Rekrutteringsfirma

AMBITIØS OG NYSGERRIG KØKKENCHEF SØGES TIL RESTAURANT EAT, GREAT NORTHERN KERTEMINDE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

Great Northern er et sted i bevægelse. Vi har høje ambitioner og er kompromisløse omkring kvalitet og gæstens oplevelse. Med reference til F&B Manageren har du som køkkenchef en afgørende indflydelse på, at vi når vores ambitioner.

Great Northern er et Golf- og Sparesort i særklasse og tiltrækker både nationale og internationale gæster, der alle kommer for at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Restaurant EAT er samlingspunktet for alle vores gæster. Gæsteoplevelsen skal være i top til både morgenmaden, frokosten og aftensmaden, og det kræver gastronomisk dedikation at matche de imponerende rammer, som Restaurant EAT er placeret i.

Jobbet
Vi er ærlige i madudtrykket, har et højt gastronomisk niveau, og vi sætter en ære i at forstå vores gæster. Vi er passionerede omkring vores råvarer, som vi fortrinsvis finder i det fynske spisekammer og forsøger med disse at balancere den moderne madsstil med smagene dybt forankret i det klassiske smagsunivers.

Fundamentet for vores gastronomiske profil er lagt og du kan læse mere om vores gastronomiske profil her. Du vil få et tæt samarbejde med både F&B Manageren og restaurantchefen i udviklingen af vores menuer og stil. Det er vigtigt, at du som vores nye køkkenchef konstant forholder dig nysgerrigt til stedet, gastronomien og vores gæster, så vi fremadrettet udvikler os og fortsat leverer gæsteoplevelser i topklasse.

Din profil
Vi forventer, at du tidligere har været leder og er klar til at tage et skridt mere i denne retning. Du er kendetegnet ved at være lederen, der går forrest og sikrer den høje kvalitet og disciplin, der skal til for at indfri vores ambitioner. Din ledelsesstil er anerkendende og inkluderende, og du formår at holde overblikket i pressede situationen.

Du er god til at planlægge og strukturere arbejdet i køkkenet. Du har et godt overblik og samtidig et skarpt øje på detaljen. Du er kompromisløs omkring din faglighed og deler gerne ud af din erfaring, ligesom du selv er åben for nye vinkler.

Du er naturligvis uddannet kok og bliver motiveret af at lykkes gennem andre. Du er nysgerrig af natur og din kreativitet sikrer nytænkning med smag og kvalitet i fokus. Hvis du samtidig har et godt humør, er konstruktiv og løsningsorienteret vil du passe godt ind i teamet.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et engageret og imødekommende team, der alle trækker i samme retning. Vi hjælper hinanden, så vi i sidste ende leverer den bedst mulige oplevelse for både gæster og kolleger.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, sundhedssikring og en række fordele. Derudover arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling for den enkelte og for teamet som helhed.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B Manager, Jeppe Berg Christiansen, på [email protected].

Vi er klar til at modtage din ansøgning nu og ansætter når vi har den rette. Send derfor ansøgningen med det samme via nedenstående link.

ANSØG NU


Great Northern er et oplevelsesresort beliggende i Kerteminde på Fyn, hvor eksklusive og naturskønne omgivelser sætter rammen for unikke oplevelser. Udover vores 15 hotelværelser, alle sirligt bygget ind i naturen, kan man opleve én af Europas bedste golfbaner, lade tiden stå stille og find fornyet ro hos Great Northern Spa, eller tage på en gastronomisk rejse ind i det ”fynske spisekammer” hos Restaurant EAT. Velkommen til Great Northern – hvor vi sammen skaber rammerne for uforglemmelige minder og nye traditioner.

I forbindelse med rekrutteringer til Great Northern, behandler vi dine data i henhold til vores: Great Northern | Privatlivspolitik for kandidater


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Kerteminde
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Kok på Fyn

    [xxxxx] søger på vegne af Odense Bygningsservice A/S en sektionschefOdense BygningsserviceOdense Bygningsservice er et søsterselskab til H. Skjøde Knudsen A/S, som er en entrepre..
    • Kok
    • Fyn
    Få mere info
  • Kok i Svendborg

    Vores køkkenteam venter kun på dig, til at være en del af et fællesskab der hver dag arbejder sammen om at levere de bedste mad- og gæsteoplevelser. Vi er en familierestaurant der stræber efter..
    • Kok
    • Svendborg
    Få mere info
  • Kok på Fyn

    Vi søger dedikerede grillmestre! Er du klar til at tage din passion for grillning til det næste niveau? LUBI søger efter vaskeægte grillmestre til vores kunde, der trænger til din ekspertise!Som gr..
    • Kok
    • Fyn
    Få mere info
  • Kok i Odense

    Om digDu er udlært kok eller har minimum 5 års erfaring fra køkkenet og vil være med til at sørge for at gæsterne får fremragende mad til særdeles fornuftige priser. Du er vant til og kan lide trav..
    • Kok
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3