Rekrutteringsfirma

Procesingeniør til Pladeproduktionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter samt byggesystemer til letbygkonstruktioner. Knauf har produceret byggematerialer og leveret knowhow og services til den danske byggebranche i mere end 50 år. Knauf A/S er en del af den familieejede Knauf Gruppe med hovedkontor i Iphofen i Tyskland, der består af mere end 35.000 medarbejdere på verdensplan og +250 fabrikker, der er repræsenteret i 130 lande. Knauf kan med sit brede produktsortiment levere op til 75 % af komponenterne til et byggeri lige fra gipsplader, stålskelletter, etagedæk og facade-konstruktioner til spartelprodukter, gulvmasser og akustiklofter. Hos Knauf er arbejdsmiljøet kendetegnet ved en uformel kultur, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at præge den fremadrettede udvikling. Til at optimere processer og sætte retningen for korrigerende handlinger i Pladeproduktionen, søges nu en selvkørende og initiativrig Procesingeniør Energi- og procesoptimering – Vækstvirksomhed – Karrieremuligheder

Vil du være en del af en global koncern med et godt omdømme, hvor du får stor indflydelse på og mulighed for at præge løsningerne inden for energi- og procesoptimering i Pladeproduktionen?
Som procesingeniør til Knauf bliver du en del af en attraktiv vækstvirksomhed, hvor der er god til plads personlig og faglig udvikling, ansvar og et stort ambitionsniveau. Ligeledes bliver du en del af et stærkt produktionsteam, hvor det gode kollegaskab, samarbejde og sparring vægtes højt, ligesom du hos Knauf vil opleve store frihedsgrader og korte beslutningsveje.

Du får en afvekslende hverdag, hvor du med reference til produktionschefen inden for Pladeproduktionen sikrer og optimerer processtabiliteten i forhold til produktkvaliteten og flowet i produktionen. Du supporterer således produktionen i forhold til energi- og procesoptimering, ligesom du får medansvaret for fejlfinding og problemløsning. Ligeledes overvåger og analyserer du data fra SCADA med henblik på at optimere processer og overholde relevante deadlines og KPI – herunder rapportering af data til SAP. I samarbejde med procesoperatørerne udarbejder du relevante SOP med henblik på at øge ensretning og kvalitet, ligesom du i samarbejde med laboratoriet foretager relevante ændringer i recepter og receptbeskrivelser samt implementerer og følger op herpå. Ydermere sikrer du, at gældende sikkerhedskrav imødekommes, og du indhenter den nødvendige viden ved eventuelle hændelser i produktionen i samarbejde med produktionschefen og HQSE-manageren.

For at få succes i jobbet kræver det, at du er uddannet ingeniør eller maskinmester. Vi ser gerne, at du har håndværksmæssig baggrund og 2-3 års erfaring med lignende arbejdsopgaver inden for proces- og energioptimering samt termodynamik fra en industriel produktion. Ligeledes har du erfaring med at analysere eventuel nedetid og igangsætte initiativer til forbedring ved hjælp af diverse forbedringsværktøjer. Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde i et miljø drevet af KPI og deadlines.

Er du certificeret i, og har du praktisk erfaring med Six Sigma Green Belt, er det en klar fordel. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med industritunge processer inden for energi, knusning, tørring, procesmåling mv. Desuden taler og skriver du dansk og engelsk på højt niveau samt har en god IT-forståelse.

På det personlige plan er du kendetegnet af et stort drive, og det falder dig naturligt at gå forrest. Du er ambitiøs, vedholdende og løsningsorienteret, og din evne til at træffe beslutninger medvirker til, at du formår at følge dine opgaver til dørs og overholde relevante deadlines. Ydermere er du praktisk orienteret, og dine gode kommunikationsevner gør dig i stand til at samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper. Du motiveres desuden af at være en del af et team, der praktiserer frihed under ansvar. Måske drømmer du endda om at bliver leder på sigt.

Er du den nye procesingeniør til Pladeproduktionen til Knauf i Hobro, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Lotte Mathiesen på tlf.: + 45 22 92 38 30. For yderligere information om Knauf se www.knauf.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktspecialist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktspecialist
  • Hobro

Lignende jobs

  • Produktspecialist i Aalborg

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Produktspecialist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Produktspecialist i Aalborg

    Leder til Aircraft Maintenance Squadron ved Air Transport Wing i Aalborg Har du erfaring fra en .
    • Produktspecialist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Produktspecialist i Aalborg

    Teamleder til Aircraft Maintenance Squadron ved Air Transport Wing i Aalborg Har du erfaring med..
    • Produktspecialist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Produktspecialist i Vinderup

    Jobbet som Supplier Quality Engineer er ideelt for dig, der ønsker at bruge din erfaring indenfor kvalitetsledelse, og som brænder for at tage ansvaret og gå forrest i at løfte kvalitetsindsatsen u..
    • Produktspecialist
    • Vinderup
    Få mere info