Landbrugsfaglig Key Account

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Administrativ Landbrugsfaglig Key Account med stor indsigt i dansk landbrug

Som Landbrugsfaglig Key Account bliver du ansvarlig for biomassekoordinering på udvalgte biogasanlæg i DK, drift- og vedligehold af leverandørkontrakter og gødningsregnskaber samt kommunikation med leverandører og leverandørers konsulenter.

Øvrige ansvarsområder og arbejdsopgaver er blandt andet:

  • Sikre løbende levering af landbrugsbiomasse i henhold til leverandørkontraker
  • Sikre at kvaliteten af rå biomasse, afgasset biomasse samt afregning er i overensstemmelse med kontraktgrundlag
  • Fastholde, tiltrække og videreudvikle samarbejdet med leverandører og leverandørforeninger i DK
  • Afholdelse af møder med leverandørforeninger
  • Bistå ved indberetning af gødningsleverancer for biogasanlæggene
  • Deltage i udviklingen af nye processer og procesoptimeringer

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Odense, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med vores 6 andre landbrugsfaglige key accounts. Ydermere får du en bred berøringsflade på tværs af Operations og biogasanlæg, hvor der dagligt samarbejdes med både driftsledere, biologer, indkøbere mf.

Denne stilling kræver daglig tilstedeværelse på kontoret, da positionen indeholder en stor mængde af daglig koordinering på tværs af Operations.

En landbrugsfaglig profil med gode samarbejdsevner

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som Agronom, Jordbrugsteknolog, Agrarøkonom, Administrativ agronom, planteavlsrådgiver, planteavlskonsulent eller planteavlsassistent. Du kan eventuelt have en baggrund inden for landbrugsrådgivning eller planteavl, men det vigtigste er, at du er fortrolig i arbejdet med landbruget, gødningsregnskaber samt formår at skabe stærke og holdbare relationer.

Derudover er det enormt vigtigt for os, at du har gode samarbejdsevner med fokus på mange tværfaglige opgaver og snitflader til resten af organisationen. Det er en fordel, hvis du besidder et stort gåpåmod og selvstændighed samt lyst til at udvikle samarbejder og systemer.

Som person skal du være struktureret, fremsynet samt kunne begå dig ubesværet på både dansk og engelsk mundtligt og skriftligt.

Hvorfor blive en del af Nature Energy

Nature Energy er verdens største producent af grøn bæredygtig biogas. Vi ejer og driver allerede i dag 13 biogasanlæg i Danmark samt et i Frankrig, og vi forventer kraftig vækst i de kommende år, hvor vi vil udvikle og opføre et stort antal nye store biogasanlæg i en række europæiske lande samt Nordamerika.

Du bliver en del af Nature Energy, hvor du vil opleve en høj ekspertise og høje ambitioner inden for biogasproduktion. Du vil blive en del af en kultur, som er karakteriseret ved at være innovativ og ambitiøs i forhold til vores vækst. I dag er vi mere end 450 dedikerede medarbejdere rundt omkring i Europa, USA og Danmark, hvor størstedelen af os sidder i Odense.

Nature Energy tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst. Derudover vil du opleve en nærværende ledelse og en uformel hverdag.

Du kan læse mere om Nature Energy på www.natureenergy.dk

Interesseret?

Dit team og resten af Nature Energy glæder sig til at få dig med på vækstrejsen, så skynd dig at søge stillingen! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sheila Neldeborg på [email protected] eller Sara Skafsgaard Hansen på [email protected]

Vi opfordrer alle til at ansøge

I Nature Energy omfavner vi alle baggrunde. Vi tror på, at de bedste resultater bliver skabt gennem et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø på tværs af afdelinger. Vi tror nemlig på, at den grønne fremtid bliver skabt gennem diversitet, forskellige perspektiver og kompetencer fra alle typer af mennesker. Vi har derfor forpligtet os til at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle trygt kan gøre deres bedste arbejde, fordi sammen kan vi mere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Odense

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Hele Danmark

    Er du i gang med en uddannelsen indenfor landbrug, og er du interesseret i at søge elevplads i et erhverv under konstant udvikling, så har du her muligheden for at uploade din ansøgning med CV. V..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Hele Danmark

    Er du på udkig efter nyt job i landbruget? – Så bør du læse videre i dette opslag. Vi har løbende Landmænd, i hele landet, som søger efter gode og engagerede dansktalende medarbejdere. Vi v..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Odense S

    Vilmorin-Mikado Denmark ApS i Odense, søger en forsøgs tekniker til stilling indtil 31. oktober 2024. For den rette, vil genansættelse i 2025 kunne opnås. Vilmorin-Mikado Denmark ApS, er en del..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Odense S

    Vi søger en mejerist til vores produktion til at arbejde på fast 14 dagsskift aften- og nathold. Du bliver en del af et team på ca. 35 glade kollegaer i alle aldre. Du skal være med til at .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Odense over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4

Værd at vide når du søger job som landbrug i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.