Risk & Compliance Specialist til Bornholms Energi og Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

I den nyoprettede stilling som Risk & Compliance Specialist bliver du en vigtig sparringspartner på tværs af organisationen, da du får en central organisatorisk placering med stor berøringsflade. Du får en bred opgaveportefølje i krydsfeltet mellem ledelsen, forretning, IT, indkøb- og økonomi. I rollen som Risk & Compliance Specialist refererer du direkte til koncernens økonomichef.

Som koncernens Risk & Compliance Specialist får du det overordnede ansvar for at udvikle og optimere processer og arbejdsgange indenfor risikostyring og compliance. Du får ligeledes ansvaret for at videreudvikle risikotænkningen og risikoledelsen i koncernen sammen med ledere og chefer. En stor del af din arbejdstid bruges til sparring med afdelingsledere og nøglemedarbejdere på tværs af organisationen- både på driftssager og udviklingsprojekter. Her vil du bidrage med din viden og erfaring indenfor områderne Risk Management, Compliance, indkøb, GDPR, risikovurderinger samt generel juridisk og forretningsmæssig rådgivning. Som person er du stærk til procesbeskrivelser og formidling samt evnen til at sikre korrekt implementering, ud i organisationen, ved brug af solide interessenthåndterings kompetencer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indeholde følgende:

Risk Management:

  • Bistå og udvikle ledelsens og koncernens arbejde med risikoledelse. Herunder ansvarlig for udarbejdelse af rapportering og materiale til bestyrelsens risikoudvalg
  • Kortlægning og vurdering af risici, samt udarbejdelse/ensretning af mitigerende handleplaner
  • Ansvarlig for en samlet tilgang til beredskabsarbejde i koncernen, herunder sikre integration af diverse lovbestemmelser på tværs i organisationen
  • Beskrivelse og rapportering af risici til direktion og bestyrelse
  • Vedligehold og videreudvikling af risikopolitikker


Jura & Compliance:

  • Bistå organisationen i arbejdet med compliance generelt
  • GDPR-forankring og opfølgning internt i koncernen – i samarbejde med ledelse og DPO-funktion, varetaget gennem indkøbsfællesskabet Servia
  • Understøtte med sikkerhed og Cyber-sikkerhed i samarbejde med relevante interessenter
  • Bistå ved indkøb og kontraktforhold, herunder strømlining og effektivisering af processer

Den rette person til jobbet
Da rollen kræver bred kontakt til koncernens afdelinger, kræver rollen man er serviceminded, nysgerrig og velkommunikerende – du bidrager med andre ord til at løfte arbejdsopgaverne sammen med et hold af varierende kollegaer skiftende fra projekt til projekt. Du evner at arbejde struktureret, detalje orienteret og besidder selv evnen til at komme med løsninger og nye ideer.

Faglige kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse så som Cand. Jur., Cand. merc. Jur. eller lign.
  • Erfaring med og forståelse for interne processer og procesdesign, og arbejdet med risikostyring på et operationelt plan.
  • Har en metodisk og analytisk tilgang til dit arbejde, og kan formidle din faglighed i præsentationer og fremlæggelser.
  • Servicemindet og god til at skabe relationer og resultater sammen med andre.


Du tilbydes
Som Risk & Compliance Specialist får du en spændende stilling, hvor du får stort ansvar og medbestemmelse. Du får reference til koncernens økonomichef og kommer derfor tæt på de forretningsmæssige beslutninger i virksomheden. Du tilbydes en stilling i en virksomhed med højt til loftet og en åben og rummelig kultur. Du får en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor der er stor fleksibilitet og mulighed for at præge din hverdag.

Bornholm som dit næste hjem?
Er den rette kandidat bosiddende udenfor Bornholm, så er en fleksibel pendlerordning også en mulighed. Bornholm er, udover at være en fantastisk solskins-ø og feriedestination for danskerne, en ø med en helt særlig stemning og natur, som giver ro og rum til at trives som familie. Bor og arbejder du i dag på fastlandet eller en af de andre øer i Danmark, men fristes til at undersøge muligheden for at flytte til Bornholm, så kan du læse nærmere om mulighederne for tilflyttere via linket her: Tilflytterservice Bornholm

Søg stillingen
Ønsker du at komme i betragtning til stillingen, da send os dit cv og motiveret ansøgning ved at trykke på "Søg stillingen" her på siden.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der kaldes til samtale løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Rønne
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs