Rekrutteringsfirma

forretningsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du servicemindet og brænder for at skabe den bedste kundeoplevelse? Har du en god forståelse for IT-systemer, og hvordan de kan bidrage til bedre kundeservice? Så er du den rette til opgaven.

På vegne af vores kunde Øresundsbro Konsortiet søger randstad en forretningsudvikler, der har erfaring med udvikling af kundeservice samt har en god sans for IT-systemer.

Som forretningsudvikler i Kundecentret hos Øresundsbro Konsortiet vil du følge de forskellige sagstyper og aktivt arbejde for at definere og forbedre processerne i tæt dialog med afdelingen. Du vil løbende arbejde med udvikling af systemerne og digitalisering ud fra et bruger- og kundeperspektiv med mange tværfunktionelle opgaver.

Ansvarsområde:

- Drift og udvikling af systemer, kundecentret er systemejer for Telavox og Microsoft Dynamics CRM
- Analyse af processer og statistikker for at udvikle og initiere afdelingsspecifikke projekter
- Deltagelse i tværgående projekter inden for Leverance-enheden
- Deltagelse i partnernetværk (andre betalingsveje og betalingsformidlere) sammen med kundecenterchefen
- Initiativtager til tværorganisatorisk forbedring og udvikling
- Bidrag til trendspotting, konkurrentanalyse og forstudier inden for forretningsområdet.

din profil



Kompetencer:

- Mindst fem års erfaring med IT-relateret udvikling inden for kundeservice og support
- Erfaring med projektledelse, tværorganisatorisk arbejde og leverandørledelse
- Relevant akademisk baggrund og erfaringer fra andre brancher/arbejdsmetoder
- Velformuleret i skrift og tale på enten dansk eller svensk og tryg ved at arbejde i en dansk/svensk organisation, hvor der tales begge sprog.

Som person:

- Struktureret, løsningsorienteret og god til at samarbejde
- Besidder gode egenskaber inden for stakeholder management
- Analytisk stærk og procesorienteret
- Kreativt mindset og god til at optimere processerne

du tilbydes


De tilbyder et spændende og alsidigt job på en visionær og dynamisk dansk-svensk arbejdsplads, som udgør navet i en pulserende region, hvor du er med til at påvirke udviklingen. I virksomheden har de en uformel, humanistisk virksomhedskultur med stor fokus på medarbejdertrivsel og det gode medarbejderskab. Løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår.
Din daglige arbejdsgang vil være på kontoret i Malmø.

om øresundsbro konsortiet


Øresundsbro Konsortiet er en dansk-svensk virksomhed, som ejes ligeligt af den danske og svenske stat. Øresundsbro Konsortiet ejer og driver Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige. Deres vision er en sammenhængende og mangfoldig region, hvor alle bevæger sig enkelt, sikkert, hurtigt og klimavenligt på tværs af Øresund. De er 120 medarbejdere, som driver og udvikler en fast og sikker forbindelse for vej- og togtrafik over Øresund og skaber forudsætningerne for en social, kulturel, økonomisk og miljømæssig værdi for deres kunder, ejere og omverden. Deres medarbejdere bidrager til deres succes. Organisationen er præget af proaktivitet og fleksibilitet. De ser sig selv som stolte og hjælpsomme brobyggere og ser et velfungerende samarbejde som en forudsætning for, at de kan nå deres mål.

ansøg


randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Øresundsbro Konsortiet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sourcing Partner Florian Corradi på tlf. +45 48 80 87 44. Denne rekruttering håndteres af randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Valby

    AKA-IT leverer it løsninger og drift til 4 snart 5 a-kasser. De 4 a-kasser er Magistrenes a-kasse (MA), Min A-kasse (MIA), A-kassen for Journalistisk, kommunikation og sprog (AJKS) og Lærenes a-kas..
    • Softwareudvikler
    • Valby
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler (studiejob) i København

    As an IT Data Analyst, you'll be at the forefront of supporting critical data-related tasks within our organization, particularly within the IT department. Working closely with your team members, y..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    <p>Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with cli..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info