Stud.jur./stud.merc.jur til Group Legal & Compliance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Stud.jur./stud.merc.jur til Group Legal & Compliance

Internationalt og forretningsorienteret jura og compliance

Group Legal og Compliance udfører eller koordinerer alle juridiske og compliance opgaver for 15 handels- og produktionsselskaber i Europa og USA samt kontakten til Corporate Legal i Japan. Vi er i alt 730 medarbejdere i Kyocera Unimerco, hvoraf godt halvdelen arbejder i hovedkvarteret i Sunds ved Herning.

Vi er en mindre og meget agil juridisk koncernfunktion med fokus på forretningsorienteret rådgivning i højt tempo samt 100% compliance i alle handlinger på tværs af koncernen.

Hvis du har lyst til at omsætte dit høje teoretiske niveau til gode juridiske løsninger i tæt kontakt med dine koncerninterne kunder og varetage egne projektopgaver, så har vi et alsidigt studiejob, der løbende kan tilpasses dit niveau og din udvikling.

Der er også mulighed for en praktikstilling på fuld tid i 4-6 måneder, hvis dette er en option i dit uddannelsesforløb.

Om stillingen
Du bliver en del af den daglige drift og får hurtigt selvstændige opgaver tilpasset dit niveau.

Væsentlige projekter for dig kan derudover blive videreudvikling af vores contract drafting system samt definere og implementere nyt contract management system.

Generelt vil gennemgang, godkendelse og udarbejdelse af kommercielle kontrakter fylde en del i jobbet – alt sammen i tæt samarbejde med vores salgs- og indkøbs teams.

Endvidere har vi brug for dine kompetencer inden for persondata compliance (GDPR), hvor eksisterende politikker, undervisningsmateriale, dokumentationer og procedurer løbende skal opdateres.

Dette arbejde vil foregå i samarbejde med den ansvarlige for juridisk afdeling, men du vil i høj grad få ansvar for at prioritere og løse dine egne opgaver. Du skal derfor være parat til at indgå i et dynamisk team med stort fokus på effektivitet samtidig med, at du skal kunne arbejde selvstændigt og drive dine egne arbejdsprocesser undervejs i forløbet.

Om dig

  • Du er jurastuderende i gang med sidste del af din bachelor eller første del af din kandidat.
  • Du læser og skriver engelsk.
  • Du har en god formueretlig forståelse og kommunikerer i et klart og tydeligt sprog.
  • Du har en positiv indstilling og er interesseret i at dygtiggøre dig inden for kommerciel og operationel jura samtidig med, at du er struktureret og kvalitetsbevidst.

Arbejdstid og sted:
Arbejdstiden er 8-16 timer om ugen og foregår påvores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Efter oplæring kan der også arbejdes hjemmefra. Arbejdstider fastsættes sammen med dig, så det passer bedst muligt ind med dit studie.

Group Legal og Compliance er ledet af vores General Counsel, der er advokat og referer til koncerndirektionen og med tæt samarbejde til HR afdelingen. Der vil således også være mulighed for opgaver inden for ansættelsesret og selskabsret.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte General Counsel for Group Legal og Compliance Charlotte Tamstrup på tlf. 25 46 36 87.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Sunds

Lignende jobs