Rekrutteringsfirma

Softwareudvikler til fremtidens sundheds-IT, PLSP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

For vores kunde, PLSP (Primærsektorens Leverandør Service Platform), søger vi en C# udvikler, som motiveres af indflydelse, høj datasikkerhed, kvalitetskode og ikke mindst et job, som bidrager aktivt til sammenhængen i det danske sundhedsvæsen.

PLSP beskæftiger sig med dataudveksling og integration i sundhedssektoren. De driver en platform der via én indgang giver adgang til sundhedsdata for praktiserende læger, klinikker, borgere og offentlige instanser. Og så deltager de aktivt i udformningen af fremtidens sundheds-IT – især indenfor infrastruktur og datadeling.

PLSP’s serviceplatform er som en rundkørsel for sundhedsdata, der sørger for at datatrafikken glider effektivt og ender det rette sted til rette tid. Den sikrer, at informationer deles på en sikker måde, men samtidig øger tilgængeligheden for de som har brug for data og information.

Jobbet

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam, som driver den nationale serviceplatform og løser forskellige udviklingsopgaver, primært indenfor sundheds-IT til primærsektoren og tværsektorielle samarbejdspartnere.

Som udvikler hos PLSP er du med fra starten på nye projekter og bidrager til eksisterende løsninger. Dine opgaver vil omfatte udvikling og drift af primært backend med .NET Core og Rest. Der er mulighed for frontend opgaver i Typescript og React, hvis du har lysten til det. Hos PLSP kommer du til at arbejde i en sektor i rivende udvikling, hvor der sættes høje krav til sikkerhed og kvalitet.

PLSP har fokus på et arbejdsmiljø, hvor udviklerne har stor indflydelse på opgaveløsning. Du vil blive taget med på råd og mærke, at det er i samarbejdet med dine kollegaer, at de bedste løsninger skabes. PLSP bruger den nyeste teknologi og du har mulighed for at få indflydelse på arkitektur samt hvilken vej udviklingen går. De strukturerer arbejdsopgaver i agile 2 ugers sprints.

Din profil

Vi leder efter en ny kollega til PLSP, som arbejder selvstændigt med egne opgaver og med ansvarsbevidsthed for teamet. I ansættelsesprocessen vægtes erfaring fra en lignende stilling højt, men det forventes ikke at du kan sætte flueben ved alle punkterne.

Need to have:

Erfaring med C#

Solidt kendskab til .NET Core

Erfaring med RESTful API'er

Erfaring med SQL

Nice to have:

Kendskab/erfaring med: Dapper, Linux, Docker, Windows Server og IIS, Webservices (REST, WCF), React, Typescript og npm.

Du tilbydes en attraktiv stilling, med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Der tilbydes fleksibilitet – herunder hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Dog sætter PLSP også stor pris på fællesskabet på kontoret, som er beliggende i Skanderborg. Her finder du et nyrenoveret kontor med frokostordning og ikke mindst gode kollegaer.

Om PLSP

PLSP er en central leverandør indenfor sundhedsdata og IT-løsninger til den offentlige og private sundhedssektor. De arbejder for at sætte formålstjenlige løsninger i verden, som i sidste ende styrker et mere sammenhængende sundhedsvæsen. I praksis betyder det, at de aktivt tager del i udviklingen af sektor-specifikke, regionale samt nationale løsninger. PLSP vejleder bl.a. om datakvalitet og tværsektoriel infrastruktur. Samtidig udvikler og driver de IT-systemer, der letter klinikkernes hverdag.
PLSP er leverandør på appen Min Læge, og har siden 2020 været en del af Sundhedsdatastyrelsens delingsinfrastruktur.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler (studiejob) i Århus

    We are looking for tomorrow’s software talents to join our tech journey. We will pair you with skilled software developers who are passionate about building the best software solutions for our ener..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus C

    Do you have experience with Developing on Data intensive & streaming based systems, providing scalable cloudbased solutions? Do you thrive from being a key part of an innovative team consisting of .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    We're looking for a dedicated Full Stack Developer with Laravel and Vue.js as the primary tools in their toolbox. This role is perfect if you’d like to join a platform-centric SaaS (software as a s..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig! Vi søger .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info