Farestaldsmedarbejder til Avlscenter Smakkerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vi søger en medarbejder til farestalden på Avlscenter Smakkerup, hvor vi har 350 Duroc søer med alt afkom og afprøvningsstalde med individuel registrering af foderforbrug.

Fokus på farestalden

Din hovedopgave bliver pasning af søer og pattegrise i farestalden hvor så mange grise som muligt skal blive til Duroc orner eller polte. Det er en lille arbejdsplads med 3 medarbejdere, så du deltager også i andre opgaver – og får hjælp af kollegerne til opgaverne farestalden.

Erfaring med at passe grise

Du har erfaring med at passe grise og gerne med arbejdet i farestalden. Hvis du har erfaring med avl, er det fint, men det er ikke noget krav. Det vigtigste er, at du er interesseret i at passe dyrene, og har lyst til at være en del af et lille team, hvor i arbejder sammen om at løse opgaverne. Vores driftsleder Pernille vil oplære dig i de opgaver, du ikke har prøvet før.

Mulighed for udvikling

Vi tilbyder et spændende job med gode ordnede arbejdsforhold, god løn og gode kollegaer. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og blive en del af et stort avlssamarbejde i vores andre besætninger.

Arbejdstid 37 timer pr. uge, Incl. Hver 3. weekend. Vi kan hjælpe med at finde bolig i området. Ønsket jobstart så hurtigt som muligt.

Avlscenter Smakkerup

Avlscenter Smakkerup ejes af Avlscenter Trekanten og Avlscenter Kauergaard med 5000 søer i alt, beliggende ved Fredericia og Kjellerup i Jylland. Vi laver avlsarbejde i Danish Genetics med Landrace, Yorkshire og Duroc, hvor vi sælger avlsdyr i Danmark og til hele verden. Avlscenter Smakkerup producerer Duroc dyr i lejede stalde ved Kalundborg på Vestsjælland. Kalundborg er et meget aktivt område med gode jobmuligheder for ægtefælle, gode boligmuligheder, samt skole, sports- og kulturaktiviteter i området.

Du kan se mere om vores virksomheder på Avlscenter Trekanten og Avlscenter Kauergaards Facebook sider og på Avlscenter Trekantens hjemmeside:

Avlsdyr - Avlscenter Trekanten (avlscenter-trekanten.dk)

Sådan søger du stillingen

Yderligere oplysninger om jobbet hos Produktions direktør Frederik Berg Jensen, tlf. 61 75 93 81, Driftsleder Pernille Risto-Wilde, tlf. 93 39 18 34


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i Ringsted

    Til den kommende sæson søger vi en ny traktorfører som kan indgå i vores team i Rullegræs produktionen. Om os: Leopolds Rullegræs er en enkeltmands virksomhed som producere og sælger Rulle..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Sorø

    Skarp debitorbogholder til team med holdånd og udviklingsmuligheder i topVil du være medansvarlig for alle led i debitorstyringen med flere forskellige virksomhedsstrukturer – og i en afdeling med .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Sorø

    Serviceminded og digital revisorassistent til dynamisk virksomhed med fokus på trivsel til [xxxxx] i Sorø Er du god til tal, regnskab og økonomi, kan du din Ø90, og ønsker du en hverdag hvor alle gå..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Skibby

    Vi søger en dygtig, ansvarsfuld og engageret medarbejder til primært planteavl, med start seneste d. 1/7 2024, eller snarest derefter. I højsæsonen består opgaverne primært af markarbejde, pløj..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Skibby
    Få mere info