Rekrutteringsfirma

Teknisk rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

DVI Energi A/S har udviklet løsninger til opvarmning med vedvarende energikilder siden 1979 og udvikler varmepumpeløsninger af højeste kvalitet fra vedvarende energikilder til både private og erhvervskunder. Varmepumperne udvikles, designes og produceres i Sørup syd for Aalborg. Virksomheden består af ca. 55 medarbejdere.
Virksomhedens mere end 40 års ekspertise på markedet gør dem til en af landets største og mest foretrukne leverandører af klimavenlige varmepumpeløsninger. Virksomheden har stort fokus på, at produktionen af varmepumpeløsninger skal være økonomisk attraktivt og bæredygtigt samtidig med, at der er en ambition om at være på forkant med den teknologiske udvikling for at kunne udvikle og producere nogle af de mest moderne og energibesparende varmepumper på markedet.
Forretningen har de seneste år gennemgået en stor udvikling og været i vækst, og til at sikre den fortsatte udvikling søges der nu til en nyoprettet stilling en Teknisk rådgiver til forhandlere
Rådgivning om varmepumper i dynamisk vækstvirksomhed Vil du være forhandlernes mand og være primus motor på den tekniske rådgivning i en ambitiøs og ejerledet virksomhed med solid erfaring inden for fremstilling af bæredygtige varmepumpeløsninger? Hos DVI Energi bliver du en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende udviklingsrejse, og i rollen som teknisk rådgiver bliver du en vigtig del af salgsteamet i virksomheden. Du får en selvstændig og ansvarsfuld rolle, hvor der er god mulighed for udvikling, og med det rette drive kan du selv være med til at præge dine udviklingsmuligheder. Samtidig bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor løbende forandringer er en del af hverdagen, og virksomhedens store vækst gør, at de nu ser ind i yderligere udvikling af forretningen og forhandlerkontakten.
Du får en spændende og indflydelsesrig rolle, hvor du med reference til virksomhedens salgschef for boligsegmentet får ansvaret for den tekniske rådgivning til virksomhedens bolig-kunder, som primært er forhandlere af varmepumper. Du bliver en del af salgsteamet, som består af tre øvrige medarbejdere, hvor du bliver ansigtet ud mod forhandlerne. Som teknisk rådgiver bliver dit primære ansvar at støtte eksisterende og nye forhandlere med alle tekniske aspekter – primært med fokus på installation og service af varmepumper, mens mersalg til forhandlerne også indgår i mindre grad rollen. I din rådgivende rolle planlægger du og gennemfører forhandlerbesøg med fokus på at give forhandlerne den bedste rådgivning og derigennem sikre fuldt tilfredse kunder. Du er ligeledes med til at undervise og instruere forhandlerne med henblik på at imødekomme de spørgsmål, de måtte have til varmepumperne. Du deltager ligeledes i messer og andre kundeaktiviteter, følger op på fejlstatistikker i markedet og andre diverse ad-hoc opgaver forbundet med rollen som teknisk rådgiver.
For at få succes i rollen har du gerne erfaring indenfor rådgivning og service af tekniske løsninger. Du har erfaring med rådgivning omkring dimensionering, installation og service af varmepumper, og brænder for dit fag. Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund indenfor VVS eller være uddannet maskinmester. Du kan også være nyuddannet VVS-installatør eller maskinmester, og have fået din erfaring gennem din uddannelse. Det vigtigste er din tekniske forståelse og at du ønsker at arbejde med teknisk rådgivning af forhandlere. Det er et krav, at du taler og skriver dansk på højt niveau, og det er ligeledes et krav, at du har kørekort (minimum B).
Som person er du empatisk og tillidvækkende i din dialog med forhandlerne qua din tekniske interesse og viden. Du har gå-på-mod og har en positiv tilgang til dine opgaver. Du er vellidt og har et vindende væsen, og trives i en dynamisk vækstvirksomhed hvor hverdagen til tider er præget af travlhed. Du har et stort drive, er ansvarsbevidst og selvstændig, hvilket sikrer, at du når i mål med dine opgaver. Du besidder derfor gode prioriteringsevner og følger tingene til dørs. Du er forudseende og øjner altid en god mulighed, når den er der. Du er uformel, uhøjtidelig og imødekommende, og du har gode kommunikationsevner. Du er en serviceminded og samarbejdsorienteret kollega, som brænder for at blive en del af DVI Energis vækstrejse.
Er du den nye tekniske rådgiver til DVI Energi, som vil bidrage til virksomhedens fremadrettede vækst? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91. Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Støvring

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Rustfast montør søges til spændende stilling!For kunde i Aalborg søger [xxxxx] en medarbejder til fast stilling som rejsemontør. Du vil have hele Danmark som din arbejdsplads og skal herefte..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker? Vi har udvidet klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du k..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Are you motivated to drive change and help improve the lives of people living with chronic diseases? Do you want to be part of a dedicated team with the aim of securing a leading position within th..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Frederikshavn

    Har du en sundhedsfaglig uddannelse, eller er du ufaglært og nysgerrig på, om det kunne være noget for dig, så er det måske noget for dig at blive ansat som afløser tilknyttet Østervrå Ældrecenter .
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info