Vi søger professionelle og fagligt stærke pædagoger eller pædagogisk personale med høj grad af faglighed og interesse...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Når du forlader motorvejen ved Rødbyhavn, har du under 1 minut til Bo og Naboskab Sydlolland - et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi er en institution der befinder sig i en spændende udvikling på mange områder, der søger nye medarbejdere, der kan indgå i og bidrage til opgaveløsningen med en borger med komplekse funktionsnedsættelser.

Det pædagogiske miljø i Bo og Naboskab Sydlolland bygger på anerkendelse, tryghed, omsorg, værdighed, støtte og vejledning samt stort fokus på medbestemmelse, inddragelse i eget liv og gensidig respekt. Vi prioriterer, at udføre mange aktiviteter både inde som ude, så hverdagen bliver varieret og tilpasset den enkelte borger.

I efteråret 2021 igangsatte vi uddannelse for alt pædagogisk personale, med formålet at etablere en fælles faglig forståelse for målgruppen, der tager udgangspunkt i neuropsykologi og neuropædagogik. Det forventes, at du som ny medarbejder deltager i og gennemfører dette.

Vi har en forventning om, at du kan reflektere over egen praksis og skriftligt dokumentere den pædagogiske indsats og ligeledes udarbejde pædagogiske planer med tilhørende mål og delmål. Du skal have kendskab til arbejdet med mennesker med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Har du kendskab til Fragilt X, Autisme, ADHD og arbejdet med sanseforstyrrelser vil det være en fordel, ligesom kendskab til det sundhedsfaglige område også vil være det.

Det er vigtigt for os, at du finder det naturligt at være en del af en personalegruppe, indgå i tværfagligt samarbejde og samtidig formår at arbejde selvstændigt.

Kerneopgaven for dig og dine kollegaer er blandt andet:

  • at møde borgeren på et individuelt niveau
  • at sørge for at borgeren føler sig glad og godt hjemme i sin bolig og omgivelser
  • at borgeren vedligeholder og udvikler sine færdigheder
  • at arbejde målrettet med at skabe et så indholdsrigt liv som muligt for borgeren

Bo og Naboskab Sydlolland tilbyder en hverdag med rig mulighed for medindflydelse. Her er ledelsen synlig og tilstedeværende i hverdagen, hvilket er med til at sikre det gode arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, både blandt borgerne og personalet.

Arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet 7:00 – 23:00. Der må påregnes weekendarbejde.

Ansættelse pr. 1. marts eller efter aftale. Løn efter gældende overenskomst og herudover et Bo og Naboskab Sydlolland tillæg.

Samtaler afholdes onsdag den 9. februar 2023.

Hvis du vil vide mere om, hvad et regionalt Bo og Naboskab er for arbejdsplads, så kontakt gerne nedenstående person for en snak eller aftale om besøg eller læs lidt mere på vores hjemmeside: www.boognaboskabsydlolland.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødby
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Rødby

    Kofoedsminde er stedet, hvor du kan gøre en forskel – så er du ansvarlig, vild med mangfoldighed og klar på mange udfordringer, er det lige dig vi søger til en af stillingerne som pædagogisk assist..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Maribo

    Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores kommende elever til Grundforløb 2, rettet mod den Pædagogiske Assistent uddannelse. Hvis du..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Maribo

    Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores 8 nye pædagogiske assistentelever til det kommende august 2024 hold!Pædagogisk arbejde..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog (elev) på Lolland og Falster

    [xxxxx] søger GF2 PA-elever (grundforløb 2 elever mod PA-uddannelsen) med hovedforløb til Pædagogisk AssistentVil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så ska..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1