Rekrutteringsfirma

FRONT OFFICE MANAGER SØGES TIL DET HELT NYE ZLEEP HOTEL VEJLE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Hvis du er god til mennesker, møder dem med et smil og sætter en ære i at være en god vært/værtinde, så er det dig vi søger til jobbet som Front Office Manager til det nye Zleep Hotel Vejle.

Zleep Hotel Vejle er et helt fantastisk hotel og åbnede primo november 2022. Hotellet har 124 værelser heriblandt de såkaldte Zleep Living-værelser, der er udstyret med køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 eksklusive hotellejligheder/suiter under navnet KIRK SUITES, der udover at være et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, også er tiltænkt som et long stay-koncept, hvor gæster får mulighed for at leje en møbleret bolig og samtidig gøre brug hotellets faciliteter, såsom rengøring, linned service og fitness. Den største suite måler 200m2.

Zleep Hotel Vejle & KIRK SUITES er beliggende på Havneøen, som er et nyt og eksklusivt by- og boligområde tæt på centrum og beliggende ud til Vejle Fjord og Fjordenhus.

Som Front Office Manager i vores reception er du medansvarlig for at sikre, at alle gæsterne får et dejligt ophold og at hotellets drift til enhver tid ledes optimalt og med korrekt vagtplanering.

Du sikrer, at gæsterne modtager en god og personlig service, og at alle kollegerne oplever en motiverende, sjov og anerkendende arbejdsdag. Som Front Office Manager planlægger du, og indgår i, en rullende vagtplan, som dækker både morgenvagter og aftenvagter samt faste weekendvagter (hver 3. weekend). Du evner at påvirke dine omgivelser med begejstring og en positiv attitude. Alt i alt går du foran som et godt eksempel.

Som Front Office Manager er du ligeledes stedfortræder for, og sparringspartner med Hotel Manageren.

STILLINGENS ANSVARSOMRÅDER OG OPGAVER:

  • Sikre et højt serviceniveau og løbende kvalitetscheck.
  • Tage ansvar for korrekt telefonbetjening og sikre god hjælp til alle vores søsterhoteller og kolleger.
  • Tage ansvar for en solid og korrekt oplæring af øvrige medarbejdere – og løbende følge op på medarbejderes kompetencer og træning etc.
  • Håndtere eventuelle gæsteklager og sikre, at alle gæster får et fint og rigtigt svar i bl.a. Customer Alliance.
  • Bestille varer til alle områder på hotellet, herunder også beklædning og øvrigt til personalet.
  • Tage ansvar for korrekt bemanding samt udarbejdelse af vagtplaner iht. overenskomst i samarbejde med Hotel Manager og medansvarlig i kasseafstemninger og andre regnskabsmæssige opgaver.
  • Kende sikkerhedsrutiner i forhold til brand og førstehjælp (herunder udarbejdelse af APV samt opfølgning).
  • Have gode lederegenskaber, og evne at begejstre og motivere omgivelserne.
  • Være en engageret og professionel sparringspartner for Hotel Manageren.
  • Deltage i møder med kædens øvrige Front Office Managers.

PROFIL:

  • Du besidder solid erfaring indenfor hoteldrift. Er du faglært, er det en fordel men intet krav.
  • Du har en god pondus og udstråling – og en anerkendende tilgang til kolleger på tværs af alle afdelinger og hoteller. Du går gerne foran som det gode eksempel.
  • Du er løsnings- og handlingsorienteret og ser muligheder fremfor begrænsninger.
  • Som person er du udadvendt, serviceorienteret, nysgerrig, fleksibel og positiv - og evner at begejstre samt tænker ”vi” fremfor ”jeg”.
  • Kendskab til Opera Hotel System er en stor fordel, men intet krav.
  • Du er generelt stærk i IT, har et godt kendskab til Office pakken – og tilgår let de forskellige systemer.
  • Du kan formulere dig på dansk og engelsk i skrift og tale. Kan du et 3. sprog, er det en fordel.

ZLEEP HOTELS TILBYDER:

  • En udfordrende fuldtidsstilling på vores nyeste hotel.
  • Ordnede forhold og engagerende kolleger.
  • En uformel tone i et effektivt og fokuseret miljø, hvor god humor og godt humør er noget, vi værdsætter i dagligdagen.
  • En attraktiv lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring og du indgår samtidig i Zleep Hotels bonusprogram.
  • Du får mulighed for uddannelse og kompetencekurser via Zleep Academy – og derudover fine personalepriser på hoteller i hele verden.
  • En spændende stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en hotelkæde i vækst – både nationalt som internationalt.


ANSØGNING
Har du lyst til at være vores nye Front Office Manager og kollega, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV inkl. et vellignende billede via nedenstående link.

Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgningen.
Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Hotel Manager Vibeke Wonsbeck Filsø på telefon 2310 1757 eller på mail [email protected].

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

ANSØG NU



Om Zleep Hotels
Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris. I dag består hotelkæden af 14 hoteller i Danmark og et i Sverige. 10 nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.

Om Deutsche Hospitality
Vision, passion og kosmopolitisme. Deutsche Hospitality leverer den perfekte gæsteoplevelse. Tradition og blik for fremtiden samles i en uforlignelig portefølje af otte brands, der opererer mere end 160 hoteller globalt. “Fejrer luksuriøs enkelthed”: Steigenberger Icons er ekstraordinære luksushoteller, der kombinerer historisk unikhed med moderne koncepter. Steigenberger Porsche Design Hotels skaber innovative impulser i segmentet Luxury Lifestyle. Steigenberger Hotels & Resorts repræsenterer indbegrebet af eksklusiv gæstfrihed på tre kontinenter. Jaz in the City’s Lifestyle Hotels dikterer rytmen i den fornemme sektor. House of Beats forener en passion for hotelbranchen med fascinationen af livsstil, mode og musik. IntercityHotel er beliggende i centrum af enhver destination og tilbyder et ægte hjem for komfort og mobilitet i Midscale -segmentet. MAXX by Deutsche Hospitality er et karismatisk konverteringsbrand, som også er placeret i Midscale -segmentet. Zleep Hotels kombinerer design og funktionalitet i økonomisegmentet. Alle disse brands er forenet under H-Rewards, Deutsche Hospitalitys loyalitetsprogram, der giver fordele allerede ved første booking. Visionen er klar. I samarbejde med sin aktionær, Huazhu, har Deutsche Hospitality til formål at blive en af Europas førende hotelvirksomheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejle
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs