Rekrutteringsfirma

Procesingeniør til Danoline produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter samt byggesystemer til letbygkonstruktioner. Knauf har produceret byggematerialer og leveret knowhow og services til den danske byggebranche i mere end 50 år. Knauf A/S er en del af den familieejede Knauf Gruppe med hovedkontor i Iphofen i Tyskland, der består af mere end 35.000 medarbejdere på verdensplan og +250 fabrikker, der er repræsenteret i 130 lande. Knauf kan med sit brede produktsortiment levere op til 75 % af komponenterne til et byggeri lige fra gipsplader, stålskelletter, etagedæk og facade-konstruktioner til spartelprodukter, gulvmasser og akustiklofter. Hos Knauf er arbejdsmiljøet kendetegnet ved en uformel kultur, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at præge den fremadrettede udvikling. Til at optimere processer og sætte retningen for korrigerende handlinger i Danoline Produktionen, søges nu en løsningsorienteret og initiativrig
ProcesingeniørEnergi – og procesoptimering – Global koncern – Karrieremuligheder
Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækstvirksomhed med et godt omdømme, og hvor du samtidig får stor indflydelse og mulighed for at præge løsningerne inden for procesoptimering i virksomhedens Danoline Produktion? Som procesingeniør til Knauf bliver du en del af en attraktiv virksomhed, hvor der er god plads til både personlig og faglig udvikling, ansvar og et stort ambitionsniveau. Ligeledes bliver du en del af et stærkt produktionsteam, hvor det gode kollegaskab, samarbejde og sparring vægtes højt, ligesom du hos Knauf vil opleve store frihedsgrader og korte beslutningsveje.
Du bliver en vigtig aktør, idet du med reference til produktionschefen for Danoline Produktionen, skal være med til at sikre og optimere processtabiliteten i forhold til produktkvaliteten og flowet i produktionen. Du får til opgave at identificere databaseret forbedringspotentialer, og gennemføre disse via PDCA-cyklussen for at opnå øget kvalitet og reduktion i enhedsomkostningerne. I denne forbindelse registrerer og analyserer du produktionsdata for at reducere omstillingstid samt identificering af maskin- og/eller produktionsafhængige fejl. Ligeledes rapporterer og analyserer du relevant produktionsdata for at forbedre muligheden for overholdelse af deadline og KPI mv. Den nye procesingeniør får en afgørende rolle ved digitalisering af processer og registrering af produktionsdata. I samarbejde med produktionschefen bidrager du også til at sætte standarder og retningslinjer for arbejdsgangene i produktionen. Dette gør du blandt andet ved at udarbejde relevante SOP. Ligeledes samarbejder du med Salgs- og Udviklingsafdelingen om at sikre den rette dokumentation ved nye produkter i produktionen.
For at få succes i jobbet kræver det, at du er uddannet ingeniør eller maskinmester. Vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund og 2-3 års erfaring med lignende arbejdsopgaver inden for procesoptimering og problemløsning fra en industriel produktion. Ligeledes har du god erfaring med at analysere data med henblik på at reducere omstillingstid og identificere eventuelle maskin- og/eller produktionsafhængige fejl.
Er du certificeret i og har praktisk erfaring med Six Sigma Green Belt, er det en klar fordel. Har du erfaring med produktionsprocesser inden for træ-, vindue- og/eller møbelindustrien samt beregning af udsving (proceskapabilitet/CPK) er det også en fordel. Desuden taler og skriver du dansk og engelsk på højt niveau samt har en god IT-forståelse.
På det personlige plan er du kendetegnet ved et stort drive og en faglig nysgerrighed, ligesom du er datadrevet, analytisk, og løsningsorienteret. Du trives med korte deadlines og KPI. Du er ikke bange for at gå forrest og stå på mål for dine beslutninger. Du drømmer måske endda om at blive leder på sigt. Danoline Produktionen er karakteriseret ved mange delprocesser, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at bevare overblikket og samtidig har et godt øje for detaljerne. Ydermere gør dine gode kommunikationsevner dig i stand til at engagere og samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger og faggrupper.
Er du den nye procesingeniør til Danoline Produktionen til Knauf i Hobro, opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Lotte Mathiesen på tlf.: + 45 22 92 38 30. For yderligere information om Knauf se www.knauf.dk.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktspecialist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktspecialist
  • Hobro

Lignende jobs

  • Produktspecialist i Aalborg

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Produktspecialist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Produktspecialist i Aalborg

    Leder til Aircraft Maintenance Squadron ved Air Transport Wing i Aalborg Har du erfaring fra en .
    • Produktspecialist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Produktspecialist i Aalborg

    Teamleder til Aircraft Maintenance Squadron ved Air Transport Wing i Aalborg Har du erfaring med..
    • Produktspecialist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Produktspecialist i Vinderup

    Jobbet som Supplier Quality Engineer er ideelt for dig, der ønsker at bruge din erfaring indenfor kvalitetsledelse, og som brænder for at tage ansvaret og gå forrest i at løfte kvalitetsindsatsen u..
    • Produktspecialist
    • Vinderup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som produktspecialister i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktspecialist i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktspecialister over tid

Dato Alle jobs som produktspecialister
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2
23. marts 2024 2
22. marts 2024 2
21. marts 2024 2
20. marts 2024 2