Customer Project Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for at arbejde med tekniske projekter? Er du serviceminded og har lyst til at kommunikere effektivt med vores kunder? Vil du prøve kræfter med udfordrende projekter for udrulning af avancerede fjernaflæsningssystemer til el-, vand- og varmeforsyning i både ind- og udland?

Bliv en del af Customer Projects afdelingen
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på udvikling og produktion af intelligent måleudstyr og systemer til trådløs aflæsning af energi- og vandforbrug. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand, og i 2022 vandt vi DI (Dansk Industri) innovationspris. Grundet en stigende efterspørgsel på vores innovative og intelligente systemløsninger søger vi en Customer Project Engineer.

Med reference til vores Head of Customer Projects, Engineering & IT bliver du en del af Project Engineering-teamet, som i dag består af syv kollegaer med teknisk baggrund. Engineering-teamet støtter og arbejder tæt sammen med Project Management-teamet, som består af seks kollegaer. I teamet har vi et uformelt arbejdsmiljø og omgangstone, hvor vi hjælper hinanden. Status quo bliver konstant udfordret i jagten på at servicere vores kunder bedst muligt. Engineering-teamet er en del af Kamstrups internationale engineering-gruppe på ca. 30 medarbejdere.

Proaktiv og struktureret Customer Project Engineer
I stillingen som Customer Project Engineer arbejder du tæt sammen med Customer Project Managers med implementering af kundeprojekter efter Kamstrups gennemprøvede projektmodel for systemleverancer. Du er ansvarlig for at projektere og analysere radionetværk, idriftsætte samt assistere kunder med ind-trimning for at sikre kvaliteten af vores systemløsninger. Du vil således håndtere den daglige tekniske kommunikation med vores kunder. Du skal ligeledes deltage i projektmøder både internt og eksternt og være med til at videreudvikle og optimere processer og arbejdsgange.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bestå af:
• Planlægge og projektere Netværk
• Analysere og ind-trimme Netværk
• Udarbejde dokumentation for netværksperformance
• Dialog med kunder, underleverandører, lodsejere og montører
• Undervise i Kamstrups systemer
• Optimering og videreudvikling af Kamstrups processer og arbejdsgange

Vi forventer at du tager ansvar for de eksisterende og veldokumenterede processer samt deltager aktivt i vores kontinuerlige forbedringsprojekter, der har til formål at forbedre og skærpe både effektivitet og produktivitet samt sikre høj kundetilfredshed. Som en del af jobbet skal du på feltbesøg hos vores kunder, hvilket gøres efter behov i forbindelse med installationen af vores systemløsninger. Desuden skal du varetage undervisning af kunder i installation og optimalt brug af system.

Du kan forvente ca. 15 rejsedage årligt – hovedsageligt i Danmark.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en person der har flair for teknisk forståelse og med sin udadvendthed kan bidrage til Kamstrups videre succes. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med mange forskellige systemer, som løbende udvikles, og stadig formår at fremhæve og formidle essensen. Du har en videregående teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester eller lignede. Det er vigtigt for os, at du har drive og et udpræget servicegen, der gør at kunderne værdsætter kontakten med dig.

Derudover har du et gå-på-mod og formår at bevare overblikket og holde struktur i dit daglige arbejde. Du er imødekommende og værdsætter sparring med dine kolleger på daglig basis. Derudover er du typen, der agerer proaktivt samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og brænder for at gøre en forskel. Desuden tør du stille høje krav til både dig selv og dine omgivelser, og du er ikke bange for at tage ansvar.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Derudover skal du have et gyldigt kørekort.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder et job i et velfungerende team, hvor sparring er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder faglige udfordringer og muligheden for at videreudvikle på dine faglige og personlige kompetencer for eksempel gennem videreuddannelse. Du tilbydes desuden en fleksibel hverdag, hvor du har frihed til selv at planlægge inden for projektets givne rammer.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder på vores hovedkontor. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Projects, Engineering & IT, Christian Glistrup på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • It-chef i Århus

    [xxxxx] er den førende leverandør af ydelser og løsninger inden for softwaretest i Danmark. Dette er ikke mindst på grund af vores dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for softwarete..
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig IT-teamleder til vores afdeling for e-mobilitet. Som Teamleder kommer du til at sidde i en spændende og udfordrende stilling i en vækstvirksomhed, hvor du kan få stor indflydelse..
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig Test Manager til vores afdeling for Kort og Anlæg. Vi har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. .
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Skanderborg

    Do you want to take a strategic role in leading the agile transformation in our internal IT organization? Do you want to join a green, innovative company, where you will have significant influence .
    • IT-chef
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1