Social- og sundhedshjælper og -assistenter søges i dagvagt 32-37 timer med weekendarbejde hver 3. weekend.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi tilbyder og arbejder dagligt med:

Personcentreret omsorg som tager udgangspunkt Tom KitWords blomsten, Nænsom nødværge, procedure, Nexus, Nexussuperbruger, forflytning, Brandundervisning, 1. hjælp, intromøder, demens, demensambassadører, B-Baum, Triage og daglige tavlemøder, Kvalitetsmøder med forbedringsteamet som arbejder med i sikre hænder.
Arbejdet omkring elever og studerende som praktikvejleder, derved også vejlederuddannelsen.

Vores fælles fokus er naturligvis på beboer og pårørende samarbejde. Vores trivsel og personalepleje.
Vi som Ledere sætter stor fokus på personcentreret omsorg og ledelse, ikke kun over for beboer og pårørende, men især over for personaler/medarbejderne. Derfor arbejder vi også med belastningspsykologi, mental sundhed, fællesskab og forrådelse.

Vi søger kollegaer, der vil være med til at arbejde målrettet med vores kerneopgave og løfte den helt ud i yderste led:

Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnådet bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng.

Jobbet

Din arbejdsdag kommer bl.a. til bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver. Du indgår i et tværfagligt samarbejde med bl.a. social- og sundhedshjælper, Social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeut, ernæringsassistent og praktiserende læger, når du skal planlægge og koordinere pleje og behandlingsforløb. Derudover forventer vi, at du indgår i tæt dialog med borger og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb, ligesom der bl.a. vil være stort fokus på dokumentation. Vi er akkrediteret efter Den danske Kvalitetsmodel og arbejder fortsat målrettet med systematisk læring og kvalitetsudvikling.

Det forventes at du har lyst til at arbejde med mennesker med demens og du må gerne have erfaring.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på sparring og på det gode samarbejde på tværs af faggrupper. Vi vil gerne udvikle os, og der er derfor god mulighed for at afprøve nye måder at løse opgaverne på.

Da vi arbejder udefra personcentreret omsorg/Tom Kitwood, er relationer til borgerne er vigtige og at vi ser dem før opgaven.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på dialog, respekt og anerkender hinandens faglighed og styrker. Der er tillid mellem medarbejder og ledelse og frihed under ansvar og god mulighed for indflydelse.

Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum af Greve og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er gåafstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter, som vores aktivitetsmedarbejder primært står for. Når du træder ind ad døren på Nældebjerg Plejecenter, fornemmer du straks, at stedet summer af liv og energi. Vi vægter at give vores borgere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger.
Du kan læse mere om Nældebjerg Plejecenter her.

Om dig

Vi forventer, du er uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, gerne med erfaring inden for ældreområdet.

Som person er du empatisk, har en naturlig en interesse for mennesker med demens, og du kan lide at arbejde med ældre og funktionsnedsatte borgere.
Derudover forventer vi, at du:

  • Tager ansvar og færdiggøre dine opgaver til tiden.
  • Er en god formidler.
  • Bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag med flere uforudsete situationer.
  • Tager initiativ, bidrager til udviklingen af opgaveløsningen, komme med forslag til forbedringer og udvikler nye måder at gøre ting på.
  • Med en høj faglighed som SSA eller SSH, har lyst til at arbejde digitalt, samt er god til skriftlig og mundtlig dansk.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest og indhentes referencer.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker en rundvisning på Nældebjerg Plejecenter, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Lena Bejlegaard tlf.nr. 2136 2913.  
Du kan finde mere information om Greve Kommune på www.greve.dk.  

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.  


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Greve

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Greve

    Fri kontakt
    Hjemmeplejen Landsbyen under Greve Kommune søger social- og sundhedshjælpere til udekørende enhed i dagvagt med start hurtigst muligt. Der er mulighed for mellem 30 og 37 timer ugentligt og vi arbejder hver 3. weekend. Vi er en lille enhed med høj faglighed, kompetencer og ansvar.
    • SOSU-hjælper
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Brøndby

    Endelig er der ledige stillinger i Brøndbys eftertragtede vikarkorpsDa vi optimerer i Brøndby Vikarkorps, er vi nu er ved at etablere et timelønnet rengøringsteam i vores vikarkorps. Vi mangler d..
    • SOSU-hjælper
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Taastrup

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • SOSU-hjælper
    • Taastrup
    Få mere info