Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

DVI Energi A/S har udviklet løsninger til opvarmning med vedvarende energikilder siden 1979 og udvikler varmepumpeløsninger af højeste kvalitet fra vedvarende energikilder til både private og erhvervskunder. Varmepumperne udvikles, designes og produceres i Sørup syd for Aalborg. Virksomheden består af ca. 55 medarbejdere.
Virksomhedens mere end 40 års ekspertise på markedet gør dem til en af landets største og mest foretrukne leverandører af klimavenlige varmepumpeløsninger. Virksomheden har stort fokus på, at produktionen af varmepumpeløsninger skal være økonomisk attraktivt og bæredygtigt samtidig med, at der er en ambition om at være på forkant med den teknologiske udvikling for at kunne udvikle og producere nogle af de mest moderne og energibesparende varmepumper på markedet.
Forretningen har de seneste år gennemgået en stor udvikling og været i vækst, og til at sikre den fortsatte udvikling søges der nu en Økonomichef
Ansvarlig for økonomiafdelingen i en dynamisk vækstvirksomhed Vil du stå i spidsen for udviklingen af økonomiafdelingen i en ambitiøs og ejerledet virksomhed med solid erfaring inden for fremstilling af bæredygtige varmepumpeløsninger? Hos DVI Energi bliver du en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende udviklingsrejse, og i rollen som økonomichef får du mulighed for at være med til at drive forretningsudviklingen. Du får en selvstændig og ansvarsfuld rolle, hvor der er god mulighed for udvikling, og med det rette drive kan du selv være med til at præge dine udviklingsmuligheder. Samtidig bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor løbende forandringer er en del af hverdagen, og virksomhedens store vækst gør, at de nu ser ind i en digitalisering og internationalisering.
Du får en spændende og indflydelsesrig ledelsesrolle, hvor du med reference til virksomhedens ejer får ansvaret for virksomhedens økonomiafdeling, som for nuværende består af en økonomiassistent. Du bliver en del af en nyetableret chefgruppe, og sammen sætter I dagsordenen for DVI’s fortsatte vækstrejse. Som økonomichef bliver dit primære ansvar at opbygge og videreudvikle økonomifunktionen, hvilket blandet andet indebærer automatisering og digitalisering af procedurer og arbejdsgange. Du får samtidig en central rolle i tværgående interne projekter, og du bliver virksomhedens økonomiske sparringspartner med henblik på at understøtte forretningsudviklingen. Du får ansvaret for den daglige drift i økonomi, og du varetager dertilhørende arbejdsopgaver som måneds-, kvartals, og årsrapportering, rullende forecast, udarbejdelse af budgetter mm.
For at få succes i rollen kræver det, at du har solid erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver fra en lignende stilling, og at du har en forståelse og interesse for forretningsdrift og økonomi. Du har erfaring med udarbejdelse af analyser af nøgletal mm., og du kan med fordel have erfaring som økonomi – eller regnskabschef. Alternativt kan du have erfaring som controller og har et potentialet til et større ansvar. Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi, men din specifikke uddannelse er ikke afgørende. Det er et krav, at du har en god IT-forståelse.
Som person har du en naturlig interesse for mennesker og forretningsdrift. Du har et stort drive, er ansvarsbevidst og selvstændig, hvilket sikrer, at du når i mål med dine opgaver. Du har et digitalt mindset, og du trives i en dynamisk virksomhed med løbende forandringer, og hvor hverdagen til tider er præget af travlhed. Du har et udviklingsorienteret mindset, og du formår at se de store sammenhænge såvel som detaljerne. Da du får ledelsesansvar og samtidig får et bredt samarbejde internt i virksomheden, er det væsentligt, at du har gode kommunikationsfærdigheder og kan begå dig på alle niveauer i en organisation. Du er uformel, uhøjtidelig og imødekommende, og du er i stand til at ytre dine meninger. Du er en hjælpsom og samarbejdsorienteret kollega, som brænder for at blive en del af DVI Energis vækstrejse.
Er du den nye økonomichef til DVI Energi, som vil bidrage til virksomhedens fremadrettede vækst? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91.
Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Støvring

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aars

    Regnskabschef hos DC System InsulationDC System Insulation, en anerkendt aktør inden for isoleringssystemer, søger nu en dygtig og erfaren Regnskabschef. Denne nøgleposition tilbyder en unik m..
    • Økonomichef
    • Aars
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Scanfiber har, efter opkøb af en virksomhed i Tyskland, oplevet meget stor ordreindgang på langvarige kontrakter. Virksomheden er udviklingstung og arbejder med langvarige kundeforhold, hvor kontra..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info
  • Økonomichef i Aalborg Øst

    [xxxxx] søger på vegne af sin kunde en økonomichef, der med hands-on-erfaring kan få tingene til at ske i virksomhedens økonomiafdeling.Kunden beskæftiger op mod 80 .
    • Økonomichef
    • Aalborg Øst
    Få mere info