Rekrutteringsfirma

UDDANNELSESLEDER EUX

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

NYOPRETTET STILLING FOR EN DYGTIG


PÆDAGOGISK LEDER MED HELHEDSSYN


Ledelse af læring i flere faglige miljøer


EUX’en kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag. Derfor foregår EUX’en på Learnmark Horsens i flere faglige miljøer. De gymnasiale fag foregår på Learnmark Gymnasium mens fagene på erhvervsuddannelsen finder sted på hhv. Learnmark Tech og Bygholms Landbrugsskole.

Selvom uddannelsen for eleven foregår på to forskellige adresser, er der stort fokus på, at eleven oplever EUX’en som en sammenhængende uddannelse. Heri er lærersamarbejdet en vigtig faktor

Ledelse, planlægning og pædagogisk sparring


Med reference til udviklings- og EUX-chefen får du i en nyoprettet stilling ansvaret for den daglige ledelse og den pædagogiske sparring med gymnasielærerne på EUX-TECH og EUX-Landmand.

Dit primære ledelsesfokus knytter sig til gymnasiedelen af uddannelsen og du deltager i ledelsesmøder på Learnmark Gymnasium, hvor du indgår i uddannelsesledergruppen. Men du får også opgaver, der knytter sig til den erhvervsfaglige del. EUX uddannelseslederen er ikke nærmeste personaleleder.

Strategiimplementering, udvikling og den overordnede planlægning af forløbene finder sted i samarbejde med EUX-chefen og den øvrige ledelse, mens ansvaret for elevaktiviteter; opstart, studieture, eksamener, projektforløb og den daglige undervisning ligger hos dig som uddannelsesleder.

Det er endvidere dig, der forestår elevsager, fraværsopfølgning, forældrekontakt, samarbejde med læsevejledere, mentorer og andre elevrelevante aktører. Herudover deltager du aktivt i arbejdet omkring elevtrivsel og fastholdelse i tæt samarbejde med skolens mentorer og øvrige uddannelsesledere.

Du er møde- og teamleder på EUX-TECH og medvirker efter aftale med Bygholm Landbrugsskoles tovholder også i teammøder på EUX-landmand både som deltager og mødeleder. Planlægning og deltagelse i de udadvendte aktiviteter med EUX er også dit ansvar, ligesom du deltager i Learnmarks profileringsgruppe.

Endelig er der i stillingen en undervisningsforpligtelse på 30%, som efter aftale kan finde sted på såvel Grund- som på Hovedforløb både på EUX-Landmand og EUX-Håndværk. Du skal forvente en til to årlige rejser i funktionen.

Tillidsfuld, tydelig og innovativ leder med helhedssyn


Du har en relevant videregående uddannelse, har undervisningserfaring og gennemført gymnasialt pædagogikum. Erfaring fra ledelses- og koordinationsopgaver er en klar fordel. Det vigtigste er, at du i din ledelsesstil er samarbejdende og involverende og at du stoler på medarbejdere og samarbejdspartneres evne til at løse opgaven.

Du har overblik og du besidder modet til at træffe selvstændige beslutninger også selvom du indimellem laver fejl. I din kommunikation er du tydelig både skriftligt og mundtligt og dine pædagogiske færdigheder afspejler sig i et tillidsfuldt og fagligt professionelt følgeskab fra dine kolleger. Gennem dine stærke relationelle kompetencer formår du også at sætte dig i spil hos eleverne, så de ser dig som et vigtigt bindeled i deres uddannelse.

Er du innovativ og idérig og god til at se og kommunikere nye muligheder, der kan medvirke til, at EUX er i fortsat kontinuerlig udvikling, vil det være et aktiv i dit kandidatur.

Nøgleposition


Du tilbydes en selvstændig og nyoprettet ledelsesfunktion på et uddannelsesområde, hvor dit pædagogiske og ledelsesmæssige virke kan få afgørende betydning for oplevelsen af uddannelsens sammenhængskraft. Vi har et dygtigt lærerkollegie som både på erhvervsuddannelserne og gymnasiet vil EUX-uddannelsen, og du vil opleve ledelsesmæssig opbakning til dine opgaver. Opgaven bliver derfor at videreudvikle et velfungerende samarbejde og en velfungerende uddannelse.

Dit primære arbejdssted er Stadionsvej 2 i Horsens og for at sikre både dig og skolen et essentielt helhedsorienteret ledelsesoverblik på hele EUX skal du herudover forvente en ugentlig arbejdsdag på Learnmark Tech på Vejlevej 150 i Horsens. Du ansættes i henhold til gældende aftaler på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen er omfattet af ny løn.

Indledende samtaler er planlagt afholdt torsdag d. 2.marts.

Konsulentfirmaet Elgaard Mancom medvirker ved ansættelsen.

Learnmark Horsens er en af Horsens' største uddannelsesinstitutioner, som tilbyder 10. klasse, ungdomsuddannelser, efter- og videreuddannelse. Learnmark Horsens er en dynamisk erhvervsskole i vækst og er byens største ungdomsuddannelsesinstitution med ca. 2300 årselever, 330 medarbejdere og en omsætning på 227 mill. kr.

Skolens vision; Vi danner og talentudvikler til fremtidens erhvervsliv danner grundlag for al undervisning og øvrige aktiviteter på Learnmark Horsens. Målet er, at elever og kursister efter endt uddannelse på Learnmark Horsens har kompetencer, der kan imødekomme erhvervslivets krav nu og i fremtiden – nationalt og internationalt. Derudover har Learnmark Horsens et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, organisationer og uddannelsesinstitutioner i udlandet, som kan bidrage til opfyldelse af skolens vision. Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Horsens
  • Tirsdag den 21. februar 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Århus C

    Faculty of Technical Sciences har en markant rolle i den grønne omstilling, hvor vi med vores høje faglighed skaber grundlaget for bæredygtig vækst sammen med en lang række samarbejdspartnere. De..
    • Skoleleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Skoleleder i Århus C

    Vil du være med til at lede en spændende og kompleks vidensorganisation? Kan du skabe de bedst mulige rammer for erhvervs- og samfundsvidenskabelig forskning og uddannelse af højeste kvalitet ved e..
    • Skoleleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Skoleleder i Århus N

    VIA søger en nysgerrig, modig og markant rektor, der vil være en synlig og samlende figur på en af landets største videregående uddannelsesinstitutioner.VIA har en årlig omsætning på ca. 1,8 mi..
    • Skoleleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Skoleleder i Randers SØ

    Vi mangler dig, der som skoleleder går forrest i at sikre det gode samarbejde og sætter retning for skolen.[xxxxx] er en indskolings- og mellemtrinsskole med 600 elever og 85 ansatte. .
    • Skoleleder
    • Randers SØ
    Få mere info