ansøger du
Hvis du er interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest d. 31. januar 2023. Vi forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Shift Manager, Lars Ipsen på tlf.: 24 29 14 23 mellem 10.00 og 15.00.

Om virksomheden
Aalborg Portland har hovedkontor i Aalborg, Danmark, og har været en del af Cementir Group siden 2004 - en international leverandør af cement og beton. Ud over aktiviteterne i Aalborg Portland A/S består Cementir Group af italienske virksomheder. Nordic & Baltic Regionen består af Aalborg Portland A/S og Unicon A/S. Aalborg Portland A/S er en førende cementproducent i Norden, og producerer både grå og hvid cement på fabrikken i Aalborg. Produkterne sælges i Danmark, USA og tilstødende lande. Unicon A/S er leverandør af færdigblandet beton og markedsleder i Norden. Produktionen foregår på 80 fabrikker i Danmark, Norge og Sverige. Stenbrudsarbejde og salg af tilslag (primært granit og grus) foregår fra 15 steder i Danmark og Sverige.

Aalborg Portland, Nordic & Baltic Region beskæftiger i alt 920 medarbejdere - heraf 770 i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktionsteknolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktionsteknolog
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som produktionsteknologer i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktionsteknolog i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktionsteknologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktionsteknologer over tid

Dato Alle jobs som produktionsteknologer
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1