IT- og digitaliseringskonsulent med interesse for IT-strategi og IT Operating Model

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

”Trives du i spændingsfeltet mellem teknologi, mennesker og ledelse? Vil du være en del af en IT-organisation, der sætter kunden først, og som har fingeren på pulsen når det drejer sig om, hvordan IT og teknologi anvendes som løftestang til at understøtte fremtidens PFA? Så er du måske vores nye kollega,” siger Camilla Bekmand, der er leder af IT Strategi & Governance i IT i PFA.

Du skal være med til at realisere PFA’s IT-strategi og optimere vores IT Operating Model

Du bliver en del af et team, der definerer og medvirker til at realisere PFA’s IT-strategi og er ansvarlig for at drive forskellige strategiske- og taktiske dagsordener i IT og PFA. Vi arbejder tæt sammen med vores CIO, og vores hovedopgave er at levere analyse, design og implementering af IT-strategi, IT operating model, IT-product management og procesoptimering. Teamets opgaveportefølje er meget varieret, og hverdagen er derfor spændende og involverer kontakt med mange interessenter på tværs af alle niveauer i PFA. Du kan derfor se frem til et job, hvor det er en del af hverdagen at drive strategiske og taktiske initiativer og udvikle og tænke nyt i tæt samarbejde med dygtige kolleger på tværs af PFA. Du har møder med interessenter, du faciliterer processer og workshops og har mange dialoger, men du har også tid til at fordybe dig i analyser, oplæg og sparring med dine kolleger i teamet.

Dine nøgleopgaver er at:

  • definere og udvikle PFA’s IT-strategi og andre IT-strategiske og -taktiske dagsordener – og drive

initiativer, der understøtter realiseringen heraf

  • forbedre og vedligeholde vores IT Operating Model igennem IT-processer, strukturer, services, roller, ansvar etc.
  • understøtte et mere kundefokuseret og måldrevet IT, herunder rådgive om optimeringsinitiativer bl.a. inden for IT-processer
  • designe og implementere forbedrede IT-processer, IT-services og andre IT-optimeringstiltag
  • foretage analyser og finde IT- og teknologiløsninger på strategiske og taktiske problemstillinger
  • rådgive PFA’s IT-ledelse om, hvordan konkrete problemstillinger kan løses, og facilitere high-impact beslutningsprocesser med øje for interessentlandskabet.

Du vil trives med tværfagligt samarbejde og varierede opgaver

Vi søger dig, der:

  • har en akademisk uddannelse og to-seks års erfaring i at arbejde i spændingsfeltet mellem IT, strategi og ledelse
  • har et metodisk og datadrevet mindset og kan rådgive om strategi, IT operating model samt IT og teknologitransformationer
  • har forståelse for teknologi, IT, processer og ledelse, og du kan identificere løsninger og drive transformationer, der skaber reel værdi
  • har erfaring eller interesse for at arbejde med frameworks som ITIL, Lean og SAFe
  • har veludviklede menneskelige antenner, blik for at involvere de rigtige interessenter og kan formidle dine ideer klart og præcist.

Fokus på din trivsel, sundhed og arbejdsglæde

’IT Strategi & Governance’ er et tværfagligt og udadvendt team med seks kolleger, der er dedikerede til at skabe værdi og reel effekt for kollegaer og kunder i PFA. Vi støtter hinanden til at yde det bedste samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Hos os får du et arbejdsliv med work-life balance og fokus på din udvikling og trivsel. Du har mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen, ret til at gå ned på 80% arbejdstid og personalegoder ud over det sædvanlige med én samlet lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. Du kan også se frem til et nyrenoveret domicil, placeret på Nordhavn i København, få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubber.

Du behøver ikke skrive en lang ansøgning – bare ræk ud til os

Hvis du har læst med hertil, er du højest sandsynligt en person, vi meget gerne vil møde og snakke med. Du behøver ikke sende en ansøgning. Ring til Camilla Bekmand, der er leder af IT Strategi & Governance i IT i PFA, på tlf.: 61 72 87 87, hvis du kan se dig selv i jobbet. Du kan selvfølgelig også sende os dit CV med en kort motivation – senest den 31. august 2023. Så hører du snart fra os.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København Ø

    Har du lyst til at bidrage til, at de finansielle afdelinger i [xxxxx] har de rette IT-systemer og dataprocesser, som gør en daglig forskel? Vi søger en dygtig og entusiastisk IT-systemudvikle..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ørestad

    Kunne du tænke dig at videreudvikle IT-arkitekturen og applikationslandskabet hos os, og samtidig blive klogere på, hvordan IT understøtter store infrastrukturprojekter, som at bygge en metro eller..
    • Softwareudvikler
    • Ørestad
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Er du en erfaren software udvikler med høj faglig og solide færdigheder inden for backend udvikling af moderne IT-løsninger? Har du erfaring med software udvikling indenfor finans eller formueforva..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer