Rekrutteringsfirma

Payment Advisers søges til Outbound salgsafdeling hos Worldline i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Worldline søger endnu en gang et nyt hold hamrende dygtige rådgivere til deres outbound afdeling! Motiveres du af en hverdag med højt tempo, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv og blive en endnu dygtigere sælger samt rådgiver? Hvis ja, så kan vi tilbyde dig en enestående mulighed for at styrke dine kompetencer indenfor salg! Vi har løbende rekruttering, så send din ansøgning allerede i dag!

Om stillingen


På vegne af Worldline i Odense søger Academic Work et hold nye super stjerner til deres Outbound salgsafdeling. Du vil i rollen som Payment Adviser blive en del af et stærkt salgsteam, der kun kigger én vej og det er fremad.

I rollen som Payment Adviser vil du komme til at lave opsøgende salg til små og mellemstore virksomheder i Danmark, hvor du automatisk vil få en ringeliste via systemet så du kan gøre, hvad du er bedst til - nemlig, at skabe gode kunderelationer og sælge Worldlines produkter. Worldline investerer meget tid i alle deres sælgere, og du vil derfor blive tilknyttet en fast teamleder samt salgscoach, som får dig godt fra start og følger dig igennem hele din udvikling. Så hvis du drømmer om at gøre karriere som Account Manager på længere sigt, så er det her den helt rigtige begyndelse.

Worldline er en social virksomhed, som værdsætter sammenhold og det gode arbejdsmiljø på tværs af teams og funktioner, da et godt arbejdsmiljø skaber gode resultater. Du kan forvente et ekstremt resultatorienteret miljø, hvor man konstant udfordrer sig selv med ambitionen om, at blive endnu bedre end hvem man var i går.

Du tilbydes


  • Et spændende og udfordrende job, hvorigennem du kan videreudvikle faglige og personlige kompetencer og kickstarte en spændende karriere inden for salg
  • Muligheden for at blive en del af et ungt motiveret og ambitiøst salgsteam
  • Gode udviklingsmuligheder blandt kompetente og ambitiøse kollegaer
  • God og varieret frokostordning og kaffe
  • Ansvar for egen salgsproces og kundeportefølje
  • Masser af Sociale arrangementer


Arbejdsopgaver


Som Payment Adviser er der fokus på at skabe og opretholde kontakt med kunder. Dine opgaver vil bl.a. være følgende:

  • Kontakte og ringe til nye kunder
  • Opfylde KPI'er for ringetid og antal af kundekald pr. dag
  • Følge med i dagens forskellige mål for dig selv og teamet
  • Deltagelse i møder på kontoret i Odense


Vi søger dig, som


  • Har erfaring med salg fra butik eller telemarketing
  • Har en god forretningssans og interesse i salg
  • Har masser af gå-på-mod og ikke er bange for at tage kontakt til potentielle kunder

Som person er du:

  • Positiv, serviceminded og løsningsorienteret
  • Forretningsorienteret og du drives af resultater
  • Ansvarlig og selvstændig, da du kommer til at arbejde med din egen kundeportefølje

Vigtig information:

  • Opstart: 1. marts 2023
  • Arbejdsomfang: 37 timer fuldtid, fordelt på mandag-torsdag 8-16. Fredag 8-15.30
  • Løn: Grundløn + provision og bonus, samt pensionsordning
  • Lokation: Odense
  • Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Spørgsmål til stillingen håndteres af Alfheidur Bjarnadottir ([email protected])

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, såfremt vi er nået frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information


Worldline is the European leader in the payments and transactional services industry and #4 player worldwide. With its global reach and its commitment to innovation, Worldline is the technology partner of choice for merchants, banks and third-party acquirers as well as public transport operators, government agencies and industrial companies in all sectors. Powered by over 20,000 employees in more than 50 countries, Worldline provides its clients with sustainable, trusted and secure solutions across the payment value chain, fostering their business growth wherever they are. Services offered by Worldline in the areas of Merchant Services; Terminals, Solutions & Services; Financial Services and Mobility & e-Transactional Services include domestic and cross-border commercial acquiring, both in-store and online, highly-secure payment transaction processing, a broad portfolio of payment terminals as well as e-ticketing and digital services in the industrial environment.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense

Lignende jobs

  • Sælger i Odense C

    På vegne af vores kunde Vitec Aloc, søger vi en højt motiveret og selvstændig B2B Sales Manager, der med værdiskabelse i fokus er god til at skabe og vedligeholde relationer i multi-stakeholder sal..
    • Sælger
    • Odense C
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    Vi søger lige nu en kørende salgskonsulent, som skal sælge online markedsføring. Du vil komme til at sælge og rådgive om nogle af de allerbedste webløsninger på markedet, der giver dine kunder mest..
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense C

    Er du vores nye Salgs- og entrepriseleder i Odense ?Vi søger en teknisk velfunderet salgs- og entrepriseleder til at varetage asfaltvedligeholdelsesopgaver i Europa. Det kunne være dig, hvis du..
    • Sælger
    • Odense C
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sælger i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.