Rekrutteringsfirma

Business Development Manager Biogas

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

A-Consult er en førende europæisk udbyder af tank-systemer baseret på brug af efterspændte betonelementer. Med mere end 35 år bag sig omsætter de for et trecifret millionbeløb i et konkurrencepræget nichemarked, hvor landbrug, vandbehandling, industri, biogas og akvakultur udgør de primære markedssektorer. Koncernen har sit udspring i en virksomhed, som i 1986 startede med salg og produktion af tanksystemerne Agri-Tank & Aqua-Tank på det danske marked. Virksomhedens overordnede målsætning var og er fortsat at fremstille tanke, som på en sikker og effektiv måde kan bruges til at opbevare husdyrgødning, til behandling af spildevand, inden for fiskeopdræt samt på biogasanlæg til udvikling af grøn energi. Tankene lever således op til selv de strengeste miljø- og konstruktive krav og kan samtidig indrettes til individuelle behov og ønsker fra koncernens kunder. Koncernen består af selskaber i Danmark, Tyskland, England, Polen og Frankrig. De danske kontorer er beliggende ved Skive og Aalborg. Til at sikre strategisk velfunderede og forretningsudviklende salgsaktiviteter søges nu en Business Development Manager Biogas
Projektsalg – Strategiske kunder – Vækstmarked Vil du være primus motor i udviklingen af A-Consult´s salgsaktiviteter inden for biogassektoren i Skandinavien? Som Business Development Manager hos A-Consult i Aalborg kommer du til at indtage en nøglerolle. Med direkte reference til selskabets hovedaktionær og adm. direktør Søren Østergaard får du det overordnede ansvar for salg af A-Consult´s tanksystemer til projekter inden for den voksende biogassektor i Skandinavien. Du får til opgave at udvikle den eksisterende kundeplatform, skabe nye strategiske kunderelationer, udvikle konceptuelle tankløsninger i tæt dialog med nøglekunder og med bistand fra egen tekniske afdeling samt opsøge og konvertere konkrete projektmuligheder til forretning for A-Consult.Du udarbejder markedsstrategier og handlingsplaner, deltager på konferencer og messer samt indgår strategiske partnerskaber med rådgiverne og andre virksomheder inden for biogasbranchen. For at få succes i rollen har du solid teknisk salgserfaring – ideelt inden for biogassektoren, men ellers med projektsalg inden for energi-, bygge- eller anlægsbranchen. Du har formentlig en teknisk uddannelsesbaggrund, som f.eks. ingeniør eller konstruktør. Alternativt kan du have en kommerciel uddannelse bag dig. Det forventes desuden, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på professionelt niveau. Som person er du en kompetent og tillidsvækkende salgsprofil, og du brænder for at udvikle langsigtede kunderelationer og omsætte projektmuligheder til konkrete forretninger. Dertil har du en solid forretningsforståelse, og du er samtidig struktureret og resultatorienteret. Du motiveres af at synliggøre dine resultater, ligesom du har et forretningsudviklende drive. Derudover er du robust og selvkørende, og du trives i en travl og omskiftelig hverdag.Er du den nye Business Development Manager til A-Consult i Aalborg? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Svend Erik Birkelund på +45 51 29 43 33. Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Aalborg

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    Are you passionate about programming and clinical development? Do you want to be part of a global organization that is dedicated to improving the lives of patients? We are currently seeking program..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    Are you passionate about statistics and clinical development? Do you want to be part of a global organization that is dedicated to improving the lives of patients? We are currently seeking Statisti..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    Styrk vores team og skab positive arbejdspladser som Project Manager hos CBRE GWSJobopslag: Vi søger to projektledere Vi søger 2 nye projektledere lokaliseret i henholdsvis Aalborg og Brand..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
24. april 2024 36
23. april 2024 36
22. april 2024 36
21. april 2024 36
20. april 2024 36
19. april 2024 36
18. april 2024 34
17. april 2024 27
16. april 2024 29
15. april 2024 28
14. april 2024 30
13. april 2024 30
12. april 2024 31
11. april 2024 28
10. april 2024 28
9. april 2024 28
8. april 2024 29
7. april 2024 29
6. april 2024 30
5. april 2024 29
4. april 2024 30
3. april 2024 30
2. april 2024 33
1. april 2024 34
31. marts 2024 34
30. marts 2024 35
29. marts 2024 34
28. marts 2024 36
27. marts 2024 35
26. marts 2024 33
25. marts 2024 33

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!